Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

ΤαΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε αφού δεν τα είπαμε και χθες. Ο λόγος ήταν... μετακόμιση. Οχι δεν με πούλησε κι εμένα ο ...Μαρινάκης όπως συνέβη με οποιοδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού είχε πρόταση. Από μηδέν μέχρι όσο. Παρεμπιπτόντως άσε τον Αβραάμ που έφυγε τσάμπα αφού ας δεχτούμε ότι η ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία όπως λέει η ανακοίνωση ή απλά ήθελε να τον ξεφορτωθεί όπως φαίνεται από τα επίμονα ρεπορτάζ που επέμεναν πως είναι ανέτοιμος παρότι τον κάλεσε ακόμη κι ο... Ρανιέρι. Προσωπικά πιστεύω πως πράγματι ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ του, πως η κλήση του ήταν πρόκληση αλλά κι έτσι τον Μποτία τον είχε. Ας αφήσουμε όμως αυτό. Μου δημιουργήθηκε μια απορία. Πως ο σουπερ πωλητής που πήρε 15 από τον Μανωλά και 10 από τον Σάμαρη έδωσε ένα παίκτη της αξίας του Χολέμπας μετά από πολύ καλό Μουντιάλ μόνο με 1.000.000. Κάπου δεν κολλάει αυτό και μεγαλώνει την πεποίθηση πως τα ποσά που ανακοινωνονται μοιάζουν με τα... εισιτήρια του Καραϊσκάκη. Ποιος ξέρει τι γίνεται; Μπορεί και για αυτά να μάθουμε κανένα κρύο βράδυ στον... Θωμαϊδη. Πάντως με αυτά που είδαμε χθες στην οθόνη μας πλέον η υπόθεση δεν μαζεύεται με τιποτα.
@ Πάμε παρακάτω. Ευχάριστα αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό γιατί κακά τα ψέμματα, το ξέρουμε και το ξέρουν πως αν υπάρχουν του χρόνου στην Α Εθνική αυτοί θα είναι οι βασικοί αντίπαλοι. Ηδη η ομάδα τους είναι αποδεκατισμένη και φτιαγμένη απο την αρχή και μπορει η τσέπη του Μαρινάκη να γέμισε αλλά η ομάδα άδειασε. Φάνηκε και στο Αγρίνιο όπου βρήκαν την αστεία δικαιολογία να πουν για σκληρό παιχνίδι που ανεχτηκε ο Παππάς, εδώ γελάνε, βάζοντας τις δραματικές φωτογραφίες με τα φορεία για δυο παίκτες που έπαθαν τον ορισμό του τυχαίου τραυματισμού. Οι άνθρωποι που έκαναν σημαία τους το «φτιάξτε ομάδα και μετά μιλάτε» κλαίγονται με μπροστάρη τον Σάββα. Μιλάμε για... Ευρώπη. Τέλος πάντως ας μη συνεχίσω με Ολυμπιακό όχι επειδή κάποιοι φίλοι διαμαρτύρονται που ασχολούμαστε, δηλώνω πως παντα θα ασχολούμαι μέχρι να έρθει η Αγια Μέρα που θα γράψω «Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ένα δυνατό ολυμπιακό», αλλά επειδή και η ΑΕΚ έχει θέματα.
@ Μεταγραφή δεν έγινε αλλά υπάρχουν ακόμη 10 μέρες και πολλοί και καλοί παίκτες ελεύθεροι ακόμη. Αποψη μου είναι πως με ένα σέντερ φορ στο στιλ του Λέκιτς, που επέμενε να βρει ομάδα στην Πριμέρα και δυστυχως δικαιώθηκε, κι ένα σκύλο αμυντικό χαφ η ΑΕΚ θα χτύπαγε ακόμη και το κύπελλο βάσει αυτών που έχω δει μέχρι τώρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Οχι πως και τώρα δεν δικαιούται να έχει βλέψεις αλλά λέμε για ακόμη πιο σίγουρα πραγματα. Ακόμη πιστευω πως θα γινει κάποια μεταγραφή. Ομως και έτσι όπως είναι η ομάδα δεν μπορεί να έχει πρόβλημα. Κι όταν λέω πρόβλημα δεν εννοώ την άνοδο που είναι δεδομένη αλλά το πως θα φτάσει σε αυτή κι αν θα το κάνει με έναν τρόπο επιβλητικό που θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για την σεζόν της μεγάλης επιστροφής. Πάντα όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό πάντως που ξεκαθάρισε χθες είναι ότι δεν φευγει τελικά κανείς δανεικός ή ελεύθερος. Ομολογώ δεν το περίμενα. Μακάρι να είναι για καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002