Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Τι όμορφες οι φωτογραφίες από το χθεσινό βραδυ στο κλαμπ. Τι ωραια χαμόγελα. Μεγάλοι παιδιά και βέβαια τα δυο παιδιά μας που ανακαλύπτουν την ΑΕΚ στα καλύτερα της. Οχι αγωνιστικά, ακόμη, αλλά σίγουρα από πλευρα διάθεσης. Το βλέπεις στα μάτια και τα προσωπα. Το βλέπεις στη σιγουριά για το μέλλον που έρχεται. Και Και τα καλύτερα δεν τα έχουμε ακόμη... υποψιαστεί. Δείτε τις φωτογραφίες από την υπέροχη κατακίτρινη Κομοτηνή και θα καταλάβετε τι εννοώ.
@ Εκει παίζουμε σημερα. Και τα χαμόγελα πρεπει να παραμείνουν έτσι φωτεινά. Το πρώτο πολυ σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΚ είναι και η μεγάλη επιβεβαιωση για τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα ανεξάρτητα από την κατηγορία που την φιλοξενεί προσωρινά είναι πως οι εταιριες στοιχημάτων την δίνουν ξεκάθαρο φαβορι. Θυμάμαι με... αποτροπιασμό τις αποδοσεις που έδιναν οι νίκες της ΑΕΚ την καταραμένη σεζόν όταν τότε με τον Πανθρακικό αλλά και ολες τις ομάδες αυτού του βεληνεκούς ήταν μεγάλο αουτσάιντερ. Δικαιως βέβαια όπως εδειξε η ίδια η ζωή. Σε πολλούς το να παιζει η ΑΕΚ με μια αρκετά καλή ομάδα Α Εθνικής εκτός εδρας και να ειναι απο φέτος φαβορί ειναι έκπληξη. Στην πραγματικότητα όμως επειδη αυτοί που βγάζουν τις αποδοσεις ξέρουν δεν μετράνε την κατηγορία, ούτε την φανελα οπως αποδείχτηκε οταν η ΑΕΚ ειχε τα χαλια της. Μετράνε την αξία της ομάδας με τα υπάρχοντα στοιχεία. Η ΑΕΚ λοιπόν δεδομένα ειναι καλύτερη απο τον Πανθρακικό. Ποδοσφαιρικά. Το παιχνίδι αυτό  εχει μεγάλη σημασία μόνο για αυτό που είναι. Επειδή σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πρόκριση από τον όμιλο και για την ΑΕΚ ο αποκλεισμός θα ειναι αποτυχία. Ακόμη κι αν χάσει η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη από τον Πανθρακικό αλλά αυτό δεν θα λέει τίποτα. Σημασια θα έχει το οτι τα πραγματα θα εχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολα για την υπόθεση πρόκριση και ο ένας στόχος της ομάδας θα έχει "χλωμιάσει". Ποτέ δεν είπα ούτε πιστεύω πως η ΑΕΚ ειναι φαβορι για να κατακτησει το κύπελλο Ελλάδος. Δεν πρεπει να ειμαστε αλλαζόνες, ούτε να πετάμε στα σύννεφα. Θα παίξει ρόλο και η κλήρωση, θα παίξουν πολλά πράγματα. Ομως είναι δεδόμενο πως ο αποκλεισμός απο τους ομιλους θα είναι μεγάλη αποτυχία. Ενα κακο αποτέλεσμα στην Κομοτηνή λοιπόν θα βαρύνει πολύ τα πράγματα με δεδομένη και την καθυστέρηση εναρξης του πρωταθλήματος. Για αυτό λέμε πως είναι απο τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς. Αυτή πρέπει να είναι η ψυχολογία της ομάδας ώστε να μην χαθεί ουτε δευτερόλεπτο η συγκέντρωση. Περιμένουμε με αγωνία.
@ Πριν τον σημαντικό αγώνα όμως της ΑΕΚ που μπαίνει σαν τρένο παίζει και μια άλλη ΑΕΚ. Η Βασιλισσα μας. Στις 2 το μεσημέρι, στη Γλυφάδα. Σε μια ακόμη προσωρινή έδρα. Μια ομάδα που φτιάχτηκε σε χρονο ρεκόρ και αφού πρωτα ότι μπορούσε να δυσκολέψει τα πραγματα τα... δυσκόλεψε. Για αυτό εχει μεγαλύτερη αξία. Η ομαδαρα μας είναι ξανά στην Α1 και σήμερα μπαινει στη μάχη του κυπέλλου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Απεναντι σε μια ομάδα που έχασε από μια πολύ κατώτερη της και η ήττα αυτή έφερε το μοιραίο για την ΑΕΚ. Αλλά με όποιον κι αν παιζαμε όσοι μπορούμε θα πρεπει να είμαστε εκεί. Αυτή την ομαδα πρεπει να την υιοθετήσουμε. Κοντά στο δοξασμένο τμήμα του συλλογου. Πάμε γερά ΑΕΚάρα μου. Είναι υπέροχη σημερα η μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002