Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ..!!





Μετά τα όσα έγιναν με τους Πατέρες...των Βάζελων όλη την βδομάδα ..και τις Μητέρες των γάβρων με το παράρτημα..το Σάββατο ..την πληρώσαμε εμείς με νέο ακυρωθέν γκολ και πάλι ....και το τίμιο Ελληνικό πρωτάθλημα κύριε Γκακάτση έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει ..φανταζόμαστε την Κυριακή τη θα γίνει.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ :
Ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν αυτός που σημείωσε το αυτογκόλ για την ομάδα του. Ηταν, όμως, και αυτός που με κεφαλιά-ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Εντίνιο να γυρίσει το ματς κάνοντας το 2-1. Ο διαιτητής Σταυρίδης είχε άλλη άποψη και του καταλόγισε επιθετικό φάουλ. Ο Ελληνας αμυντικός δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση μιας και… «το είδε ο κόσμος».
«Δε θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Τι να πω για τη φάση του γκολ... Υπάρχει και η τηλεόραση και ο κόσμος είδε. Παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Έπρεπε να νικήσουμε με βάση την απόδοση μας και τις ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος έκανε δύο φάσεις και έβαλε δύο γκολ. Σημασία έχει ότι έπρεπε να κερδίσουμε, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Το κάθε ματς είναι διαφορετικό και δε νομίζω ότι θα μας επηρεάσει αυτή η ισοπαλία ενόψει του ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας. Κοιτάμε τη δουλειά μας και τον επόμενο αγώνα», ήταν τα λόγια του Κυργιάκου.
Δώνης: «Το είδατε κι εσείς»
Mε τον Σωτήρη Κυργιάκο συμφώνησε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ρωτήθηκε για τη διαιτησία και απάντησε: «Είδατε κι εσείς τι έγινε». Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας φέτος και πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και στα 90 λεπτά. Παρόλα αυτά, στο καλύτερο παιχνίδι μας παραλίγο να χάσουμε. Νομίζω ότι ήμασταν πιο ήρεμοι σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ματς. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε κατοχή. Βέβαια, δεν έχω πάρει τη στατιστική του παιχνιδιού στα χέρια μου, ωστόσο είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι».
Ο προπονητής της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για τη χρησιμοποίηση του Ράμος: «Οι προπονητές ξέρουν καλύτερα τον κάθε παίκτη. Ο Ράμος στην προετοιμασία είχε δείξει μεγάλη βελτίωση στο ανασταλτικό παιχνίδι και στο ματς με τον Παναθηναϊκό τα πήγε πολύ καλά. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα, όμως αν ο Ράμος δεν είναι δεξί μπακ, τότε τι είναι;».
Ο Ντέμης και οι … άλλοι
Φορώντας έναν σκούφο της ΑΕΚ εμφανίστηκε στην Νέα Σμύρνη ο Ντέμης Νικολαϊδης. Μαζί με τον πρόεδρο στο γήπεδο βρέθηκαν ο α’ αντιπρόεδρος της ομάδας Τάκης Κανελλόπουλος, ο Γκίκας Γκούμας, καθώς και τα αδέλφια Κουμπάρου. Ολοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα από μπουθ που παραχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Επίσης, η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004, Φανή Χαλκιά, είδε το παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου και αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της μιλήσουν και να ζητήσουν αυτόγραφο.
«Θα επιστρέψω δυνατότερος»
Ο Βραζιλιάνος Μαντούκα έδωσε το «παρών» στην 4η διεθνή έκθεση αθλητισμού και μίλησε για τη μάχη που δίνει από το καλοκαίρι για την επιστροφή του στα γήπεδα. Ξεχωριστή μνεία, έκανε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Γιώργος Δώνης.
«Περνάω την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας μου», ήταν η πρώτη ατάκα που βγήκε αυθόρμητα από τα χείλη του «Μαντού», ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν να έχω μείνει εκτός δράσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάθε μέρα είναι για εμένα μια δύσκολη μάχη. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να κάνουν προπόνηση, χωρίς εσύ να μπορείς να κάνεις μαζί τους. Φανταστείτε πόσο πιο δύσκολο είναι να βλέπεις από την εξέδρα τα παιχνίδια, ειδικά όταν μιλάμε για ματς όπως τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ή αυτό με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα».
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, ο οποίος επισήμανε ότι τον περιμένει να επιστρέψει πιο δυνατός, ο Μαντούκα είπε: «Είναι σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι ξέρω πως ο προπονητής μου με υπολογίζει και με στηρίζει. Ο κ. Δώνης μου έχει δείξει ότι με θέλει, θέλει να επιστρέψω και αυτό μου δίνει κουράγιο και ελπίδα για να γυρίσω πιο δυνατός». Οσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του, φάνηκε αισιόδοξος: «Τώρα νιώθω καλύτερα. Δουλεύω καθημερινά με τους ανθρώπους της ομάδας και πιστεύω ότι το αργότερο σε ένα μήνα θα έχω καταφέρει να επιστρέψω στις προπονήσεις».
Ο Μαντούκα μίλησε και για την αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει έως τώρα η ΑΕΚ: «Σίγουρα ακόμη δεν έχουμε δει το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Συμφωνώ με την άποψη του κ. Δώνη ότι είναι σημαντικό πρόβλημα τα πολλά λάθη που κάνουμε στην κυκλοφορία της μπάλας. Με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ δεν παίξαμε καλά, όμως είχαμε πολύ πάθος και μεγάλη θέληση. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτά τα στοιχεία και να βελτιώσουμε κάποιους άλλους τομείς. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, διότι έχουμε ποδοσφαιριστές με ποιότητα στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, που μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002