Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΙΚΗΣ !!

Αυτήν τη φορά για την ΑΕΚ δεν είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Αυτήν τη φορά δεν υπάρχει το σοκ του πρόωρου και αναπάντεχου ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την Ομόνοια, που καθιστούσε επιτακτική την ανάγκη για νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος, έστω κι αν θα είναι απών από την Τούμπα, περιμένει με μεγαλύτερη ηρεμία το αποτέλεσμα. Αλλωστε και οι φίλοι της Ενωσης ξέρουν καλά πως σε αυτό το ματς η ομάδα έχει να κερδίσει πολλά περισσότερα απ' όσα μπορεί να χάσει. Οι παίκτες, πάντως, λειτουργούν τελείως διαφορετικά.

Από τη στιγμή που επέστρεψαν και οι διεθνείς, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων εντός των αποδυτηρίων. Στα λόγια των «κιτρινόμαυρων» είναι φανερό πως... διψούν για τη νίκη στην Τούμπα. Γιατί μπορεί να μην είναι ματς επιβίωσης όπως το ντέρμπι της πρεμιέρας, αλλά ξέρουν καλά πως μπορεί να τους δώσει σημαντικότατο προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Εστω κι αν βρισκόμαστε στην αρχή (μόλις στη 2η αγωνιστική), αν η ΑΕΚ έχει καταφέρει να κερδίσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (εκτός έδρας), θα έχει τον πρώτο λόγο για τη συνέχεια.

«Πρέπει να κερδίσουμε στην Τούμπα. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, για να πάρουμε προβάδισμα από την αρχή. Φέτος πρέπει να κυνηγούν εμάς από το ξεκίνημα και όχι να τρέχουμε εμείς από πίσω τους. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα δείξουμε σε όλους πως φέτος πάμε για το πρωτάθλημα» έλεγαν σε κάποια πηγαδάκια οι «κιτρινόμαυροι». Με τους παλιότερους να προσπαθούν να βάλουν στο κλίμα τους «νέους» για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι.

Απόδειξη αντοχής

Ο Γιώργος Δώνης αποδεικνύεται στο ξεκίνημα «μετρ» στα παιχνίδια μυαλού και ψυχολογίας με τους παίκτες του. Η πρόκληση που τους «πέταξε» κατά τη προχθεσινή συνέντευξή του βρήκε άμεσα αποδέκτες εντός των αποδυτηρίων. «Σε καυτές ατμόσφαιρες, όπως αναμένεται το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, φαίνεται αν μία ομάδα μπορεί να αντέχει σε οποιαδήποτε πίεση» είπε ο 39χρονος τεχνικός και οι παίκτες του έλαβαν το μήνυμα.

Η «απόδειξη αντοχής» που καλούνται να δείξουν στην Τούμπα, το μέταλλο της μεγάλης ομάδας σε ένα γήπεδο που θα «καίει», αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο γι' αυτούς. Ακόμα και για τους ξένους, που δεν γνωρίζουν τι εστί Τούμπα και κόσμος του ΠΑΟΚ, τα μαθήματα είναι... ταχύρρυθμα, προκειμένου να μάθουν καλά όσα τους περιμένουν. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου, πάντως, φαίνεται πως εξιτάρει παίκτες με την εμπειρία του Μαϊστόροβιτς και του Χουανφράν ή τον ενθουσιασμό του Σκόκο και του Πελετιέρι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πως δεν θα έρθει η καταστροφή αν χάσουν στην Τούμπα, αλλά δεν θέλουν να κάνουν και άλλο πισωγύρισμα. Νίκη στη Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με την επιστροφή όλων των παικτών (από εθνικές ομάδες και τραυματισμούς) δίνουν τη δυνατότητα στον Δώνη να δουλέψει όπως επιθυμεί και να φέρει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο χρόνος πλέον θα λειτουργεί υπέρ της ΑΕΚ και θα υπάρχει άνεση για τα ματς που ακολουθούν.Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ελληνας τεχνικός είναι οι Σάχα, Μάχο, Καφές, Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Πελετιέρι, Γεωργέας, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Σκόκο, Λαγός, Κουτρομάνος, Εντίνιο, Παυλής Τζιμπούρ και Μπλάνκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002