Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

ΜΠΛΑΝΚΟ-ΜΑΝΙΑ ΝΕΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΓΚΟΛ !!




Από το πρώτο του ματς με την ΑΕΚ μέχρι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκο δεν έχει σταματήσει να σκοράρει και να δίνει βαθμούς. Ο Αργεντινός killer έχει συνδέσει το όνομά του με τις περισσότερες νίκες των Κιτρινόμαυρων, και το Exedrasports.gr παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους χτυπάει ο Ζορό.Ο Λατινοαμερικάνος στράικερ, από τη στιγμή που φόρεσε την Κιτρινόμαυρη φανέλα δεν έχει σταματήσει να πετυχαίνει καθοριστικά γκολ. Εκτός από τις περιπρώσεις στις οποίες η ΑΕΚ έχει κερδίσει με δικά του τέρματα, ο Ζορό έχει ανοίξει το σκορ σε πολύ καθοριστικά ματς οδηδώντας τον Δικέφαλο στους τρεις βαθμούς, ενώ υπάρχουν και οι φορές που έχει σφραγίσει τα τρίποντα της ομάδας του αλλά και έχει δώσει με δικό του χτύπημα τον πόντο της ισοπαλίας.
23 Σεπτεμβρίου 2007: ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-0 (79', 87')
Ντεμπούτο του Αργεντινού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο 24χρονος (τότε) άσος παρουσιάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κοινό της καινούριας του ομάδας. Η Ενωση στην πρεμιέρα της σεζόν 2007-08 δε μπορούσε να ξεκλειδώσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου, όμως ο Μπλάνκο είχε τη λύση και με διαγώνιο δεξί σουτ στο 79' νικά τον Μιχαηλίδη και γράφει το 1-0. Οκτώ λεπτά μετά, με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 2-0 στέλνοντας από νωρίς το μήνυμα.
26 Σεπτεμβρίου 2007: Βέροια-ΑΕΚ 0-1 (34')
Στο χωράφι της Βέροιας τρεις μέρες μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της εκτός έδρας ματς. Αφού η μπάλα ήταν δύσκολο να παιχτεί κάτω σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, ο Μπλάνκο ανέλαβε δράση με το κεφάλι και στο 34' πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης δίνοντας στην Ενωση έξι βαθμούς με δικά του γκολ στα δύο πρώτα ματς. Μετά την επίτευξη του γκολ έβγαλε από την κάλτσα του μια μάσκα του Ζορό και χάραξε το «Ζ» στον αέρα.
28 Οκτωβρίου 2007: Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1 (44')
Την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ ο Ζορό αφήνει το σημάδι του και στην Ξάνθη. Με αριστερό σουτ στην κίνηση στο 44' παραβιάζει την αντίπαλη εστία και χαρίζει στην ΑΕΚ τρεις πολύτιμους βαθμούς μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
30 Δεκεμβρίου 2007: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (33')
Λίγο πριν την πρωτοχρονιά, η ΑΕΚ δίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Αν και έχει την υπεροχή, δεν καταφέρνει να κάνει τη μεγάλη φάση για να σκοράρει, όμως ο Μπλάνκο είναι αυτός που έχει για ακόμα μια φορά το κλειδί. Μετά την απόκρουση του Ντάνιελ Φερνάντες, ο Αργεντινός είναι ξανά εκεί που πρέπει και τιμωρεί όσους δεν τον ακολούθησαν. 1-0 στο 33' με όνομα του επιθετικού από την Σάντα Ελένα να αποτελεί σύνθημα στα χείλη των οπαδών.
5 Μαρτίου 2008: ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη 3-0 (6')
Από τις φορές που ο Μπλάνκο απλοποίησε τα πράγματα διώχνοντας το άγχος από νωρίς για την ΑΕΚ. Ο Λατινοαμερικάς φορ, έγινε αποδέκτης πάσας στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης και με δεξί διαγώνιο σουτ έδωσε στο 6' το προβάδισμα στον Δικέφαλο (1-0), που στη συνέχεια της αναμέτρησης δε δυσκολεύτηκε να πάρει τους βαθμούς της νίκης με το 3-0 να είναι το τελικό σκορ.
9 Μαρτίου 2008: ΟΦΗ-ΑΕΚ 1-4 (16', 0-1)
Στο αμέσως επόμενο ματς ο Μπλάνκο συνέχισε το βιολί του. Μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΟΦΗ η μπάλα παίρνει ύψος και ο Ζορό ξέρει πολύ καλά τι να κάνει. Ομορφη κεφαλιά σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει και 0-1 στο 16'. Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 στο Ηράκλειο, με τον άνθρωπο που που είναι κίνδυνος-θάνατος να έχει χτυπήσει και πάλι.
30 Μαρτίου 2007: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 4-0 (10',1-0)
Στο τέλος του Μάρτη η ΑΕΚ χρειαζόταν μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για να διατηρηθεί στο κόλπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ΟΑΚΑ φλέγεται και ο Ζορό κάνει το χατήρι στους οπαδούς του Δικεφάλου. Με το κεφάλι μετά από σέντρα από τα δεξιά, ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ και δίνει το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς. Με τη φόρα από το τέρμα του Αργεντίνου στο 10', η ΑΕΚ κερδίζει με 3-0 στο 32' και τελικά παίρνει επιβλητική νίκη επί των Ερυθρόλευκων με 4-0.
31 Αυγούστου 2008: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (45'+5' πεν. 2-0)
Οπως τελείωσε την σεζόν 2007-08 ο Μπλάνκο έτσι ξεκίνησε την επόμενη. Ο Ζορό δίνει το «παρών» στην πρεμιέρα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με το σκορ στο 1-0, η ΑΕΚ έχει κερδίσει πέναλτι στο 45'+5' και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος παίρνει τη μπάλα που καίει και τη στήνει στα 11 βήματα. Ο Γκαλίνοβιτς πέφτει σωστά όμως δεν μπορεί να σταματήσει τη μπάλα από το τέλειο χτύπημα του Αργεντινού, ο οποίος σφραγίζει τη νίκη της ΑΕΚ γράφοντας το 2-0 στην εκπνοή του πρώτου μέρους.
14 Σεπτεμβρίου 2008: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (45'+2', 1-1)
Δεύτερη αγωνιστική. Η ΑΕΚ παίζει στην καυτή Τούμπα και πάλι ο Ζορό αφήνει το σημάδι του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πλιάτσικας επιχειρεί πάσα που δεν περνάει και μπάλα παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι ακολουθεί τον συνήθη ύποπτο. Ο Ζορό είναι εκεί που πρέπει για ακόμα μια φορά και δεν λαθεύει. Αποφεύγει με το δεξί τον Χαλκιά και με το αριστερό τινάζει τα δίχτυα του γράφοντας το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002