Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2008

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά χθες. Στην Μαντόνα δεν πήγα αλλά άξιζε τον κόπο να βλέπεις τον ΟΣΦΠ στην τηλεόραση να υποφέρει. Και στις δύο στιγμές που βρήκε τις ευκαιρίες τις καλές στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν τον ήθελε ούτε η μπάλα. Γρήγορα θα ξεχαστεί το χθεσινό παιχνίδι αλλά οι δύο χαμένοι βαθμοί του ΟΣΦΠ δεν θα δοθούν πίσω. Αυτά μια φορά έγιναν στην Καλαμαριά. Και βέβαια μην μου πει κανείς να μην ασχολούμαι γιατί κάθε βαθμός που χάνουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ είναι σαν να τους κερδίζει χωρίς να παίζει η ΑΕΚ.

Με το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα λοιπόν αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το σημερινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάει ισόβαθμη του ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη έχοντας βγάλει δυσκολότερο πρόγραμμα. Πράγμα πολύ σημαντικό και όχι και τόσο αναμενόμενο για όποιον απλά κοίταζε το πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών έχοντας στο μυαλό την εικόνα της ΑΕΚ στους δύο αγώνες με την Ομόνοια. Όχι ότι υπήρξε τρομακτική βελτίωση και ότι έπαιξε φοβερή μπάλα. Αλλά σημασία έχει πως με μια νίκη σήμερα σε ένα γήπεδο που πέρυσι νίκησε 3-0 έναν καλύτερο Πανιώνιο θα μπορέσει να πάει στο τελευταίο και δυσκολότερο παιχνίδι της πρώτης και καυτής πεντάδας ισόβαθμη με τον ΟΣΦΠ και μπροστά από τον ΠΑΟ.

Η εβδομάδα πέρασε με τα φώτα να πέφτουν ξαφνικά πάνω στο θέμα του γηπέδου. Τις απόψεις μου για το θέμα τις είπα στα σχόλια του προηγούμενου κειμένου, είπατε κι εσείς τις δικές σας και σημασία σε αυτή τη φάση έχει πως η ομάδα ετοιμάστηκε για το σημερινό παιχνίδι με μεγαλύτερη ησυχία. Τελικά ο Δώνης δείχνει πως δεν θα πάει στο 4-3-3 αλλά στο 4-4-2 ή μάλλον σε 4-4-1-1 με τον Σκόκο λίγο πιο πίσω από τον Μπλάνκο. Άλλο ένα παιχνίδι με κάπως διαφορετικά σύστημα αφού είναι φανερό πως ο Δώνης δεν έχει μπορέσει να βρει αυτό που ψάχνει κάτι που καταλαβαίνουμε εύκολα κι εμείς που βλέπουμε τα παιχνίδια. Ένα σχήμα που μάλλον δεν έχει και πολύ μέλλον αφού είναι βέβαιο πως σύντομα ο Τζιμπούρ των 3.000.000 θα βρει τον εαυτό του και θα γίνει δίδυμο με τον Μπλάνκο σε οποιοδήποτε σύστημα με δύο στην κορυφή της επίθεσης.

Ας περιοριστούμε καλύτερα στο σημερινό παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να είναι νικηφόρο. Νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει το επιθετικό δίδυμο. Ο Σκόκο κοντά στο τέρμα και στον άξονα μπορεί να δώσει περισσότερα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα και ο Μπλάνκο είναι Μπλάνκο. Πρέπει όμως να ανέβει ο Μπασινάς και σίγουρα να πάρει μεγάλη βοήθεια η ομάδα από τους ακραίους μέσους. Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα για σήμερα. Στο κέντρο όπου από τους τέσσερις που θα ξεκινήσουν μόνο ο Πελετιέρι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει δείξει πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτόν. Μακάρι η εβδομάδα να τους βελτίωσε σημαντικά και σήμερα να δούμε μια ΑΕΚ να κυριαρχεί σε αυτό τον χώρο. Με ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Αν γίνει αυτό δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Ραντεβού εκεί. Για τους λίγους που θα μπορέσουν αφού η ΠΑΕ δεν πρόλαβε να αλλάξει πολιτική πριν από αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι. Δεν πειράζει. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002