Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2008

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ..!!


Στην αποφυγή των λαθών στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, αφού οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ υπέπεσαν σε πολλά αβίαστα λάθη στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή, και τόνισε ότι δεν θα πρέπει να επαναληφθούν την Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

«Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα το καλύψαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τη δύναμη και το πάθος που παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το περίεργο στο ματς με τον Ηρακλή ήταν ότι στο πρώτο 20λεπτο, παρότι είχαμε φάσεις, αρκετές πλαγιοκοπήσεις και κόρνερ, είχαμε 18 αβίαστα λάθη. Αυτό το κομμάτι είναι το πιο σημαντικό για μας και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Οι λόγοι για τα λάθη είναι δύο. Ο πρώτος λόγος είναι η έλλειψη ηρεμίας και ο δεύτερος είναι η έλλειψη κίνησης από τους άλλους παίκτες. Το 90% των λαθών οφείλονται στον πρώτο λόγο», δήλωσε ο 39χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν δικαιολογίες. Σε σχέση με πέρυσι, υπήρχαν στην ενδεκάδα της Κυριακής οκτώ νέα πρόσωπα, ενώ ο Λαγός αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση από ό,τι έπαιζε πέρυσι. Άρα, ουσιαστικά, μιλάμε για εννέα νέα πρόσωπα. Το μεγάλο μας πρόβλημα σε αυτό το ματς ήταν τα πολλά λάθη, που είχαν ως συνέπεια να δίνουμε στον αντίπαλο εύκολα την μπάλα».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και δυνατοί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλά και άσχημα παιχνίδια. Μπορεί να κερδίσεις και να μην έχεις καλή απόδοση ή και να συμβεί το αντίστροφο. Οι παίκτες μου είναι πειθαρχημένοι και δεν χρειάζεται να τους στείλω εγώ… μήνυμα μέσα από μία συνέντευξη Τύπου. Ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλή επίθεση με παίκτες όπως ο Λάμπρος Χούτος και ο Γιώργος Μπάρκογλου».

Πέρα από την ομαδική βελτίωση, στόχος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ είναι να συμβάλει και στην ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών. «Γενικώς, για όλους τους ποδοσφαιριστές μου ισχύει αυτό, δεν έχουν φτάσει ακόμη στα όριά τους. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δείχνουν σημαντικό βαθμό βελτίωσης σε κάποια πράγματα, που δεν είχαν κάνει μέχρι τώρα. Θα αναφερθώ για παράδειγμα στον Μπλάνκο, που από την εικόνα που είχα πέρυσι δεν είχε συμμετοχή στη δημιουργία του παιχνιδιού, αλλά μέχρι στιγμής φέτος έχει μεγάλη συμμετοχή. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν και οι ίδιοι περισσότερα από τους εαυτούς τους κι εγώ από αυτούς».

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε τη σημασία που έχει να προσεγγίζουν οι παίκτες του με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια μέσα και μακριά από το «σπίτι» τους. «Σκοπός μου είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ εντός κι εκτός έδρας ματς και των αντιπάλων μας. Δεν θα μπω σε διαδικασία συζήτησης και συστηματολογίας. Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ, λέγοντας ότι «… ο νόμος θα πρέπει να προβλέπει τι θα γίνεται και δεν θα πρέπει να εξαρτάται από τον γηπεδούχο αν θα πάρει εισιτήρια ή όχι ο φιλοξενούμενος». Ο τεχνικός της «Ένωσης» απέφυγε να πει οτιδήποτε για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό και για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. «Εμείς πρέπει να γίνουμε τόσο καλοί, ώστε να μην μας επηρεάζει η διαιτησία», δήλωσε, ενώ επισήμανε πως δεν θέλει να βλέπει τους παίκτες του να τιμωρούνται με κάρτες για διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002