Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Επιτρέψτε μου να αφιερώσω πάλι σήμερα ένα μεγάλο μέρος της στήλης στη νέα επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Πιστεύω να συμφωνείτε πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Και είναι ακόμη η αρχή βέβαια γιατί η εξέλιξη και ο εμπλουτισμός θα είναι καθημερινός. Θα ξεκινήσω με το βασικό για μένα που ήταν και το μόνο πράγμα για το οποίο φοβόμουν αφού κατά τα άλλα ήταν σίγουρο πως μια δημιουργική ομάδα που ασχολήθηκε τόσο καιρό με εντολέα έναν άνθρωπο γνώστη του αντικειμένου ήταν αδύνατο να μην βγάλει κάτι πρωτοποριακό. Το επίτευγμα όμως του Γιώργου Μελισσανίδη αλλά και των τεχνικών που έφτιαξαν το έργο ήταν ότι βγήκε στον αέρα μια ιστοσελίδα που ο χρήστης ακόμη κι αν έχει μικρή επαφή με το μέσο καταλαβαίνει αμέσως τι πρέπει να κάνει και πως να κάνει την ιντερνετική του βόλτα στο παρόν, το παρελθόν αλλά ακόμη και το μέλλον της ΑΕΚ. Ένα site που καταφέρνει να είναι στην τελευταία λέξη της εξέλιξης χωρίς να είναι... σταυρόλεξο. Είναι πρωτοποριακό χωρίς όμως άσκοπους και αχρείαστους εντυπωσιασμούς που θα έκαναν δύσκολη την... ζωή του χρήστη. Έχοντας αποκτήσει μια εμπειρία μετά από σχεδόν έξι χρόνια με το aek365 ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ βλέποντας πως το aekfc.gr φτιάχτηκε από ανθρώπους που όχι μόνο ξέρουν την δουλειά, αυτό ήταν βέβαιο, αλλά είχαν και την σωστή καθοδήγηση ώστε πραγματικά να φτιαχτεί μια σελίδα που να είναι χρήσιμη και διασκεδαστική για τον οπαδό. Είναι ακριβώς ότι ταιριάζει στη μεγάλη ΑΕΚ που έρχεται. Δύναμη, ποιότητα και όχι φανφάρες. Χωρις να θέλω να μειώσω την αγάπη και την τρέλα κανενός για την ΑΕΚ χαίρομαι ιδιαίτερα για τους Ενωσίτες του εξωτερικού που γνωρίζω από πρώτο χέρι και με αδιάψευστα στατιστικά στοιχειά το πόσο διψάνε για επαφή με την αγαπημένη μας ομάδα. Και πόσο ΠΟΛΛΟΙ είναι. Σίγουρα από χθες θα καμαρώνουν για την επίσημη σελίδα της ομάδας μας και θα απολαμβάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ότι κι εμείς που έχουμε την τύχη να έχουμε την ΑΕΚ διπλά μας και πολλές φόρες δεν καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαίο είναι αυτό. Τα αδέρφια όμως που είναι μακριά το ξέρουν πολύ καλά.
@ Το μεγαλύτερο βέβαια δώρο για τα παιδιά στην ξενιτιά αλλά και για όλους μας θα είναι η ζωντανή... μετάδοση της ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς. Μια σπουδαία ιδεα του Δημήτρη Μελισσανίδη, μια ακόμη πρωτοπορία της ΑΕΚ. Θα είναι τόσο όμορφο για εμάς και τόσο... βασανιστικό για τους αντιπάλους που θα γνωρίζουν πως μαζί με το ΝΑΟ έρχεται και η κυριαρχία. Κι όταν βλέπω σπουδαίους αρθρογράφους Ολυμπιακών αισθημάτων να χρησιμοποιούν... αδιάσειστα στοιχεία από την... Στρούγκα για να πείσουν τους... εαυτούς τους πως η ΑΕΚ δεν θα κάνει γήπεδο ποτέ τόσο περισσότερο φτιάχνομαι. Τους θέλουμε ματάκηδες στο Live Streaming.
@ Η πιο εντυπωσιακή ιδέα λοιπόν είναι η απευθείας μετάδοση της ανέγερσης και η πιο εντυπωσιακή υπηρεσία είναι σίγουρα το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ομάδα ίσως και στην Ευρώπη που φέρνει το mobile εισιτήριο στο ποδόσφαιρο. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία σε κάποιο αεροπορικό ταξίδι καταλαβαίνει το πόσο εύκολο είναι να μην χρειάζεσαι καν εκτυπωτή. Πας στο γήπεδο μόνο με το κινητό σου και μπαίνεις μέσα. Αλλά και το εκτυπωμένο εισιτήριο είναι επίσης τεράστια πρόοδος αν σκέφτομαι το ότι ο ΟΣΦΠ για παράδειγμα που είναι μια ομάδα που πουλάει εδώ και χρόνια εισιτήρια μέσω ίντερνετ φέρνει τον πελάτη στο γήπεδο για να παραλάβει από ειδικό ταμείο το εισιτήριο που έχει πληρώσει. Η διάφορα στην εξυπηρέτηση είναι χαώδης. Και σκεφτείτε πως θα είναι στην Αγια Σοφιά. Αυτά. Καλά να είμαστε και να τα ζήσουμε. Τελικά αποφάσισα για την Κυριακή. Γλυφαδα, δίπλα στη Βασίλισσα. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι αλλά αυτή η ομάδα βαδίζει στα χνάρια των Μοϊκανών. Καλημέρα. ΑΕΚάρα για παντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002