Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2008

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Πρωινό ξύπνημα επεφύλασσε η Τετάρτη (10/09) για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, καθώς η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 09:00. Η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της "Τούμπας" μπαίνει στην τελική της ευθεία, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα πλάνα που καταστρώνει ο Γιώργος Δώνης προκειμένου η ομάδα του να καταφέρει να κάνει το "2 στα 2" και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μία από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η νίκη και η εμφάνιση στην πρεμιέρα της Super League επί του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσουν οδηγό στην πρώτη έξοδο των "κιτρινόμαυρων" στο φετινό πρωτάθλημα και η επιτυχημένη συνταγή του 4-3-3 όπως όλα δείχνουν είναι εκείνη που κερδίζει έδαφος και που ο Δώνης σκέφτεται να εφαρμόσει. Κάτι που φάνηκε και στην σημερινή (10/09) πρωινή προπόνηση (09:00), η οποία κινήθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς.

Μία προπόνηση το πρόγραμμα της οποίας ακολούθησε κανονικά ο Ράφικ Τζιμπούρ, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Έλληνα τεχνικό, καθώς ακόμα ένα επιθετικό όπλο μπήκε στη φαρέτρα του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης της Κυριακής.

Παρόλα αυτά ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο στράικερ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς ακόμα δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμος, δε θα βρίσκεται στους 11 εκλεκτούς που προτίθεται να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με τον 24χρονο άσο να κάθεται στον πάγκο και να χρησιμοποιείται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Άλλωστε η τακτική του 4-3-3 και η επιτυχημένη επιθετική τριπλέτα του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής δε χωρά ακόμα... "πειραματισμούς" και ιδιαίτερα σε αυτό το ματς. Η χημεία των Μπλάνκο, Εντίνιο και Σκόκο έδειξε να ταιριάζει απόλυτα κάτι που ομολογουμένως φάνηκε και από τους καρπούς που έδρεψε η ΑΕΚ στο επιτυχημένο ντεμπούτο με τον ΠΑΟ.

Όσον αφορά το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης που ακούει στο όνομα Αγκουστίν Πελετιέρι, βρίσκεται στα πλάνα ενόψει ΠΑΟΚ και κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει και τη μοναδική αλλαγή συγκριτικά με την 11αδα της πρεμιέρας. Ο Αργεντινός χαφ είχε πραγματοποιήσει προετοιμασία με την πρώην ομάδα του και είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει.

Ο Δώνης τον προορίζει για τη θέση του καθαρόαιμου αμυντικού χαφ, μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, με τον Μπασινά να αναμένεται να παίξει δεξιά του. Ερωτηματικό αποτελεί ποιος εκ των Πλιάτσικα ή Ρίκκα θα συμπληρώσει την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα δοθεί την Πέμπτη με την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2010.

Για τις υπόλοιπες θέσεις και συγκεκριμένα στα μετόπισθεν, σύμφωνα με τα όσα έχουν φανεί έως τώρα ο προπονητής της Ένωσης θα εμπιστευθεί τους ίδιους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πάντως ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις προθέσεις του Δώνη όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" αναμένεται να φανούν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Τέλος μοναδικό πρόβλημα αποτέλεσε η απουσία του Παντελή Καφέ ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε, ενώ επέστρεψαν οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Αντώνης Ρίκκα, Μιχάλης Παυλής και Σάββας Γκέντσογλου.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 18.00 και θα είναι ανοιχτή μόνο για τους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002