Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Η Βασίλισσα σιγά σιγά σχηματοποιείται με παίκτες που μοιάζουν ή, ξέρουμε πως, είναι αξιόλογοι και όπως δείχνουν τα πράγματα χωρίς να παίρνουμε όρκο πριν ολοκληρωθούν φαίνεται πως χάρη στην προεργασία του Βαγγέλη Ζιάγκου και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Αλέξη Αλεξίου η ομάδα τελικά θα είναι από αξιοπρεπέστατη μέχρι έκπληξη. Σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε μία εβδομάδα, φτιάχνεται μια καλή ομάδα με παίκτες που τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά έχουν χημεία μεταξύ τους και αν καταφέρουμε να βρούμε μια «ζεστή» έδρα πιστεύω πως θα περάσουμε ωραίο χειμώνα. Πρώτα ο Θεός πάντα. Είμαι πάντα με τους ανθρώπους που προσπαθούν και δουλεύουν κι ας κάνουν και λάθη. Πάμε γερά και όλα θα γίνουν.


@ Σήμερα θα ξαναδούμε την ομάδα μας στο ποδόσφαιρο. Ένα ωραίο φιλικό με μια κλασική ομάδα Β Εθνικής απέναντι, στο ΟΑΚΑ και σε πολύ καλή ώρα. Το φιλικό θα είναι πιο δυνατό από ότι θα ήταν με την Λάρισα που μπορεί να έχει πιο βαρύ όνομα από την Καλαμαριά αλλά ακόμη δεν δείχνει έτοιμη. Χθες έδιωξε και τον προπονητή της τον Βοσνιάδη ενώ λιγο πριν είχε διώξει και τον Αλεξούδη που λίγοι ξέρουν πως παρότι δεν έπαιξε ούτε αγώνα με την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη ΑΕΚάρα. Να είναι καλά. Σήμερα θα υπάρχουν απουσίες αλλά αυτή που με προβληματίζει περισσότερο είναι του Σοϊλέδη. Οχι από το φιλικό, γενικότερα. Αργεί πολύ. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι κάτι μας κρύβουν κτλ αλλά η πραγματικότητα λέει πως στη συγκεκριμένη θέση ο βασικός παίκτης δεν έχει παίξει λεπτό σε φιλικό και έχει να προπονηθεί κανονικά από τον Ιούλιο. Το βάρος που έχει πέσει στον Πεταυράκη είναι πολύ μεγάλο λοιπόν και μακάρι το παιδί να είναι καλά και δυνατός μέχρι να γυρίσει και ο Σοϊλεδης. Ο Γροντής που χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη θέση αναγκαστικά είναι ένα πείραμα που έχει τόσες ελπίδες να βγει όσο και τα κατά καιρούς πειράματα που έχουν γίνει για το φάρμακο της... φαλάκρας. Παρεμπιπτόντως νομίζω πως είναι λάθος που το συγκεκριμένο καταπληκτικό σε χαρακτήρα παιδί δεν δόθηκε δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες και να δούμε στο κάτω κάτω αν έκανε κάποια πρόοδο. Στην ΑΕΚ είναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν θα πάρει πολλές ευκαιρίες και έτσι με δεδομένο πως του χρόνου η ΑΕΚ θα πάει με τη μία για πρωτάθλημα στην Σούπερ Λιγκ βλέπω τα πράγματα πολύ δύσκολα.

@ Ας επιστρέψουμε πάλι όμως στα του αποψινού παιχνιδιού. Οι άλλες δύο απουσίες είναι πάρα πολύ ευχάριστες. Και του Ζόριτς βέβαια που ήταν βασικός 90 λεπτά στην Εθνική της χώρας του αλλά κυρίως του Μάνταλου βέβαια που με το σπαθί του και με την αύρα της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ φανέλας που φοράει βρέθηκε στην Εθνική Ελλάδος. Απορώ βέβαια που ακόμη δεν έγραψαν τίποτα εναντίον της κλήσης Μάνταλου αυτοί που πρότειναν και... Μπουχαλάκη εκτός από όλο τον άλλο Ολυμπιακό που κλήθηκε, ανεξάρτητα που στην πορεία οι μισοί παίκτες... πουλήθηκαν και περισσότερο πως το ξέχασε ο συγγραφέας της ανακοίνωσης της θύρας 7. Αφού η μισή ανακοίνωση ήταν για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, που βέβαια δεν... ασχολούνται με Β Εθνική τα παιδιά, πως ξεχάστηκαν και δεν επιτέθηκαν στο Ρανιέρι που τόλμησε και πήρε παίκτη της ΑΕΚ. Παρεμπιπτόντως πολλά τα κοινά σημεία, με κυριότερο την επιθεση σε δημοσιογράφους ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ, με ανακοινώσεις που θυμόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι λίγο πριν ο Κοσκωτάς μπει στο... αεροπλάνο του Σαλιαρέλη. Και τώρα που θυμήθηκα τα παλιά τα πλάνα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να συμπαραστέκονται από τους κάθετους δρόμους της Λαμπράκη την ώρα που η κλούβα ανέβαινε προς... Κορυδαλλό με τον Κοσκωτά έχουν μείνει αξέχαστα. Λέτε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002