Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2008

ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ;; Ή ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;

Η «κιτρινόμαυρη μηχανή» πήρε μπροστά και φαίνεται πως δεν σταματά πουθενά. Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησης ιδιόκτητου χώρου, όπου θα δημιουργηθεί το νέο αθλητικό - προπονητικό κέντρο της ομάδας, στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να κινήσουν τις διαδικασίες και για το θέμα του γηπέδου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του «Goal», είναι πλέον θέμα χρόνου να προχωρήσουν και οι εργασίες για τη νέα έδρα της ομάδας και να βρεθεί ο χώρος όπου θα στεγάσει την Ενωση για τα επόμενα χρόνια.

«Οι στόχοι που είχαμε βάλει ήταν αρχικά να εξυγιάνουμε οικονομικά την ομάδα, πράγμα που το καταφέραμε. Δεύτερος στόχος ήταν το προπονητικό κέντρο, πράγμα το οποίο καταφέραμε. Ο τρίτος στόχος ήταν το γήπεδο. Και ο πιο δύσκολος...» έλεγε ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από λίγεςη μέρες, ξέροντας καλά πως πλέον τα εμπόδια έχουν λιγοστέψει. Η ενεργοποίηση του Νίκου Νοτιά και σε αυτό τον τομέα είναι καθοριστική και φαίνεται πως αίρει πολλά από τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Στα πρότυπα του «Emirates»
Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν πως είναι σχεδόν έτοιμο το πρότζεκτ του γηπέδου. Η βρετανική εταιρεία Hok Spot έχει αναλάβει να προχωρήσει τις μελέτες και, σύμφωνα με εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της, σε 2-3 μήνες (το αργότερο, δηλαδή, μέχρι το τέλος του χρόνου) θα έχουν παραδοθεί στην ΑΕΚ προκειμένου να γίνουν οι τελικές παρεμβάσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες παρακολουθούν βήμα βήμα την πορεία των εργασιών, αλλά θα έχουν τον τελευταίο λόγο πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως το νέο "σπίτι" της ΑΕΚ σχεδιάζεται στα πρότυπα του «Emirates Stadium», ενός από τα πλέον σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης, που έκτισε πριν από λίγους μήνες η Αρσεναλ. Μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί ήδη οι «προμακέτες», δηλαδή τα προσχέδια του γηπέδου της Ενωσης, και παρουσιάστηκαν σε έκθεση που διεξήχθη πριν από λίγους μήνες στο Λονδίνο. Βέβαια, αυτές οι «προμακέτες» δεν είναι σε τελικό στάδιο, καθώς υπολείπονται οι παρεμβάσεις της ΑΕΚ, που θα αποφασίσει για τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδό της.

Στα κορυφαία της Ευρώπης
Αν η τεχνογνωσία και τα έργα που έχει κάνει στο παρελθόν μία εταιρεία αποτελούν δείγμα γραφής για το μέλλον, τότε οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουν μεγάλα πράγματα για το νέο γήπεδο της ομάδας. Η Hok Spot θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο σχεδιασμό και την κατασκευή γηπέδων παγκοσμίως. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως έχει συμμετάσχει στη δημιουργία μερικών από τα κορυφαία γήπεδα που έχουν ανεγερθεί ανά την υφήλιο τα τελευταία χρόνια. Αναμφίβολα, το πλέον ξεχωριστό είναι το νέο «Γουέμπλεϊ», ενώ στη Μ. Βρετανία υπάρχει ακόμα το "κόσμημα" που λέγεται "Μιλένιουμ" στο Κάρντιφ, αλλά και το "Ρίμποκ" της Μπόλτον. Βέβαια, εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται και εκτός νησιού και έχει κατασκευάσει το "Ντα Λουζ" της Λισσαβώνας, αλλά και το γήπεδο του Αλγκάρβε (έχοντας κάνει παράλληλα και πολλά ακόμα γήπεδα από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002