Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ο αθλητικός Τύπος της Δευτέρας γράφει για την ΑΕΚ και τη θλίψη για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το θλιβερό γεγονός με τον ξυλοδαρμό ενός φιλάθλου σε γήπεδο που χαροπαλεύει γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ, η οποία κάνει και την εξής ερώτηση: "Ως πότε...; Νέα αθλιότητα στον "Κρανίου Τόπο" χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 46χρονος φίλος του Εθνικού ξυλοκοπήθηκε σε συμπλοκές με οπαδούς του Ηροδότου εντός γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πολιτεία βασική υπεύθυνη για το όνειδος και την κατάντια. Δεν θέλει να λυθεί το πρόβλημα της δολοφονικών διαστάσεων αλητείας στα γήπεδα, που ξεφτιλίζει την Ελλάδα σαν κράτος και μας αφαιρεί κάθε δικαίωμα να μιλάμε για πολιτισμό σε αυτή τη χώρα. Τεράστιες ευθύνες της ΕΠΟ και της Αστυνομίας".
Όσο για την ΑΕΚ; "Δίψα για... πρόκληση", γράφει η ΩΡΑ και εξηγεί: "Παρά το βαρύ πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όλοι στην ΑΕΚ και κυρίως οι παίκτες της, θέλουν σήμερα η κληρωτίδα του Κυπέλλου να βγάλει δυνατούς αντιπάλους από Σούπερ Λίγκα".

SPORTDAY
Για το γήπεδο γράφει η SD. Χαρακτηριστικά τονίζει: "Θέμα λίγων ημερών είναι η έκδοση οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Την τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρχουν νέες επαφές των υπευθύνων της «Ένωσης» για το πρότζεκτ με τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών του Υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) στο πλαίσιο της εξέτασης του φακέλου για την «Αγια-Σοφιά».
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει πολύ και το θέμα της κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάβει το έργο κι έτσι με το που θα εκδοθεί η άδεια, μέχρι το Νοέμβριο, θα είναι όλα έτοιμα για να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση των περίπου 18 μηνών για να παραδοθεί το «παλάτι» της ΑΕΚ στην ίδια και τους φίλους της".

LIVE SPORT
Για "φονιάδες", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα και προσθέτει: "Σε κώμα ο φίλος του Εθνικού που δέχθηκε αναίτια εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν - κτήνη του Ηροδότου. Δεν έχει πάτο το βαρέλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο: χτύπησαν αλύπητα στο κεφάλι τον άτυχο 46χρονο και ακόμη τρεις οπαδούς της πειραϊκής ομάδας στις εξέδρες ωστόσο το παιχνίδι... συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά! Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας δολοφονίας και έγιναν 20 προσαγωγές".

GOAL
Πρώτο θέμα της έχει η εφημερίδα την τραγωδία στην Κρήτη: "Στην παράνοια της βίας του ποδοσφαίρου μας χαροπαλεύει οπαδός του Εθνικού, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε στον αγώνα Γ' Εθνικής με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο".
Σχετικά με την ΑΕΚ το Goal γράφει για τον Μπρέσεβιτς:
"Το ζήτημα με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν μπορεί να λυθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Το ότι η ΑΕΚ δεν προχώρησε τελικά σε απόκτηση επιθετικού και αποφάσισε να πορευτεί με την τριάδα των Αραβίδη, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς φαίνεται πως εμπεριέχει ένα ρίσκο.
Προφανώς και η φετινή ομάδα έχει τη δυνατότητα να πάρει βοήθειες στο σκοράρισμα απ' όλους τους μεσοεπιθετικούς, όμως αυτό δεν μπορεί να καλύπτει πάντα την αδυναμία των επιθετικών να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα δίχως να κουραστούν. Τόσο ο πρώην φορ του Πανιωνίου όσο και ο Βραζιλιάνος δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Δέλλα, ο οποίος είναι προφανές πως περιμένει να δει και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς.
Η στατιστική λέει πως ο Κροάτης φορ είναι πιο παραγωγικός από τους άλλους δύο. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 17 από τα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος και πέτυχε 15 τέρματα, αφού απείχε από τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού. Σε αντίθεση δηλαδή με τον Ντακόλ ο οποίος σκόραρε 17 φορές, όντας πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, σε 21 συμμετοχές με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία. Για τον Αραβίδη το μέτρο σύγκρισης είναι διαφορετικό λόγω της συμμετοχής του στη Super League, αλλά σε 30 ματς σημείωσε 12 γκολ.
Ουσιαστικά, ο Μπρέσεβιτς αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Ενωσης και την τωρινή περίοδο η τρίτη λύση για να απλοποιήσει το θέμα της επίτευξης των τερμάτων. Πρακτικά, ο «Κολοσσός» περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση του 27χρονου επιθετικού, αφού ο τραυματισμός της περσινής περιόδου τον άφησε για αρκετό καιρό έξω. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο τον ανάγκασε να προχωρήσει σε επέμβαση, προκειμένου να το λύσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για περισσότερους από τρεις μήνες βρισκόταν στο στάδιο της αποθεραπείας του και το ξεπέρασε πριν μπει ο Αύγουστος.
Πριν από μερικές ημέρες ο Κροάτης έμεινε ξανά στα... πιτς λόγω νέων ενοχλήσεων, όμως και πάλι φόρτσαρε για να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Το σημαντικό της ιστορίας είναι η εξαιρετική ψυχολογία στην οποία συνεχίζει να βρίσκεται ο Μπρέσεβιτς. Παρ' όλα όσα έχει περάσει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002