Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ..

Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου δεν έπρεπε να είχε γίνει. Δεν έπρεπε να «τρώγαμε» το χθεσινό πρωινό μας στο Ζάππειο. Χθες, όπως και αρκετές από τις προηγούμενες και επόμενες ημέρες έπρεπε να έβρισκε συνέχεια γύρω - γύρω από το οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παρακολουθούμε με λαχτάρα τους 1500 με 2000 εργάτες να χτίζουν το όνειρο κάθε ΑΕΚτζή. Αλλά... Πάντα σε αυτή τη χώρα υπάρχει ένα «αλλά». Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η ΑΕΚ (και η κάθε ΑΕΚ) θα είχε εδώ και χρόνια το δικό της γήπεδο. Τον δικό της χώρο. Το δικό της σπίτι. Χωρίς πολλά πολλά, χωρίς τόση γραφειοκρατεία και χίλια στόματα να έχουν λόγο και άποψη.

Στην Ελλάδα του 2014 (και όλων των προηγούμενων χρόνων) για να δημιουργήσεις πρέπει να παλέψεις! Να δημιουργήσεις, να φτιάξεις, να χτίσεις. Η αυτοκαταστροφική Ελλάδα συνεχίζει το έργο της. Δεν έβαλε μυαλό... Και επειδή κάποια στιγμή αυτό το πανηγύρι πρέπει να τελειώσει, έγινε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του. Κάθισαν οι άνθρωποι αναγκαστικά να εξηγήσουν τα... αυτονόητα.Τα πάντα απ' όσα ειπώθηκαν ήταν αυτονόητα: Από το να πάρει η ΑΕΚ ελάχιστα στρέμματα από ένα Άλσος πεθαμένο και αντ' αυτού να το σώσει, μέχρι το να δώσει θέσεις εργασίας σε χιλιάδες κόσμο, την ίδια χρονική στιγμή που οι πολιτικοί αυτοί του τόπου (με τις ευλογίες του Έλληνα ψηφοφόρου) οδήγησαν τη χώρα στην ανεργία και την εξαθλίωση. Δεν γράφω για το καθαρό κομμάτι της ΑΕΚ, η οποία επιβάλλεται να αποκτήσει το δικό της σπίτι στον δικό της χώρο. Μάταιο είναι.
Ο Μελισσανίδης λοιπόν, χθες αναγκάστηκε να πει τα αυτονόητα. Είναι η τελευταία φορά, θαρρώ. Από εδώ και πέρα και ειδικά από τη στιγμή που την επόμενη εβδομάδα έχουμε την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά το γήπεδο, τα λόγια θα σταματήσουν. Τώρα, καλείται ο δήμαρχος, ο κ. Άρης Βασιλόπουλος, να σκεφτεί ώριμα κάποια πράγματα: Να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη, να καταλάβει, να κατανοήσει τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει για όλους (και εννοείται για την πόλη που τον έβγαλε δήμαρχο) αυτό το γήπεδο και να σταθεί αρωγός αυτής της προσπάθειας. Κυρίως, να καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα... Εκτός, κι αν ο άνθρωπος αυτός έχει άλλες... εντολές. Ακόμη κι έτσι να είναι, φρόνιμο θα είναι να βγει δημόσια να το πει. Το... αντρικό φύλο θα τιμήσει. Αλλά, μάλλον, ό,τι έχει γίνει ως τώρα είναι... παρεξήγηση. Λίγος χρόνος ακόμη υπάρχει για να λυθεί.
Χθες, ο Μελισσανίδης είπε αλήθειες. Ακολουθεί μία πεπατημένη σοβαρή, προσεγμένη, ήρεμη και λογική. Ακόμη και τα όσα τόνισε για τη Ρένα Δούρου και τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας που προσφέρονται γι' αυτό το τεράστιο έργο, ήταν λόγια σοβαρά και με νόημα. Αν οποιαδήποτε άλλη στάση κρατηθεί απ' αυτή που έχει εδώ και χρόνια συμφωνηθεί (δηλαδή να δοθούν τα 20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, από τα συνολικά 160εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν για αθλητικά κέντρα) θα πρόκειται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ (;) κόντρα της κ. Δούρου προς την ΑΕΚ.
Έχετε διαβάσει και ακούσει πολλά για το γήπεδο. Δεν θα σας κουράσω άλλο. Η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδό της γιατί το δικαιούται. Όπως το έφτιαξε και ο Ολυμπιακός με τις υπερ - ευλογίες του κράτους τότε, όπως δικαιούται να το φτιάξουν κι άλλες ομάδες. Αναβαθμίζεται ο αθλητισμός, οι πόλεις με καινούργια γήπεδα. Πρέπει μέσα τέτοιων έργων ν' αναβαθμιστεί και το... μέσα μας. Μπας και κάποια στιγμή οι επόμενες γενιές παραλάβουν μία καλύτερη Ελλάδα. Να κάνει η ΑΕΚ την αρχή με ένα τεράστιο έργο και να ακολουθήσει η πραγματική ανάπτυξη και σε άλλα επίπεδα.
Και κάτι τελευταίο: Η ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να φτιάξει πάλι το σπίτι της. Φαίνεται πως θα της βγει η... πίστη, αλλά θα γυρίσει. Όταν το καταφέρει, μαζί με το ποδόσφαιρο θα γιγαντωθεί και το μπάσκετ και το βόλεϊ και το χάντμπολ και το σκάκι και όλα. Θα γιγαντωθεί ΟΛΗ η ΑΕΚ! Χωρίς γήπεδο, είναι δεδομένο πως η πλάτη θα γυρίσει και ο σύλλογος δεν θα αντέξει άλλες σφαλιάρες, όπως αυτές που έφαγε μεγαλοπρεπέστατα το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα τα τελευταία χρόνια. Ή τώρα ή ποτέ, λοιπόν... Αρκετά άντεξε ο ΑΕΚτζής. Αρκετά μπολιάστηκε με μιζέρια. Αρκετά έδειξε κι αυτός τάσεις αυτοκαταστροφής. Πρόβατο δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ! Αποδεδειγμένο από την ιστορία είναι αυτό και δεν θα αλλάξει τώρα στα... γεράματα. Γι' αυτό, όσοι (ευτυχώς όλο και λιγότεροι) από τους φίλους της ΑΕΚ έχουν τον φόβο να... χαρακτηριστούν «πρόβατα» ας το αποβάλλουν από μέσα τους κι ας σταματήσουν την όποια «κριτική» και «λογοδιάρροια» χωρίς λόγο και ουσία, κάνουν. Ξαναγράφω: Ή τώρα ή ποτέ! Ή τώρα ενωμένοι και πάμε μπροστά ή συνεχίζουμε τα «ό,τι να' ναι» και ο οριστικός θάνατος θα γίνει πραγματικότητα. Αρκετά πέρασε αυτή η ομάδα. ΣΤΟΠ! Ταβάνι πρέπει να είναι ουρανός...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Greetings on a sunny friday from Belgium my friend

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002