Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Άγαλμα σε Πλατέλλα» είναι ο τίτλος της ΩΡΑΣ που κάνει λόγο για κακή ΑΕΚ που λυτρώθηκε στο 93' και ανέβηκε από χθες στην Β ΕΘνική. Από εκεί και πέρα ασχολείται με την λύση της ΚΑΕ ΑΕΚ που προχωράει αλλά και την εκκαθάριση της ΠΑΕ που τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα παρά τις προσπάθειες του Οικονομόπουλου.
Goal
«Λύτρωση από Πλατέλλα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρόδοτο, με την Ένωση να βρίσκεται πίσω στο σκορ, το δοκάρι και το πέναλτι του Ντακόλ. Το Goal κάνει λόγο και για ενταση στα αποδυτήρια μεταξύ ανθρώπων της ΑΕΚ και του Κολιτσιδάκη.
Μεταξύ άλλων η εφημερίδα τονίζει: Μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ. Η Ένωση κέρδισε με τον Ηρόδοτο με 2-1 στο Παγκρήτιο στάδιο στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής και επέστρεψε στην κορυφή του 6ου ομίλου, αλλά η απόδοση των περισσότερων ποδοσφαιριστών θύμισε... Μενίδι. Χαρακτηριστικό όλων, ότι η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα «κατάφερε» να πάρει το τρίποντο στις καθυστερήσεις και στην τελευταία φάση του αγώνα, χάρη σε τέρμα του Βαγγέλη Πλατέλλα.
Η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» προβλημάτισε εκ νέου. Πάνω από 1.500 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες, αλλά δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από το θέαμα. Η 'Ενωση «αναγκάστηκε» να φτάσει στο 93' για να επικρατήσει της ομάδας του Ηρακλείου, με ατομική προσπάθεια ενός ποδοσφαιριστή της.
Sportday
«Ήμαρτον» γράφει η Sportday στην πρώτη της σελίδα και αναφέρεται σε μια προβληματική ΑΕΚ, έναν προπονητή σε σύγχυση και νίκη με την ψυχή στο στόμα. Κάνει αναφορά στις διαμαρτυρίες του Δέλλα για αντιαθλητικό παιχνίδι,  και στις συστάσεις από πλευράς Ηρόδοτου.
Μεταξύ άλλων η εφημερίδα αναφέρει: Η ΑΕΚ αναζητούσε απέναντι στον Ηρόδοτο αντίδοτο στις πληγές πουάνοιξε η ισοπαλία με τον Αστέρα Βάρης. Ωστόσο δεν το βρήκε ποτέ, αφού μπορεί μεν ο στόχος της νίκης ναεπετεύχθη έστω και στο 93', αλλά η εικόνα της ήταν και πάλι απελπιστική. 
Η «Ένωση» είχε και πάλι πολύ κακό πρόσωπο, καθώς ήταν ακίνδυνη και φλύαρη στο πρώτο μέρος, ενώ στηνεπανάληψη μπορεί να ανέβηκε επιθετικά, αλλά απειλήθηκε ουκ ολίγες φορές από τους γηπεδούχους και θαμπορούσε κάλλιστα να ήταν εκείνη ηττημένη. 
Το καταπληκτικό γκολ του Πλατέλλα στις καθυστερήσεις έφερε ένα ξέσπασμα χαράς, αλλά αυτό γρήγοραέδωσε τη θέση του στον προβληματισμό. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ δεν «χτίστηκε» για να κερδίζει ερασιτεχνικάσωματεία στις καθυστερήσεις, αλλά για να προσφέρει γκολ και θέαμα σε όλα της τα παιχνίδια, κάτι που δενέχει πετύχει ως τώρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 
Το κλίμα κατά την επιστροφή της αποστολής δεν θύμιζε ομάδα που έχει κερδίσει στο φινάλε. Κι αυτό γιατί όλοιαντιλαμβάνονται πως το όνομα, η ιστορία, η διοίκηση και ο κόσμος της ΑΕΚ επιβάλλουν ένα πολύ καλύτεροπρόσωπο. Ο Τραϊανός Δέλλας, που με τις χθεσινές του δηλώσεις έβγαλε προς τα έξω περισσότερο εκνευρισμόκαι καθόλου ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της κρίσης, είναι σίγουρα πολύ προβληματισμένος. 
Η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη και στη διοίκηση της ΑΕΚ. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως τα επόμεναπαιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο για πολλούς. Κι όσοι δεν αποδείξουν πως μπορούν να ανταποκριθούν στιςμεγάλες απαιτήσεις που συνεπάγεται η φανέλα με το δικέφαλο, δεν θα έχουν θέση στην ομάδα. Όχι στηΣούπερ Λίγκα ή στη Football League, αλλά ακόμη και στη Γ' Εθνική, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενοεκκαθαρίσεων ακόμη και μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που επίκειται και μεταγραφικήπερίοδος.
Live sport
«Φιλί ζωής» είναι ο τίτλος της Live sport, με τον Πλατέλλα να γλιτώνει την τραγική ΑΕΚ από το έμφραγμα στις καθυστερήσεις. Μόνο η φανέλα και το όνομα είναι βαριά αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.
Η γάτα
«Αλλού... για αλλού Δέλλας και παίκτες» είναι ο τίτλος της ΓΑΤΑΣ για το ματς με τον Ηρόδοτο. Παράλληλα αναφέρει ότι ο Γκέντσογλου βρήκε κλειστή την πόρτα της ΑΕΚ και ο Κορδέρο είναι ο μόνος που μπορεί να του την ανοίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002