Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Φαντάζομαι κάποιους εξ αυτών να τρίβουν τα χέρια τους πριν ο Πλατέλλας εκτοξεύσει τη φωτοβολίδα στην Κρήτη χαλώντας τα (μονίμως) ιντριγκαδόρικα σχέδιά τους. Να ετοιμάζουν λαϊκά δικαστήρια, να καλέσουν σε απολογίες, να ζητούν εξηγήσεις και συγγνώμες, να ζητούν από τον Μελισσανίδη να πάρει μέτρα. Στενόμυαλοι και εξυπηρετητές της τσέπης τους και μόνο, έχουν μπολιάσει τον κόσμο της ΑΕΚ με το ηλίθιο και ψυχαναγκαστικό θέλω τους ότι σώνει και καλά πρέπει να κερδίζει σε κάθε ματς από 3-0 και πάνω.
Μπούρδες κύριοι, δεν χτίζονται έτσι οι ομάδες. Όταν όμως έχεις μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο και αθλητισμό γενικότερα και επειδή έγινες εξέχων στέλεχος ενός (ή και περισσότερων) καταντροπιασμένου Μέσου νομίζεις ότι μπορείς να ασκείς μικροπολιτική για να επιβιώνεις και να έχεις χρήμα στην τσέπη, σε αυτές τις τακτικές καταλήγεις... Τη μία μέρα πουλάς ελπίδα (κατά φαντασία μεταγραφές) και την επόμενη αλείφεις λάδι στις πληγές πατώντας στη στεναχώρια του κόσμου για το κατάντημα της ομάδας του να παίζει στη Γ' Εθνική.

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα

Όσο έχω φωνή και βήμα για να αρθρογραφώ στο Sport24.grαλλά και στο AEK1924.gr, προσωπικά δεν θα αφήνω σε χλωρό κλαρί όλους εκείνους που συνεχίζουν να κακοποιούν μυαλά και να σπρώχνουν τους φίλους της Ένωσης σε ατραπούς. Ακόμα και έτσι όπως έγινε, η ΑΕΚ ανέβηκε στη Β' Εθνική από τον Δεκέμβριο, εκτός αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση στον 6ο όμιλο. Αν υπάρχουν τέτοιοι, ας το βγάλουν από το μυαλό τους. Η κατηγορία αυτή τελείωσε.
Οι απαιτήσεις στο εξής πρέπει να αφορούν στην επόμενη ημέρα. Καμία ομάδα δεν χτίστηκε σε ένα βράδυ και δεν πρέπει να λησμονείτε ότι η ΑΕΚ θα είναι κατά πολύ διαφορετική την επόμενη σεζόν. Με 7-8 επιπλέον ποδοσφαιριστές (χωρίς να συμπεριλαμβάνω σε αυτούς τους Μάνταλο και Φαγέ) αξίας θα πρέπει να δουλέψει και πάλι από την αρχή τον βασικό κορμό της. Θα μείνουν και 15 παίκτες από τους υπάρχοντες, ωστόσο οι 9-10 προσθήκες θα αφορούν ποδοσφαιριστές αξίας. Η ενδεκάδα λοιπόν θα είναι κατά πολύ διαφορετική, διαφοροποιημένη ίσως κατά τα 9/11.
Το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ
Αυτό και μόνο αν συνειδητοποιήσει κανείς και το δουλέψει στο μυαλό του, θα καταλάβει ότι τα περί χτισίματος ομαδάρας από τη Γ' Εθνική είναι αστείο και μόνο να τα συζητάμε. Αυτό που ο Δέλλας επιχειρεί, είναι το να διαβάσει απολύτως σωστά το υπάρχον ρόστερ ώστε να το ερχόμενο καλοκαίρι να γνωρίζει ποιοι αξίζει να παραμείνουν, σε ποιους από όσους χρησιμοποιεί σήμερα μπορεί να βασίζεται. Όλα τα άλλα που γράφονται είναι εκ του πονηρού. Και να είστε βέβαιοι ότι τον πρώτο που ενοχλούν είναι τον ίδιο τον Μελισσανίδη γιατί διακρίνει άδικη αντιμετώπιση προς τον προπονητή.
Κάποιοι λένε ότι η υπομονή για την ΑΕΚ δεν είναι πια αρετή, αλλά... βαρετή. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αν δεν αναζητήσουν τον τρόπο να την αποκτήσουν ξανά και να οπλιστούν με αυτή, θα εγκλωβιστούν στην παγίδα που του στήνουν όσοι βλέπουν παντού προβλήματα και φαντάζονται Μπαρτσελόνες απέναντι στους Ηρόδοτους. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο παιδιά... Και να θυμάστε ότι αυτή η παρέα που επελέγη το περασμένο καλοκαίρι από τον Μελισσανίδη για να οδηγήσει την Ένωση στη θέση της, δεν διαλύεται τόσο εύκολα.
ΥΓ. Η ΑΕΚ είτε χάνει, είτε φέρνει ισοπαλίες, το κάνει μόνη της, δεν χρειάζεται άλλους. Να μην ξεχνάτε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο αντίπαλος ο οποίος επίσης έχει δικαίωμα στο αποτέλεσμα. Δεν ταιριάζει σε αυτή την ομάδα η νίκη με οποιοδήποτε κόστος και η επιβολή με το έτσι θέλω. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να αλλάξει χρώμα φανέλας και όνομα...
ΥΓ.1 Ναι, να ζητάμε την καλή μπάλα. Υπήρχαν και ματς που την είδαμε όμως. Ας μην ξεχνάμε και τούτο και ας μην παραλογιζόμαστε με το γούστο του καθενός. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και τους τιμωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002