Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 

Πρώτο θέμα τη χθεσινή τελευταία Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει η εφημερίδα γράφοντας: "Καθάρισε η ΑΕΚ! Εκτός τόπου και χρόνου ο Νοτιάς! Ανησυχίες λόγω... απειλών που δέχεται για ποινικές ευθύτες εξέφρασε την Παρασκευή στον Μελισσανίδη και χθες δεν έστειλε τον Σίμο στα Σπάτα! Εμπόδια από διάφορους πιθανούς και απίθανους μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά με την ψήφο του 53% των μετοχών, εγκρίθηκε χθες ο ισολογισμός λήξης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ". 
Σχετικά με τα αγωνιστικά η εφημερίδα τονίζει την ατάκα του Μπάγεβιτς προς τους παίκτες: "Όποιος δεν μπορεί θα φύγει από την ΑΕΚ. Μπάσιμο, Ντούσκο, στα αποδυτήρια κι αυστηρή ομιλία, μετά από συζήτηση που είχε με τον Τίγρη". 

SPORTDAY "Πάντα απών!", γράφει η SD στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και φυσικά αναφέρεται στον Νίκο Νοτιά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά η εφημερίδα τονίζει: 
"Ανοχή τέλος! Αυτό κατέστη σαφές χθες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και τον Τραϊανό Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Βάρης. Πρόκειται για το δεύτερο στραβοπάτημα, μετά από αυτό με το Περιστέρι, και η υπομονή έχει πλέον εξαντληθεί. Γιατί ναι μεν η ΑΕΚ συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει αντιπάλους που παίζουν από χόμπι και οι περισσότεροι κάνουν άλλες δουλειές, αλλά η ίδια λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια, με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν όλες τις ανέσεις και αυτό τους υποχρεώνει να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να μην επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος στην ομάδα, αλλά όσα είπε σε πολύ σκληρό τόνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αντικατοπτρίζουν τις δικές του θέσεις. Ο «τίγρης» δεν ανέχεται να βλέπει την ΑΕΚ, που οραματίζεται σε δύο χρόνια από τώρα να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, να είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Κι όποιος δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του το βάρος των απαιτήσεων της φανέλας, δεν θα έχει θέση στην ΑΕΚ. Όχι μόνο σε αυτή της μεγάλης κατηγορίας ή της Football League, αλλά ακόμη και της... Γ' Εθνικής. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα διστάσουν να προβούν σε εκκαθαρίσεις ακόμη και μεσούσης της περιόδου".
¨
LIVE SPORT Για τα ...γκάζια προς τους παίκτες γράφει η εφημερίζα τονίζοντα: "Άγριο χέρι. Μπάγεβιτς και Δέλλας τα "έχωσαν" στους παίκτες του δικεφάλου για την κυριακάτικη εμφάνιση. Κράξιμο και στα... γαλλικά από τον "Τράι": "Αλλάξτε γιατί δεν θα τα πάμε καλά", τα λόγια του". 

GOAL Για έναν "τρελαμένο Μελισσανίδη", κάνει λόγο η εφημερίδα, εξηγώντας: " Επί μήνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να θέσει την ΑΕΚ σε τροχιά αναγέννησης. Εχει συσπειρώσει τον κόσμο, έχει προσφέρει όραμα μέσω της προοπτικής του νέου γηπέδου, έχει κάνει τους Ενωσίτες να ακολουθούν την ομάδα ακόμα και στα αλώνια της Γ' Εθνικής.
Αλλά από την άλλη, είναι εγκλωβισμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος που κρατούν την ΑΕΚ σε χαμηλές πτήσεις και δεν την αφήνουν να εκτοξευτεί. Γι' αυτό και ο «τίγρης» ήταν... τρελαμένος τις τελευταίες ώρες έπειτα απ' όσα συνέβησαν.
Η απαράδεκτη αγωνιστική νοοτροπία που εμφάνισε η ομάδα και την ώθησε σε νέα αποτυχία ήταν τεράστιο πλήγμα. Ο Μελισσανίδης γύρισε ενθουσιασμένος και έτρεξε στο γήπεδο για να δει την ΑΕΚ, αλλά πήρε απογοήτευση. Ανάλογη με αυτή που του προσέφερε ο Νοτιάς, όταν σε επικοινωνία δεν έδειξε να έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει με την ΠΑΕ. Ο Μελισσανίδης βλέπει να τρέχει μπροστά και να υπάρχουν καταστάσεις που τον κρατούν στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που προκαλεί εκνευρισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002