Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ..


Έγιναν πολλά για να φτάσει η ΑΕΚ να βρίσκεται πάλι στη... πρίζα της σωτηρίας. Εν αρχή όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα με το πριμ και όλα τα τραγελαφικά, που όπως φάνηκε επηρέασαν τους κουρασμένους ψυχολογικά και σωματικά παίκτες. Από εκεί και πέρα τόσο τα άλλα αποτελέσματα, μα κυρίως η σημερινή ήττα 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά, έφερε ξανά την ΑΕΚ σε δύσκολη θέση... Το σημερινό αποτέλεσμα στα Κρήτη ήρθε σαν δυνατή σφαλιάρα για την ΑΕΚ... Αφενός γιατί ήρθε έπειτα από κάποιες σημαντικές αποφάσεις του Λίνεν (με πιο κραυγαλέα εκείνη να αφήσει εκτός 20άδας τον Τσουκαλά, παίρνοντας πολλούς μεσοεπιθετικούς μαζί του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τον Καραλή (!) και τον Κορδέρο (!) στο δεξί άκρο της άμυνας όταν τραυματίστηκε ο Βλάχος), αφετέρου εξαιτίας του τραβηγμένου πέναλτι που έδωσε με μεγάλη ευκολία στον Πλατανιά ο Ιωαννίδης στο 75' σε ανατροπή του Ναζλίδη από τον Καραλή και τον Αναστασάκο να ευστοχεί, χαρίζοντας εν τέλει τη νίκη στην ομάδα του.
Πάντως το ξεκίνημα του αγώνα για την ΑΕΚ, ήταν θλιβερό. Θλιβερό. Μόλις στο 3' πίσω στο σκορ με το γκολ του Ναζλίδη έπειτα από λάθος του τοποθέτηση του Μπουγαϊδη και μάλιστα από μία φάση που προήλθε από φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο και δεξιά που έκανε ο αμυντικός της ΑΕΚ. Με το «καλημέρα» του αγώνα η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως το θέμα ήταν ότι είχε σοβαρό αμυντικό πρόβλημα. Χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά το 1-0 ο Πλατανίας άγγιξε ξανά με τον Ναζλίδη το 2-0, όμως ο Κωνσταντόπουλος κράτησε όρθια την ΑΕΚ. Αυτή η απόκρουση έδωσε... δύναμη, κυρίως ψυχολογική σε όλους στην ομάδα. Στην ουσία από αυτή τη φάση αφυπνίστηκαν και προσπάθησαν να κρατήσουν τη μπάλα κάτω. Ο Κορδέρο ανέβηκε και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ό,τι καλύτερο είχε να δείξει η ΑΕΚ στη γενική της μετριότητα.
Το ευτύχημα για την Ένωση είναι ότι κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει. Κέρδισε φάουλ σε καλή θέση στο 17', ο Γκερέιρο το εκτέλεσε κατευθείαν, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή με κεφαλιά ο Φέτσης έκανε το 1-1.
Από εκεί και έπειτα, μέχρι να φύγει το πρώτο ημίχρονο, είδαμε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ ήταν εμφανέστατο στο να κρατήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις. Ο Βλάχος με τον Τσουμάγκα δεν είχαν πολλά ανεβάσματα, ενώ ο Γκερέιρο τόσο πίσω από τους Πετρόπουλο και Φούντα στο «ρόμβο» όσο και σαν αριστερό χαφ πάνω στη γραμμή (δεν είναι φυσικά αυτή η θέση του!) δεν βοήθησε όσο έπρεπε στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Λίνεν άλλαξε το σύστημα σε καθαρό 4-4-2 στο 25', βλέποντας τα χαφ της ΑΕΚ να μη μπορούν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Η αλήθεια είναι ότι και μετά απ' αυτή την κίνηση του προπονητή δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι έκαναν κι αυτοί πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους, τα στόπερ της ΑΕΚ (ειδικά ο Μπουγαϊδης) μετά την... τρικυμία των πρώτων λεπτών κάπως ισορρόπησαν και έτσι δεν είδαμε φάσεις μπροστά στην εστία του Κωνσταντόπουλου. Δεν είδαμε όμως φάσεις ούτε μπροστά στον Κηπουρό, καθώς και η ΑΕΚ αδυνατούσε να κάνει σωστό παιχνίδι και να περάσει τελικές πάσες στους δύο φορ. Έτσι έφυγε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1.
Στην επανάληψη είδαμε τρομερές αλχημείες από τον Λίνεν, με πρώτη την νέα αλλαγή συστήματος σε 4-1-4-1. Κι ενώ το ματς πήγαινε... χαλαρά και χωρίς πολλές φάσεις, προς την ισοπαλία, ο τραυματισμός του Βλάχου στο 70' και η αναγκαστική αλλαγή του, έφερε την χθεσινή απόφαση του Γερμανού να αφήσει τον μοναδικό δεξιό μπακ (μετά τον Βλάχο) Σωκράτη Τσουκαλά στην Αθήνα, προ των ευθυνών του... Αναγκάστηκε να βάλει τον Καραλή δεξί μπακ και πέντε λεπτά μετά, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ που «βαφτίστηκε» δεξί μπακ κάνει το πενάλτι (το δίνει βέβαια με μεγάλη ευκολία ο Ιωαννίδης, αφού πρόκειται για... τραβηγμένη απόφαση) πάνω στον Ναζλίδη.
Στην εσχάτη των ποινών ο Αναστασάκος ευστόχησε, βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τον Πλατανία με 2-1. Τα υπόλοιπα λεπτά ο Λίνεν πέρασε τους Φουρτάδο και Κατίδη στο γήπεδο, αντί των Φέτση και Φούντα, χρησιμοποιώντας δεξί μπακ τον Κορδέρο (!!!), βάζοντας τον Καραλή δεξί χαφ. Η ΑΕΚ πίεσε για το 2-2, έχασε μία ευκαιρία με τον Κατίδη, είχε άλλο ένα σουτ με τον ίδιο παίκτη (ο Φουρτάδο δεν ακούμπησε μπάλα τα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε), δεν κατάφερε τίποτα το περισσότερο και έφυγε ηττημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002