Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2008

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ..ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ.


Τα υπέρ και τα κατά των δύο φιλικών

Tα συμπεράσματα του Γιώργου Δώνη από τα δύο φιλικά με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΝΑΙ

Λειτούργησε το 4-3-3
Από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας η εκμάθηση του 4-3-3 ήταν το αντικείμενο των προπονήσεων. Μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό δεν είχαν φανεί ορατά αποτελέσματα. Κόντρα στους «πράσινους» αμυντικά δούλεψε σωστά και το βράδυ της Κυριακής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου λειτούργησε και στο δημιουργικό τομέα. Μπορεί η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι τεράστια, όμως και μόνο ότι η επιθετική τριπλέτα εφάρμοσε αυτά που ήθελε ο Δώνης και οι μέσοι βοήθησαν σε αυτόν τον τομέα αποτελεί βήμα εξέλιξης κι όχι οπισθοχώρησης.

Συνεργασία Μπλάνκο - Τζιμπούρ
Ο Γαλλοαλγερινός πέτυχε με το «καλημέρα» γκολ, έστω και σε φιλικό, αλλά το κυριότερο έδειξε ότι η συνεργασία του με τον Ισμαέλ Μπλάνκο μπορεί να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα. Ο Αργεντινός (έστω κι αν δεν σκόραρε) στο 4-4-2 βρήκε τους διαδρόμους να δράσει χάρη στις αλλαγές θέσεων του Τζιμπούρ, που εκτός από εκτελεστής μπορεί να βγάλει τον παρτενέρ του σε θέση βολής. Αυτήν τη συνεργασία αποζητούσε ο Δώνης, όταν ζήτησε την απόκτηση του Τζιμπούρ και είδε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Ο Παναγιώτης Λαγός
Η φετινή χρονιά για τον Παναγιώτη Λαγό αποτελεί ένα στοίχημα με τον εαυτό του. Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχε καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού, αλλά παίζοντας στη θέση του αριστερού εσωτερικού χαφ στο 4-3-3 για πρώτη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στον Δώνη μίας έξτρα εναλλακτικής λύσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετακινήθηκε για λίγα λεπτά στο αριστερό άκρο της επίθεσης, η απόδοσή του έπεσε για να ανέβει ξανά μόλις επέστρεψε στο κέντρο.

ΟΧΙ

Η λειτουργία του 4-4-2
Από τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έγινε πάνω στο 4-3-3, είναι φυσικό το 4-4-2 με ρόμβο να παρουσιάζει προβλήματα. Αλλωστε δεν είναι εύκολο να αφομοιωθεί και να μετουσιωθεί σε πράξη στον αγωνιστικό χώρο μετά από λίγες προπονήασεις. Αμυντικά λειτούργησε, στο δημιουργικό κομμάτι όμως η ΑΕΚ έμοιαζε να μην μπορεί να αναπτυχθεί ούτε από τα άκρα ούτε από τον άξονα, με τον Σκόκο στο ρόλο του επιτελικού μέσου να αναγκάζεται να γυρίζει πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα, βγαίνοντας έξω από το πεδίο δράσης που μπορεί να γίνει πιο απειλητικός.

Τα επιπόλαια λάθη
«Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια που παίζουμε, με εκνευρίζει η επιπολαιότητα που έχουμε στην κατοχή της μπάλας. Εχουμε λάθος πάσες. Καλές ομάδες είναι αυτές που έχουν σωστές πάσες και σωστή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτόν τον τομέα δεν σε κάνει καλύτερο κανένα σύστημα». Τα λόγια του Δώνη είναι από μόνα τους αρκετά για να αποδώσουν τα προβλήματα στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας από τους «κιτρινόμαυρους». Και τα λάθη μπορεί να στοιχίσουν με ομάδες υψηλότερου επιπέδου στο πρωτάθλημα.

Δεν άρπαξε την ευκαιρία
Η ποδοσφαιρική ποιότητα του Νέιθαν Μπερνς δύσκολα μπορεί να μείνει απαρατήρητη. Ομως, εκτός από την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα που διαθέτει, ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός θα πρέπει να ενταχθεί στο σύνολο και βέβαια στο σύστημα, κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει. Με την Αναγέννηση δεν παρουσίασε κάτι σημαντικό, με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό βασίστηκε στο ταλέντο του και τις εμπνεύσεις του, χωρίς όμως και πάλι να δείχνει έτοιμος να μπει άμεσα στα πλάνα για το βασικό σχήμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002