Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ..ΚΑΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΩΝΗ..


Λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα, αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Λογικό είναι να έχει προβάδισμα η ενδεκάδα του ντέρμπι. Δεν μπορώ να προχωρήσω από το ένα ματς στο άλλο σε πολλές αλλαγές», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Δώνης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, μίλησε για τη συνύπαρξη πολλών καλών επιθετικών στην ΑΕΚ, έχοντας αναφερθεί αρχικά στον ΠΑΟΚ: «Παρόλο που είναι νωρίς και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για καμία ομάδα, ο ΠΑΟΚ δείχνει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με πέρυσι. Διαθέτει εξαιρετικό προπονητή και είναι μία από τις δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη δική του ομάδα είπε: «Ξεκινήσαμε με μια νίκη που μας βοήθησε ψυχολογικά και στο να έχουμε διάθεση να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της διακοπής. Κάναμε σκληρή και ποιοτική δουλειά αυτό το διάστημα και έμεινα ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι και κάθε ματς είναι τρεις βαθμοί. Μπορεί να κερδίζεις εκτός έδρας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος αυτό που θα μετρήσει θα είναι η τελική συγκομιδή».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τους πολλούς επιθετικογενείς παίκτες της ομάδας του, ανέλυσε: «Για παράδειγμα, η Τσέλσι παίζει με 4-3-3 και με ένα παίκτη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ διαθέτει πέντε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. Από αυτούς παίζει μόνο ένας και ο άλλος κάθεται στον πάγκο. Οι υπόλοιπο τρεις μένουν εκτός αποστολής. Εκεί είναι η δουλειά του προπονητή, να διαχειρίζεται την ψυχολογία των παικτών και να χρησιμοποιεί αυτόν που του κάνει, την κάθε στιγμή. Μια καλή ομάδα χρειάζεται να έχει βάθος».

Για το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει από εδώ και πέρα απάντησε: «Κανένα σύστημα από μόνο του δεν σε κάνει να αλλάζεις περισσότερες πάσες και να παίζεις καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να κάνουμε το σύστημα να φαίνεται καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό θα γίνεται αν βελτιωνόμαστε σε θέματα τακτικής. Είναι φυσικά δύσκολο, γιατί η ΑΕΚ έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και νέους παίκτες και εκτός από τις μεταγραφές, υπάρχουν παίκτες που βρίσκουν νέους ρόλους, όπως για παράδειγμα ο Αλεξόπουλος, που επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια, ο Χετεμάι και ο Πλιάτσικας που καλούνται να παίξουν σε νέες θέσεις. Σίγουρα υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία φέτος και δημιουργείται μια ομάδα από την αρχή. Βελτιωνόμαστε συνέχεια, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που εγώ επιθυμώ.

Σχολίασε επίσης την απουσία των διεθνών: «Όταν η ομάδα έχει διεθνείς είναι τιμή για τους ίδιους τους παίκτες και για το σύλλογο. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος των παικτών και με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα και για τη νίκη, αλλά και για την απόδοσή της».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Τζιμπούρ και Πελετιέρι ανέφερε: «Σύμφωνα με τις εξετάσεις και την προπόνηση, ο βαθμός ετοιμότητας τους δεν είναι μεγάλος, αλλά είναι ικανοποιητικός».

Τέλος, για την «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας υπογράμμισε: «Μου αρέσουν τα γήπεδα με κόσμο. Είμαι ωραίο για τους παίκτες να παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα. Θα φανεί πως η ομάδα μπορεί να αντέξει την πίεση».

YΓ.ΦΙΛΕ ΔΩΝΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23.00 ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002