Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μια εβδομάδα με πάρα πολύ ενδιαφέρον και σε πολλά μέτωπα. Για αρχή είναι η εβδομάδα που η ΑΕΚ δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς στο μόλις τρίτο επίσημο παιχνίδι της για φέτος. Ο αγώνας στην πάντα ΑΕΚτζήδικη Κομοτηνή, ο πρώτος του ομίλου για το κύπελλο Ελλάδος είναι ο πιο σημαντικός. Η ΑΕΚ με νίκη ουσιαστικά προκρίνεται, αρκεί να νικήσει μετά τα Ψαχνά στο ΟΑΚΑ. Με ισοπαλία γίνεται μεγάλο φαβορί για την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στους 16. Με ήττα μπλέκουμε άσχημα. Θα είναι λοιπόν ένα πραγματικά δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα με περισσότερα και πιο δυνατά παιχνίδια στα πόδια της... Ενα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα μετρήσει τις δυνάμεις αλλά και την ανωτερότητα της σε σχέση με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα και που όλες είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από τον Πανθρακικό. Εκτός από αυτό όμως θα είναι κυρίως ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για τον ένα από τους δύο στόχους της ομάδας. Ποτέ δεν έγραψα πως η ΑΕΚ θα είναι φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως τυχόν αποκλεισμός από την φάση των ομίλων θα είναι σίγουρα αποτυχία. Εδώ, σε αυτά τα τρία ματς, είναι το καθήκον της ΑΕΚ. Μετά παίζει ρόλο και η τύχη αφού πιάσει δουλειά και η κληρωτίδα. Θυμηθείτε π.χ. πόσο εύκολη ήταν η κλήρωση του ΠΑΟ που με ένα εύκολο ματς στον τελικό σήκωσε την κούπα. Και η ΑΕΚ το 2006 είχε ευνοηθεί πάρα πολύ από την κληρωτίδα για να φτάσει στον τελικό. Εκεί θα παίξει ρόλο και η τύχη λοιπόν. Τώρα όμως απαιτείται πρόκριση και το παιχνίδι κλειδί είναι αυτής της ερχόμενης Τετάρτης. Δεν ξέρω λοιπόν τι λένε και τι δεν λένε οι παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τι πρέπει να ΚΑΝΟΥΝ. Τους περιμένουμε.
@ Σήμερα επίσης είναι μια κρίσιμη μέρα για την ομάδα μπάσκετ. Ο τρομερός αγώνας που έκανε ο Αλέξης Αλεξίου με την τεράστια συμβολή του Βαγγέλη Ζιάγκου στο να φτιαχτεί η ομάδα θα γνωρίσει σήμερα την απόλυτη δικαίωση ή την... καταστροφή, ανάλογα με το αν η ΑΕΚ θα πάρει ή όχι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 αλλά και στις άλλες διοργανώσεις όπως το κύπελλο που αρχίζει την Τετάρτη όταν θα έχουμε πολύ... δουλειά αν όλα πάνε καλά. Οι άνθρωποι που μπορούσαν και έπρεπε να βοηθήσουν έχουν κάνει αυτό που πρέπει και έτσι ανευ συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ θα πάρει την άδεια. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι προκύπτει την τελευταία στιγμή.
@ Αν όλα πάνε φυσιολογικά όμως θα είναι σίγουρα μεγάλη ανακούφιση και μαζί δικαίωση για αυτούς που δεν τα παράτησαν όταν η ΚΑθΑΡΗ ΚΑΕ ΑΕΚ δεν τράβηξε ουσιαστικά κανένα ενδιαφερόμενο από αυτούς που ψάχνουν τρόπο να... προσφέρουν. Μόνο τον Γεωργαντζόγλου με εκείνο τον φίλο του με το café αλλά μόλις έφτασε η όλη φάση στο... ψητό είχαμε απόσυρση για λόγους... ευθιξίας που σώζουν πάντα την κατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι υπόλοιποι εμφανίστηκαν αλλά δεν προχώρησαν. Τουλάχιστον δεν τους διαφημίσαμε. Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο την απογευματινή κλήρωση της Α1. Την μεγάλη επιστροφή. ΑΕΚάρα για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002