Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την προοπτική να φτιάξει ξανά ομάδα την ΑΕΚ, γράφει η εφημερίδα:
"Θα την κάνει πάλι ΑΕΚ ό,τι και να γίνει", αναφέρει η ΩΡΑ στον κεντρικό της τίτλο και προσθέτει: "Η ΑΕΚ έχει πλέον την εγγύηση της παρουσίας ενός ανθρώπου που θα κάνει ό,τι κρίνει πως πρέπει να κάνει, όταν θεωρήσει πως είναι η σωστή στιγμή και που τώρα βάζει πάνω απ' όλα το θέμα του γηπέδου, που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του". Για τα αγωνιστικά η ΩΡΑ κάνει λόγο για τη "μέρα της μαρμότας...", συμπληρώνοντας:
"Για μία ακόμη φορά τον τελευταίο μήνα επαναλήφθηκαν τα ίδια παράπονα και οι ίδιες παροτρύνσεις από τον Δέλλα στους παίκτες. Έχουν χάσει το νόημά τους τα λόγια, σημασία έχει να βρεθεί ο τρόπος να πάρει από τον καθένα ότι έχει να δώσει και να φτιάξει η εικόνα της ομάδας".

SPORTDAY
Για τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Ανέστη γράφει η εφημεριδα: "Κρούση για Ανέστη. Επαφή στην ΑΕΚ για τον πορτιέρο του Πανιωνίου".
LIVE SPORT
Για το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ γράφει η LS: "Στη γωνία ο Δέλλας", τονίζει και προσθέτει: "Δεν αποφασίζουν άμεση αλλαγή τεχνικού στην ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως βρίσκεται στριμωγμένος. Δεν είναι ευχαριστημένος ο Μελισσανίδης από την εικόνα της ομάδας με τον "Τράι". Οι αλλαγές θα γίνουν στη... Β' Εθνική. Πάνω από 15 παίκτες υποψήφιοι για αποχώρηση!".
GOAL
Η εφημερίδα Goal γράφει αναλυτικά στο ρεπορτάζ της: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι πως τα παιδιά είναι πιεσμένα. Αυτή η πίεση φαίνεται σε κάθε κίνησή τους» είχε πει ο Τραϊανός Δέλλας μετά τον τελευταίο φετινό αγώνα για το πρωτάθλημα με την Κηφισιά. Ενα συμπέρασμα που προφανώς και προέκυψε βάσει ωρίμου σκέψεως και έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα από ένα αρκετά μεγάλο δείγμα αγώνων.
Ο κόουτς της Ενωσης δεν έχει διστάσει να μπει ασπίδα στους παίκτες του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ορισμένες κακές εμφανίσεις. Αυτό όμως που δεν έχει αποδεχτεί ή αν θέλετε προσπαθεί να μην το δείχνει είναι πως και ο ίδιος είναι πιεσμένος. Η πίεση για καλό ποδόσφαιρο και άνετες νίκες που επιτάσσει η δυναμική του συλλόγου, αλλά και που ασκείται από τους οπαδούς, επηρεάζει και τον ίδιο. Οταν λοιπόν στραβώνουν τα ματς δεν είναι αγχωμένοι μόνο οι παίκτες. Αυτό δείχνει η γλώσσα του σώματος, με αντιδράσεις δυσαρέσκειας και απογοήτευσης. Αυτό αποδεικνύουν και τα ξεσπάσματά του αλλά και οι... έξω από τα δόντια ομιλίες. Συνεπώς, ο πανικός δεν έχεται μόνο απέξω, όπως πρόσφατα δήλωσε ο Δέλλας, ο οποίος μάλιστα για πρώτη φορά δεν κάλυψε τους παίκτες και επισήμανε ότι δεν έκαναν τίποτα από όσα τους ζήτησε.
Και βεβαίως δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες ψυχολογικές αναλύσεις για την απώλεια της ψυχραιμίας και του καθαρού μυαλού. Το καθεστώς πίεσης δημιουργήθηκε από αγωνιστικές αδυναμίες που προέκυψαν μέσα από τα ματς της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα την ήττα-αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα.
