Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2008

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ...

Είμαι στην Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή το απόγευμα. Λόξα θέλετε, επαγγελματική διαστροφή θέλετε, αλλά δεν είναι λίγες οι ώρες που έκανα… βόλτα στους αθλητικούς ραδιοσταθμούς της πόλης. Να πάρω κλίμα, να… μυρίσω την ατμόσφαιρα πριν από το σπουδαιότερο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Κατάλαβα ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει τέτοια προσμονή για ένα ντέρμπι του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναστατωμένος, μετρούσε τις μέρες την Παρασκευή, τις ώρες το Σάββατο, τα λεπτά από σήμερα το πρωί.

Οι πρώτοι ανυπόμονοι δεν έχει πολύ ώρα που ήδη έχουν αρχίσει τις βόλτες γύρω από το γήπεδο. Ένα γήπεδο που αναμένεται… καυτό, «εχθρικό» και ότι άλλο καταλαβαίνει ο καθένας. Κακό αυτό θα πουν ορισμένοι. Μια χαρά θα πω εγώ. Θεωρώ ότι το σημερινό ντέρμπι θα δείξει ξεκάθαρα αν η ΑΕΚ αντέχει την πίεση. Ο Γιώργος Δώνης δεν κρύφτηκε, ήδη το έχει επισημάνει. Δεν είναι «μονόδρομος» απόδειξης η νίκη. Είναι όμως μονόδρομος ο τσαμπουκάς. Να σταθεί η ομάδα όρθια στη Τούμπα. Να δείξει ότι είναι διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το… τομάρι της, αν το πουλήσει.

Γιατί αν δεν το πουλήσει κιόλας, θα με συγχωρήσετε αλλά θα πρέπει οι υπόλοιποι να αρχίσουν να την βλέπουν όπως πρέπει. Μία ομάδα πολύ καλή, που έχει όλες τις δυνατότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Όσο κι αν ο προπονητής είπε πως το σημερινό ματς «αξίζει» τρεις βαθμούς, όσους και τα υπόλοιπα, δεν είναι έτσι. Και το ξέρει πολύ καλά κι ο ίδιος, γι’ αυτό αναφερόμενος στη νίκη επί του Παναθηναϊκού είχε τονίσει ότι το 2-1 έδωσε πολλά παραπάνω από τρεις βαθμούς. Στο σημερινό ντέρμπι λοιπόν, πρέπει ορισμένα «παιδιά» να δείξουν ότι έγιναν πραγματικοί άντρες. Και δεν μιλάω για παίκτες όπως ο Κυργιάκος, ο Μπασινάς, ο Μπλάνκο, ο Τζεμπούρ –αν θέλετε.

Αναφέρομαι σε ποδοσφαιριστές όπως ο Πλιάτσικας που έρχεται με… φόρα από το προηγούμενο μαγικό 15θήμερο. Ο Πελετιέρι που φυσικά έχει παίξει αντίπαλος της Μπόκα στο «Μπομπονέρα» και σίγουρα αυτό θα τον βοηθήσει. Ο Σκόκο που δεν πρέπει ούτε να… μασήσει, ούτε όμως να εκνευριστεί από ενδεχόμενα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Ράμος –αν παίξει- ακόμα και ο Χουάνφράν.

Αν σε νοοτροπία η ΑΕΚ παρουσιάσει ένα συμπαγές και «μαχητικό» σύνολο, τότε έχει πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Είναι ματς για άντρες κι αυτό θα το διαπιστώσετε σήμερα. Και για του λόγου το αληθές αξίζει να πως ότι με όποιον φίλο του ΠΑΟΚ έχω μιλήσει, όλοι φοβούνται τον ίδιο αντίπαλο: Τον Σωτήρη Κυργιάκο. Φοβούνται δηλαδή την φλόγα που μπορεί να έχει ο διεθνής κεντρικός αμυντικός και να βάλει… φωτιά στους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002