Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑΟΥΛΗ..

Παρά τον κακό πρώτο γύρο της ΑΕΚ, η άμυνα ήταν εκείνη που ίσως έφερε την μικρότερη ευθύνη. Στην συγκομιδή βαθμών στις πρώτες έξι αγωνιστικές του δεύτερου γύρου, η βελτίωση της και σε αυτό το κομμάτι, έχει βοηθήσει σημαντικά την «Ένωση», ώστε να πετύχει αυτό το εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων.
Του Κώστα Μιαούλη

Αυτό αποτυπώνεται στις λιγοστές τελικές που κάνουν οι αντίπαλοι στην εστία της, στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, αλλά και στο γεγονός πως η ΑΕΚ, στην πρώτη εξάδα αγώνων, στο δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, έχει κατορθώσει να κρατήσει τρεις φορές το μηδέν, με ΟΦΗ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, την στιγμή που σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο μόνον δύο φορές, με τον Πλατανιά και την Βέροια, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Το σύνολο των προσπαθειών προς την εστία της, είναι το δεύτερο μικρότερο (δλδ δεύτερο καλύτερο) μετά από αυτό του Ολυμπιακού που έχει δεχτεί 140 προσπάθειες προς το τέρμα του, με την ΑΕΚ να έχει δεχτεί 143. Βέβαια η τεράστια διαφορά είναι πως η ΑΕΚ δεχόταν γκολ ανά 6.5 προσπάθειες των αντιπάλων στον πρώτο γύρο (17 γκολ σε 112 τελικές). Στον δεύτερο γύρο, συμπεριλαμβάνοντας την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ έχει δεχτεί 5 τέρματα σε 31 προσπάθειες των αντιπάλων, ωστόσο έχει περιορίσει τις απειλές προς την εστία της, όπως είναι φανερό μιας και ανά αγώνα δεχόταν περίπου 7.5 τελικές στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο γύρο, επιτρέπει μόλις 5 στα παιχνίδια της μέχρι τώρα.

Ωστόσο εξακολουθεί το νούμερο 1 γκολ σε κάθε επτά τελικές να είναι η χειρότερη επίδοση, από την άλλη σίγουρα στον δεύτερο γύρο έχει βελτιώσει αισθητά τα νούμερα της, αλλά χωράει κι άλλη πρόοδος σε αυτόν τον τομέα. Άλλο στοιχείο που συνετέλεσε, στο να φαίνονται τόσο αποτελεσματικοί οι αντίπαλοι, το γεγονός πως ο Κωνσταντόπουλος δεν έχει βρεθεί σε καλή κατάσταση φέτος. Έχει δεχτεί 14 τέρματα σε 49 τελικές προσπάθειες προς την εστία και είναι 16ος στην σχετική λίστα, ενώ είναι μόλις 15ος στις αποκρούσεις με 35, ενώ ούτε και ο Αραμπατζής μπόρεσε να παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση όποτε κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία.

Σε αυτόν τον τομέα ασφαλώς και έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του Παύλου Μητρόπουλου, που έχει θωρακίσει πολύ καλά το κέντρο της άμυνας. Επίσης πλασαρίσματα σε πίνακες επιμέρους κατηγοριών υπάρχουν πλέον για παίκτες της ΑΕΚ, γεγονός που δεν συνέβαινε στον πρώτο γύρο.

Ο Κορδέρο βρίσκεται μέσα στην πρώτη εικοσάδα των κλεψιμάτων με 48, ενώ 16ος είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής στις απομακρύνσεις μέσα από την περιοχή. Βέβαια στα τελευταία παιχνίδια, ο 22χρονος αμυντικός έχει γίνει πιο αποφασιστικός και καθαρίζει πολλές φάσεις πριν δημιουργηθεί κίνδυνος κοντά στα καρέ της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002