Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τα όσα ειπώθηκαν χθες στα Σπάτα ασχολείται πρωτοσέλιδα η εφημερίδα, τονίζοντας: "Τα σπασμένα να τα πληρώσει η βαζέλα. Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χθες τα εσώψυχά τους, καταθέτοντας μαζεμένα όλα τους τα παράπονα για τον Έβαλντ Λίνεν, αλλά και για τους συνεργάτες του". Από εκεί και πέρα η ΩΡΑ γράφει στον Λίνεν: "Κόουτς, καλό είναι να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για πράγματα που είπες και όχι μόνο σε έναν δημοσιογράφο, αλλά παρουσία κι άλλων. Κανένας από τους παίκτες δεν πίστεψε ότι δεν τα... είπε αφού γνώριζαν και από ανθρώπους εντός της ομάδας ότι ήταν πέρα ως πέρα αληθινά, αφού ακριβώς τα ίδια είχε πει και σε εκείνους. Ο Λίνεν, παρά τα λάθη του, είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, την ανέλαβε όταν δεν ήθελε κανένας άλλος κι έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες".
SPORTDAY
"Χάνει τον έλεγχο", γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αναφερόμενη σε όλα όσα έγιναν χθες στα Σπάτα: "Έπεσε σε αντιφάσεις ο Λίνεν, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις τοποθετήσεις του για Μπουγαϊδη, Κατίδη. Τις επόμενες μέρες συνάντηση του Γερμανού με τη διοίκηση, δεν υπάρχει θέμα προπονητή, λένε στην ΠΑΕ", γράφει η SD.
GOAL
Πρώτο θέμα τα όσα έγιναν στην ΑΕΚ έχει η εφημερίδα: "Το ντέρμπι των Σπατών", έχει κεντρικό τίτλο, για να σημειώσει σχετικά: "Group therapy στην ΑΕΚ, με τον Λίνεν να μη θέλει να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά, με πέντε παίκτες να κάνουν έντονα παράπονα, αλλά και τους Πετρόπουλο και Κωνσταντόπουλο να προχωρούν σε ενωτική παρέμβαση. Για στοχοποίηση μίλησαν οι Μπουγαϊδης, Κατίδης, ενώ σε πιο χαλαρό τόνο διαμαρτυρήθηκαν οι Παυλής, Γιάγκο και Τσίτας".
Από εκεί και πέρα το Goal γράφει για τον Παππά ότι παίρνει πρωτοβουλία. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα:
"Η κλεψύδρα αδειάζει, η γενική συνέλευση της Δευτέρας πλησιάζει για την ΑΕΚ και ο Πέτρος Παππάς αποφάσισε να πάρει πάνω του τον προγραμματισμό του ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη από τη στιγμή που εμφανίστηκαν απρόθυμοι να συμμετάσχουν οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Γκίκας Γκούμας.
«Θα μιλήσω εγώ με τον Δημήτρη» φέρεται να είπε ο μέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος βέβαια συνεργάζεται επιχειρηματικά με τον «τίγρη». Λόγω της προσωπικής τους σχέσης λοιπόν ανέλαβε το θέμα της επικοινωνίας με τον Μελισσανίδη για να ορίσουν το πότε και το πού.
Η διάθεση πάντως (και καταβάλλεται προσπάθεια γι' αυτό) είναι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι πριν από τη γενική συνέλευση και ει δυνατόν την αυριανή μέρα. Σε αυτή την προσδοκώμενη συνάντηση -εφόσον πραγματοποιηθεί- θα παραστεί και ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος μάλιστα εμφανιζόταν χθες πεπεισμένος ότι θα είναι και έτοιμος να παρουσιάσει ολοκληρωμένο επενδυτικό πλάνο. Οπως διατείνεται η πλευρά του, μέχρι την Παρασκευή θα έχει όλες τις απαντήσεις από τα επενδυτικά γκρουπ για να μιλήσει πλέον με συγκεκριμένους αριθμούς.
Στην πολυπόθητη συνάντηση εκτιμάται ότι θα... συμμετάσχει και ο Νίκος Νοτιάς είτε μέσω του Παππά είτε δι' αντιπροσώπου. Αρκεί βέβαια να κλειστεί το ραντεβού. Γιατί αν φτάσουμε στη γενική συνέλευση της Δευτέρας χωρίς να κουνηθεί φύλλο, τότε η ΑΕΚ θα βρεθεί μπροστά σε τρεις δρόμους.
Αν παραιτηθεί το νυν ΔΣ μπροστά στο αδιέξοδο, θα δημιουργηθεί κενό εξουσίας και είτε θα οριστεί νέα διοίκηση από τους νυν μετόχους είτε θα δηλώσουν αδυναμία και θα αφήσουν την ομάδα να οδηγηθεί σε λύση Πρωτοδικείου. Κάτι βέβαια που δεν περιποιεί τιμή για έναν σύλλογο του μεγέθους της ΑΕΚ.
Υπάρχει ωστόσο και ο τρίτος δρόμος που μοιάζει και πιο πιθανός (στην απευκταία περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί νωρίτερα το ραντεβού Παππά ? Νοτιά ? Βιντιάδη όπως προαναφέραμε): να κερδίσουν χρόνο οι νυν μέτοχοι μεταθέτοντας τη γενική συνέλευση σε άλλη ημερομηνία, ενδεχομένως μέσα στον Απρίλιο".
LIVE SPORT
Mε όσα έγιναν στα Σπάτα χθες ασχολείται και η LS. "Χάθηκε η μπάλα", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Άνω - κάτω η ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Πρωτοφανείς κατηγορίες παικτών κατά προπονητή και τεχνικού τιμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002