Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ..


Ο βιαστικός Δώνης έχει λόγους να χαμογελά
Ο Γιώργος Δώνης δοκιμάζει. Και την Κυριακή (28/09) άρχισε να βρίσκει μια συνταγή που μοιάζει ικανή να βοηθήσει την ΑΕΚ να παίξει τακτοποιημένο, νοικοκυρεμένο παιχνίδι και να δημιουργήσει. Αυτό έκανε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη μέχρι τη στιγμή που χτύπησε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με την παραδοσιακή γκέλα που έχει ανά παιχνίδι. Μαζί με τον Εντίνιο, που την Κυριακή έδειξε διάθεση να παίξει με τους παίκτες του Πανιωνίου και όχι της ΑΕΚ, κατάφεραν να βάλουν την ομάδα τους πίσω στο σκορ και να χαλάσουν το σχέδιο του προπονητή. Το παιχνίδι πήγε στα μέτρα του πολύπειρου Λίνεν, ο οποίος είχε κρατήσει από την αρχή τον Πανιώνιο πίσω. Σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ερώτηση η ομάδα του Δώνη είχε απάντηση. Ισοφάρισε με τον Σκόκο και θα έπαιρνε προβάδισμα με τον Εντίνιο αν ο διαιτητής δεν ανακάλυπτε παράβαση (στον Κυργιάκο) στο γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος.
Κάπου εκεί ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε ένα βήμα παραπάνω. Βιάστηκε να αλλάξει τη διάταξη και να παίξει με το 3-5-2. Και η ομάδα του το πλήρωσε. Ο Πανιώνιος έκανε ρήγμα στο αριστερό άκρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και είδε απρόσμενα το σχέδιό του να πετυχαίνει, σε μια περίοδο του παιχνιδιού που δημιουργούσε την εντύπωση ότι παραδίδεται στην αντίπαλό του. Η υποχρεωτική απουσία του Τζιμπούρ από τη 18άδα άφησε τον Δώνη δίχως πολλές επιλογές για να γυρίσει το παιχνίδι. Ο προπονητής της ΑΕΚ όμως έψαξε με πείσμα τον τρόπο να ξαναφέρει το ματς στα ίσα. Και η επιλογή του να βάλει τον Παντελή Καφέ στα τελευταία τρία λεπτά τον δικαίωσε. Πρώτα και πριν από όλους όμως ο διεθνής μέσος δικαίωσε τον εαυτό του. Και με το γκολ που πέτυχε ζήτησε από τον προπονητή χρόνο συμμετοχής, που λογικά θα πάρει στη διαδρομή.
Το λάθος του Σταυρίδη δεν άφησε την ΑΕΚ να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι. Η συνολική παρουσία του και η επιλογή του να μη δώσει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Χετεμάι στον Χούτο δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να του χρεώσει δόλο. Προπονητής και ποδοσφαιριστές όμως έφυγαν από τη Νέα Σμύρνη με το παράπονο ότι ο διαιτητής τούς στέρησε τη δυνατότητα να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ σημείωσε πρόοδο δημιουργικά. Δεν κατάφερε να κάνει συνήθεια την ανάπτυξη από τα πλάγια, έμεινε για ένα σημαντικό διάστημα του παιχνιδιού δίχως ανάπτυξη από τον άξονα. Αρχίζει όμως να φανερώνει ένα σχέδιο στον αγωνιστικό χώρο. Το μεγαλύτερό της πρόβλημα δεν είναι πλέον η επιθετική, αλλά η ανασταλτική συμπεριφορά. Και κυρίως η αστάθεια του Μαϊστόροβιτς.
Στα καλά νέα για την ΑΕΚ η διαπίστωση ότι έχει βρει τον ηγέτη της στον αγωνιστικό χώρο. Ονομάζεται Σωτήρης Κυργιάκος, δεν το βάζει κάτω ακόμη και όταν η μπάλα τού παίζει άσχημο παιχνίδι (το αυτογκόλ), δεν πτοείται από τα εμπόδια (ακύρωση του γκολ, το οποίο δημιούργησε), φτάνει να παίζει σέντερ φορ και παρασύρει με την ορμή του τους συμπαίκτες του. Ο Sotis, στον οποίο η ΑΕΚ επένδυσε πάρα πολλά χρήματα, προκαλεί την εντύπωση ότι θα δικαιώσει τον Νικολαΐδη για την τολμηρή (οικονομικά) επιλογή του.
Το γκολ του Καφέ έσωσε ψυχολογικά την ΑΕΚ παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του κερδίζουν την ηρεμία για να συγκεντρωθούν στον αντίπαλο και να ετοιμαστούν για το Καραϊσκάκη. Οσο η ΑΕΚ δεν πληρώνει ακριβά την ανετοιμότητά της λόγω των καθυστερημένων μεταγραφών, ο Δώνης έχει λόγο να χαμογελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002