Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ενα πραγμα αρχίζει να με ενοχλει παρότι στο πρωτο ματς το χρησιμοποιήσαμε κι εμεις. Αυτό το "ομάδα Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ" έχει αρχίσει να κουράζει. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Δεν ειναι ομάδα Σούπερ Λιγκ, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Ας το κόψουμε σιγά σιγά. Εμεινε λιγότερο απο ένας χρόνος πια. Μην τον περάσουμε με αυτό το κλισέ. Η ΑΕΚ ειναι η μία από τις τρεις ομάδες της Ελλάδας. Οτι κι αν λένε, όποιοι κι αν το λένε. Από εκεί και περα έγιναν λάθη και εγκλήματα που τα πλήρωσε ο σύλλογος. Αλλά το μεγαλείο της δεν το έχασε ποτέ. Δεν ειμαστε ομάδα Σούπερ Λιγκ. Ειμαστε η ΑΕΚ και ερχόμαστε από παντού. Το γράφω και για κάποια παιδιά σαν τον Λαμπρόπουλο που δήλωσε ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον... Πανθρακικό. Φίλε μου καλύτερα να μας... "σκοτώσεις" παρά να το λες αυτό. Με όλο το σεβασμό αλλα και τη συμπάθεια που σου έχω. Η ΑΕΚ ειναι απλά η καλύτερη.
@ Και από σήμερα θα έχουμε και το καλύτερο site στην Ελλάδα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει την επίσημη ιστοσελίδα της και να είστε προετοιμασμένοι. Θα γίνει πάταγος. Είναι πράγματι κατι το μοναδικό και πρωτοποριακό για την Ελλάδα και όχι μόνο. Δεν συνηθίζω να λέω μεγάλα λόγια αλλά θα δείτε και θα καταλάβετε. Η έκπληξη δεν θα είναι μία αλλά πολλές. Με τη μία όμως θα γίνει πάταγος. Μείνετε συντονισμένοι, λίγο μετά τη μία θα πατηθεί το κουμπί.
@ Ωραια έκφραση το πάτα το κουμπί. Ετσι πρεπει να το πατάει η... ομάδα και να τελειώνει τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που ερχεται. Για το σέντερ φορ τα είπαμε χθες. Η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει αλλά κοίταξε μόνο κάποιες σπέσιαλ περιπτώσεις που τελικά για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν. Η επιλογή είναι αυτή με έναν παικτη σαν τον Αραβίδη που μπορεί να παιξει για την ομάδα και να αξιοποιήσει και αυτούς που έρχονται από πίσω ώστε η ομάδα να απειλεί με πολλούς τρόπους και ουσιαστικά να παίζει με 4+1 επιθετικούς. Οπότε αφού η κοντινότερη ημερομηνία που μπορούμε να παίξουμε με νέο σεντερ φορ από μεταγραφή ειναι κάπου τον... Γενάρη καλό θα είναι να δούμε τους υπόλοιπους. Από Μάνταλο, Μπαρμπόσα και μετά από Πλατέλλα και Ανάκογλου θα κριθεί αν η ομάδα θα μπορέσει να εκμεταλευτεί την κατοχη της μπάλας που θα έχει δεδομένα σε όλα τα παιχνιδια. Αν θα μπορεσει να αξιοποιήσει αλλά και να αξιοποιηθεί από τον Αραβίδη αυτή η τετράδα τότε θα λειτουργήσουν καλά τα πράγματα. Βέβαια εξακολουθώ να πιστευω πως ο Μπρέσεβιτς θα κάνει πολλά παιχνίδια φέτος. Δεν ξέρω αν θα βγάλει τον Αραβίδη έξω ή τον Πλατέλλα ή τον Ανάκογλου ( τους δυο τελευταίους με κάποιες εσωτερικές αλλαγές) αλλά πιστεύω πως οταν είναι έτοιμος και αγωνιστικά θα παιξει γερα για την εντεκάδα και σιγουρα θα είναι από τις πρώτες αλλαγές.  Μια και ειπαμε για αλλαγές. Εχει ενδιαφερον να μάθουμε το σκεπτικό με το οποίο προτιμήθηκε ο Γροντής για την αποστολή από τον Ζόριτς. Επρεπε να έχουμε και δεξί και αριστερο, έστω και υπηρεσιακό, μπακ στον πάγκο ή ο Γροντής θεωρείται καλύτερος μεσοεπιθετικά από τον διεθνή Μαυροβούνιο; Ελα ντε. Δεν θα κλεισω ομως με τέτοιο θέμα, μια μέρα χαράς σαν την σημερινή. Θα κλεισω με το διλημμα. Γλυφαδα ή σπίτι για να δούμε το Λαμια - ΑΕΚ στην τηλεόραση. Επεσαν δυστυχως ίδια ώρα. Το ερωτημα ειναι βασικά για μένα. Για αυτούς που δεν έχουν επαγγελματική εμπλοκή η Γλυφαδα ειναι μονόδρομος. Η Βασίλισσα μας περιμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002