Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τούμπα άρεσε στους οπαδούς της ομάδας και για τον λόγο αυτό στην χθεσινή προπόνηση στους Θρακομακεδόνες ανέβηκαν περίπου 200 οπαδοί! Οι Ενωσίτες φίλαθλοι αποθέωσαν με χειροκροτήματα τους παίκτες του δικεφάλου στηρίζοντας τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ειδικά πολλά μπράβο πήρε ο Σωτήρης Κυργιάκος που με το πάθος του σε κάθε αγώνα αγαπήθηκε σύντομα από τον κόσμο της ομάδας . Ο Γιώργος Δώνης δούλεψε το 4-4-2 με τα χαφ να παίζουν στην ευθεία. Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και παίχτηκε ένα δίτερμα δύο ημιχρόνων (ένα τέταρτο το κάθε ένα).
Από τη μία οι «πορτοκαλί» απαρτίζονταν από τον Σάχα κάτω από τα γκολπόστ, τους Κυργιάκο και Αλεξόπουλο για κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Ράμος και Χουανφράν για δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα. Στη θέση του δεξιού χαφ είχε τοποθετηθεί ο Χετεμάϊ και από τα αριστερά ο Σκόκο, ενώ στον άξονα έπαιζαν οι Μπασινάς και Πελετιέρι. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο ήταν οι Τζιμπούρ και Παυλής. Από την άλλη οι «γκρι» είχαν τερματοφύλακα τον Μάχο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ενσαλίβα και Μαϊστόροβιτς. Ο Κουτρομάνος ήταν το δεξί μπακ και ο Λαγός το αριστερό, ενώ στον άξονα στα χαφ είχαν τοποθετηθεί οι Ρίκκα και Καφές. Ο Πλιάτσικας έπαιζε δεξί χαφ, ο Μπερνς αριστερό και το επιθετικό δίδυμο ήταν οι Εντίνιο και Μπλάνκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές. Ο Λαγός πήγε στους «πορτοκαλί» και έπαιξε στη θέση του Σκόκο ως αριστερός χαφ. Αντίστοιχα ο Αργεντινός πήγε στους «γκρι» και έπαιξε στη θέση του αριστερού χαφ. Με τη σειρά του ο Μπερνς ήρθε δεξιά στο κέντρο και ο Πλιάτσικας πήγε στη θέση του δεξιού μπακ, με τον Κουτρομάνο να περνάει στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας. Πάντως παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, δεν σημειώθηκε γκολ, καθώς οι άμυνες αποδείχθηκαν πολύ δυνατές για να νικηθούν.
Όσον αφορά τους απόντες, να πούμε ότι ο Νίκος Γεωργέας δεν προπονήθηκε καθόλου, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Άλβες, Μαντούκα και Ζορμπάς.
Πρόστιμο ο ένας, συμβόλαιο ο άλλος
Ο Εντίνιο για την άσχημη αντίδραση του την στιγμή της αλλαγής του στην Τούμπα (προσπάθησε να αποφύγει τον Μάκη Αγγελίνα όταν αυτός του χτύπησε φιλικά την πλάτη) θα κληθεί να πληρώσει 1.000 ευρώ ως πρόστιμο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης χθες στα αποδυτήρια πριν ξεκινήσει η προπόνηση.
Αντιθέτως, ένας άλλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά. Ο Θοδωρής Μοσχονάς υπέγραψε χθες επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον στα 18 του χρόνια έγινε και επίσημα μέλος της ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν ήταν στην προπόνηση καθώς είναι στην εθνική Νέων με τους Σάββα Γκέντζογλου και Παναγιώτη Ταχτσίδη
Διευκρινήσεις για τον εσωτερικό κανονισμό Χωρίς αρνητική διάθεση, οι παίκτες της ΑΕΚ θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες με τον Ντέμη Νικολαΐδη για να συζητήσουν τα περί εσωτερικού κανονισμού. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» θα ζητήσουν διευκρινήσεις σχετικά με κάποια θέματα που δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο λειτουργία τους, όπως για το πώς θα βγαίνει το ποσό που θα εισπράττουν ανάλογα με τον μέσο όρο των θεατών…( μήπως να τους μετράει κάποιος εξουσιοδοτημένος ποδοσφαιριστής ή αυτοί που είναι εκτός δεκαοκτάδας ;; !!! χαχαχα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002