Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ;;

Σεπτεμβρίου 2014
@ Καλή εβδομάδα να έχουμε. Οσο γίνεται... Πως να γίνει όταν ένας άνθρωπος στην ηλικία μου, που από τύχη έμαθα πως ήταν γνωστή φυσιογνωμία της εξέδρας του Εθνικού τότε που το Καραϊσκάκη ειχε δύο ομάδες και βέβαια δεν ήταν κόκκινο, έφυγε από το γήπεδο με το ασθενοφορο και ουσιαστικά νεκρός αν και πάντα όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα. Μακάρι να γίνει το θαύμα αλλά και να γίνει θα είναι ένα υπέροχο δώρο πρώτα από όλα για την οικογένεια του ανθρώπου. Δεν αλλάζει όμως η ουσία. Κι όταν σε έναν αγώνα που έχει συμβεί τέτοιο περιστατικό πρόεδρος του Εθνικού μιλάει για φιλόξενη διοίκηση του Ηροδότου τότε είναι που πρέπει να ψαχτεί ακόμη περισσότερο το θέμα και να μην μεινουμε μόνο στους αλήτες των γηπέδων που βέβαια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αφού αλήτες και ηλίθιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Πως επιτρέπεται όμως εν έτει 2014 σε μια πολιτισμένη χωρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε έναν καυγά λίγων θερμόαιμων στην εξεδρα ενός αγώνα Γ Εθνικής να φτάνουμε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Σε έναν καυγά που πιστεύω πως ακόμη και ένας μονο κανονικός αστυνομικός θα μπορούσε να επιβάλει τάξη υπήρξε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Δεν μιλάμε για συγκρουση οπαδικών στρατών, δεν υπήρχαν πουθενά αυτοί οι... οργανωμένοι που φταίνε για όλα, χωρίς βέβαια να θέλω να τους αθωώσω, δεν έγινε κανένας πόλεμος όπως στη Λαυρίου για παραδειγμα.
@ Συμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν με λεκτική αντιπαραθεση ενός οπαδού που μάλλον ειχε καταναλώσει ουσιες με το θύμα και λόγο στο λόγο μπήκαν κι άλλοι στον καυγά χωρίς κανείς να τους εμποδισει μέχρι που φτάσαμε στην τραγωδία. Το γράφω εδώ και χρόνια, ευκαιρία για άλλη μια φορά να το πω. Η στάση της αστυνομίας τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα είναι επιεικώς περιεργη. Πολλά τα παραδείγματα. Φυσικά πιστεύω και ονειρεύομαι μια μέρα να "ξυπνήσουν" όλοι όσοι πάνε στο γήπεδο και να καταλάβουν πως είναι κρίμα να καταστρέφουν την ζωή τους για οτιδηποτε κι ας σέβομαι απεριόριστα την τρελή αγάπη για την ομάδα. Την έχω κι εγώ άλλωστε. Μέχρι όμως να μπορέσουν να αλλάξουν αυτοί που βλέπουν το ποδοσφαιρο και σαν πόλεμο πρέπει η αστυνόμευση για προληπτικούς κυριως λόγους να είναι κανονική και όχι τέτοια που να επιτρέπει αυτά τα πράγματα. Ειναι πραγματική ντροπή για την χώρα μας και τον πολιτισμό αλλά πάνω από όλα βέβαια είναι κριμα κι άδικο για ένα νέο άνθρωπο που πήγε στο γήπεδο να δει την ομάδα του μετα από τόσα χρόνια.
@ Φυσικά, χωρίς να πω βαριά λόγια, θα πρέπει κάποιος να πει σε αυτό το παιδι τον διαιτητή που φιλοδοξει να ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορια πως δεν ήταν ανάγκη να διακόψει το παιχνίδι σε βάρος του Ηροδοτου, ούτε κανενός. Θα μπορούσε απλά να το διακόψει. Οταν υπάρχει έστω και υποψια για νεκρό στο γήπεδο όλα τα αλλα περνάνε σε δευτερη μοίρα. Πως να παιχτεί ποδόσφαιρο με ένα τέτοιο δραμα σε εξέλιξη. Κανεις δεν θα του έλεγε τίποτα αν το διέκοπτε από σεβασμό και μόνο στα πιο σοβαρά από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι πραγματα. Δεν το έκανε. Κάποιος θα πρέπει να του πει πως έκανε λάθος για να το ξέρουν όλοι και μακάρι να μην ξανατύχει στην καριέρα κανενός. Αυτά. Τι άλλο να πεις τέτοια μέρα. Να ειναι η τελευταία φορα Θεέ μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002