Αρχικά καταρρίφθηκε ο μύθος του «ταμπουριού» και των αμυντικών τειχών που στήνει ο εκάστοτε αντίπαλος. «Το δύσκολο δεν είναι να καταστρέψεις, αλλά να δημιουργήσεις» είναι η μόνιμη επωδός. Αποδείχτηκε στο ματς με την Κηφισιά ότι πρόβλημα υπάρχει και με αντιπάλους που προσπαθούν να αναπτυχθούν και παίζουν πιο επιθετικά.
Ο Αγροτικός Αστέρας έδειξε στην ΑΕΚ ότι έχει... θέμα και με τις ομάδες που την πρεσάρουν ψηλά και δεν την περιμένουν κλείνοντας διαδρόμους. Το μόνο... φάρμακο στην κρίση είναι η άμεση διόρθωση των αγωνιστικών λαθών, που προκαλούν ασφυκτική πίεση.
Η διαχείριση της πρώτης κρίσης
Οσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες αποτελούν πρωτόγνωρες διαδικασίες για τον Τραϊανό Δέλλα. Αλλά η δουλειά ενός προπονητή και εκεί που κρίνεται εάν μπορεί να αντεπεξέλθει αφορά τη διαχείριση αγωνιστικών κρίσεων.
Ο Δέλλας πήγε στα Σπάτα χθες με άγριες διαθέσεις και είχε μεγάλη ένταση στο μυαλό του για όσα θα έπρεπε να πει προς τους παίκτες. Ωστόσο, δεδομένων και των γιορτινών ημερών, υπήρξε «μασάζ» στον προπονητή της ΑΕΚ από τους εμπειρότερους των αποδυτηρίων. Κρίθηκε σκόπιμο να μην ανέβουν οι τόνοι, να μην υπάρξουν κουβέντες που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα απ' όσα υπάρχουν και να προχωρήσει στη μέθοδο της αυτοκριτικής των ποδοσφαιριστών. Ετσι κι αλλιώς, ο χρόνος θα είναι ιδανικός σύμβουλος και για να μπορέσει ο Δέλλας να «καθαρίσει» το μυαλό του και να δει τα πράγματα με ψυχραιμία.
Κι όμως, το σκέφτεται
Ο Τραϊανός Δέλλας έλεγε μετά το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα πως αν μπορούσε θα άλλαζε όλη την ενδεκάδα. Σαφώς και υπήρχε δόση υπερβολής στα λόγια του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει πολλά πρόσωπα. Το αντίθετο μάλιστα. Ηταν τόσο δυσαρεστημένος από την απόδοση όσων αγωνίστηκαν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που και χθες άφηνε να εννοηθεί πως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές. Στις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί αν πραγματικά είναι διατεθειμένος να ανακατέψει την τράπουλα.
Η αντίδραση του κόσμου
Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με το Αιγάλεω εκτός έδρας και η διαχείρισή του -απ' όλες τις απόψεις- μετά τη «σφαλιάρα» από τον Αγροτικό Αστέρα θα λειτουργήσει και ως κρας τεστ για τον απογοητευμένο κόσμο. Η προσέλευση και η αντίδραση του κόσμου μετά τον αποκλεισμό και τις... συγγνώμες αναμένονται με ενδιαφέρον. Εν αναμονή, λοιπόν, του ραντεβού στις 4 Ιανουαρίου.
Επί του παρόντος κανένα θέμα
Οσον αφορά την προπονητολογία και τα σενάρια διαδοχής, όπως σας ενημερώσαμε από χθες δεν τίθεται -τουλάχιστον επί του παρόντος- κανένα θέμα. Σαφώς και αν η εικόνα της ομάδας εξακολουθεί να είναι προβληματική και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα θα διαφοροποιηθούν τα πράγματα. Για την ώρα υπάρχει στήριξη προς το πρόσωπο του Δέλλα. Αλλωστε, μερίδιο ευθύνης έχουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο ο προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002