Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 29, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη μεταγραφική οργάνωση της ΑΕΚ γράφει η εφημεριδα στο σημερινό της πρώτο θέμα τονίζοντας:
"Η ΑΕΚ έχει στρέψει ήδη τα μάτια της στην ξένη αγορά και οι άνθρωποί της έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται τις... άκρες τους. Μετρημένες στα δάχτυλα οι αξιόλογες περιπτώσεις Ελλήνων που παίζουν στη χώρα μας, "φάκελος" και "κατασκοπεία" για τους Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό... αλλά το μεγάλο βάρος θα πέσει στους ξένους που θα κάνουν τη διαφορά και θα οδηγήσουν την επόμενη σεζόν την ΑΕΚ στην Α' Εθνική. Μεθοδικά, οργανωμένα και με μυστικότητα, δημιουργείται ήδη ένα αξιόλογο δίκτυο στην ποδοσφαιρική αγορά του εξωτερικού".

SPORTDAY
Για την περίπτωση του Βασιλείου του Λεβαδειακού γράφει η SD σήμερα. Αναλυτικά:
"Η ΑΕΚ φροντίζει ήδη για το μέλλον της. Γιατί ναι μεν η άνοδος στη Football League δείχνει πολύ κοντά, αλλά στόχος είναι η εύκολη επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κατηγορία από τη στιγμή που θα βρεθεί ξανά στη φυσική της θέση. Και η σημερινή ΑΕΚ, κακά τα ψέματα, δεν... αρκεί για αυτό.
Πέραν των κινήσεων που έχουν γίνει ήδη από την Ελλάδα με τις προσθήκες των Φαγέ (από την Καλλιθέα) και Μάνταλου (από την Ξάνθη), αλλά και κάποιων ακόμη μετρημένων στόχων από την ελληνική αγορά, όπως τον Δημήτρη Κουρμπέλη (για τον οποίο είχε γίνει πρόταση 700.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τους Αρκάδες να μη βιάζονται να πουλήσουν τον 20χρονο στόπερ που δεσμεύεται ως το 2016 κι έχει απασχολήσει ομάδες από το εξωτερικό) και τον Στέλιο Βασιλείου (που έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό ως το Δεκέμβριο του 2014 και τη διοίκηση της ομάδας να μην έχει καταφέρει να ανανεώσει τη συμφωνία με τον 22χρονο φορ), οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν... εκτός συνόρων.
Ενώ λοιπόν οι προσθήκες από την εγχώρια αγορά θυμίζουν περισσότερο επενδύσεις, οι μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την «Ένωση» θα προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι από εκεί να προέρχονται στόπερ, ακραίοι και φορ περιοχής. Ήδη ερευνάται η αγορά και γίνεται σχετική προεργασία, με στόχο τη συμφωνία με ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίζουν όχι απλώς στη Football League, αλλά και στη Σούπερ Λίγκα. Οι επαφές θα ενταθούν από το νέο έτος, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο θα μπορούν από 1η Ιανουαρίου να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους".

LIVE SPORT
Με την κατάληψη των οπαδών της ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο το μεσημέρι, ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας: "4.000 πιστοί!", όσα δηλαδή και τα εισιτήρια που πήρε η Ένωση.

GOAL
Για τον Κουρμπέλη γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα η Goal, γράφοντας ακομα και το όνομα του Λαμπρόπουλου από τον Πανιώνιο. Αναλυτικά το μεταγραφικό δημοσίευμα της εφημερίδας για την ΑΕΚ αναφέρει:
"Στο... παρασύνθημα προχωρά η ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης εμφανίζεται πολύ ζεστός στην προοπτική της ΑΕΚ, εν αντιθέσει με το περασμένο καλοκαίρι όταν και είχε τις ενστάσεις του.
Η επιθυμία του διεθνούς στόπερ να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης προσμετράται στα υπέρ εν όψει των διαπραγματεύσεων με τους διοικούντες του Αστέρα, με δεδομένο το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2016. Θυμίζουμε πως το φλερτ του καλοκαιριού δεν είχε εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, καθώς οι άνθρωποι του Αστέρα και ο παίκτης περιμένουν μνηστήρες από το εξωτερικό, οι οποίοι όμως δεν εμφανίστηκαν ούτε τότε, αλλά δεν έχουν ούτε ενοχλήσει ούτε και τώρα.
Το μόνο που έχουν στα χέρια τους είναι μία κρούση από τον ΠΑΟΚ, με την οποία ο «δικέφαλος» του Βορρά απλά έχει ενημερώσει πως υπάρχει ενδιαφέρον και τίποτα παραπάνω. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κάνει πρόταση αγοράς, αλλά το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προσφέρει 400.000 ευρώ, ποσό το οποίο απορρίφθηκε από τους ιδιοκτήτες των Αρκάδων Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.
Αυτό το γεγονός φανερώνει πως μόνο εύκολα δεν θα είναι τα παζάρια με την ομάδα όπου ανήκει ο παίκτης, αλλά η ΑΕΚ θέλει να κάνει ρελάνς μετά το ναυάγιο με τον Τάσο Αυλωνίτη. Υπάρχει μάλιστα αισιοδοξία πως αυτή η μεταγραφική υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση, παρά το ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας. Οπως και να έχει, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις απαιτήσεις του Αστέρα, οι οποίες εφόσον είναι σε λογικά πλαίσια, τότε θα υπάρξει κοινό σημείο επαφής και θα μπει το νερό στο... αυλάκι.
«Παίζει» του «Λαμπρό»
Μία περίπτωση που έχει προστεθεί εσχάτως στη μεταγραφική λίστα και κατ' επέκταση είναι υπό παρακολούθηση είναι αυτή του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο νεαρός στόπερ του Πανιώνιου (14 συμμετοχές φέτος) έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη εξέλιξη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και μόνο απαρατήρητος δεν περνά. Ο 23χρονος αμυντικός είναι ο παρτενέρ του Αυλωνίτη, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης, Ηλιούπολη και Εθνικό Αστέρα.
Ματιές και σε Ανέστη
Στο... κάδρο βρίσκεται και ο συμπαίκτης του Λαμπρόπουλου στον Πανιώνιο, ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης, ο οποίος τελευταία έχει κερδίσει τη θέση του βασικού στην εστία (μέχρι πρότινος έπαιζε ο Γιαννακόπουλος) των «κυανέρυθρων». Βεβαίως, μετρά μόλις 4 συμμετοχές και δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρο δείγμα των δυνατοτήτων του.
Λίστα ξένων
Ολο το βάρος για την ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν έχει πέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το σκάουτινγκ έχει περιοριστεί στους παίκτες που αγωνίζονται εντός συνόρων, αλλά και σε ορισμένους, που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Πλέον υπάρχει απόφαση να καταρτιστεί λίστα με αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται στα ξένα πρωταθλήματα. Φυσικά θα γίνεται το ανάλογο σκάουτινγκ ως το καλοκαίρι, αλλά και θα προετοιμάζεται το έδαφος. Μιλάμε πάντοτε για παίκτες λαβράκια και για ξένους που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002