Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Φέτος το έχουμε πάρει απόφαση. Θα τα δούμε όλα. Είδαμε λοιπόν και τον Α.Ο Κηφισιά να γυρίζει μέσα σε δύο λεπτά παιχνίδι μέσα το ΟΑΚΑ και να προηγείται με 1-2.  Με δύο γκολ που θα τα απέφευγε και ομάδα σχολικού πρωταθλήματος. Βέβαιως το παιχνίδι γύρισε μετά και η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη που έγινε και άνετη στο τέλος όμως τέτοια αμυντική συμπεριφορά που επιτρέπει σε μια ομάδα σαν την Κηφισιά να κάνει ανατροπή... Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε δύο λεπτά δεν μπορεί να περάσει έτσι. Ο προβληματισμός είναι μεγαλύτερος γιατί πραγματικά η ΑΕΚ στο πρώτο εικοσάλεπτο έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια με ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο και με ήδη ένα γκολ που όλα έδειχναν πως σύντομα θα διπλασιαζόταν. Οταν λοιπόν παίζει έτσι και εντελώς ξαφνικά βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από δύο τέτοια γκολ εκτός από θέμα ατομικών αδυναμιών, που επέδειξαν σχεδόν όλοι οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας, κάποιοι και στα δύο, υπάρχει και θέμα συγκέντρωσης και ατομικής οργάνωσης. Επίσης ευθύνη υπάρχει και στα αμυντικά χαφ και ειδικά στον Γεωργέα που φαίνεται να θέλει λίγο ξεκούραση ή για κάποια ματς να παίξει σε θέση με λιγότερες απαιτήσεις όπως χθες που γύρισε στο κέντρο της άμυνας και βελτιώθηκε και αυτός και η... άμυνα, αφού αρχής γεννομένης από τον αγώνα με την Βάρη στο Μενίδι δείχνει να είναι εκτός φόρμας.
@ Δυστυχώς ο Τσούπρος δείχνει πως δεν μπορεί ακόμη να σταθεί σε ανοικτό γήπεδο. Αν υπήρχαν μόνο τα στημένα στο ποδόσφαιρο θα ήταν φοβερός αφού είναι πραγματικά επιβλητικός σε άμυνα και επίθεση όταν η μπάλα έρχεται από ψηλά. Ομως υπάρχουν όλα τα άλλα και ο μικρός θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Ωραία τα φιλάκια στην οικογένεια, ενδιαφέρον και το τεράστιο τατού, σούπερ το μπόι, όμως για να παίξει μπάλα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ. Και με το σώμα του αλλά και με το μυαλό του. Εκανα ιδιαίτερη αναφορά γιατί είναι ένας παίκτης που λόγω σημαντικών προσόντων έχει σίγουρα ενδιαφέρον. Αλλά έχει και πολύ δρόμο μπροστά του. Μέχρι τώρα έχει κάνει ελάχιστη διαδρομή. Και όπως και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά του χρόνου ο πήχης θα είναι πολύ πολύ ψηλότερα.
@ Το ίδιο ισχύει και για τον Γροντή που φέτος έχει πάρει απίστευτες ευκαιρίες και έχει χρόνο συμμετοχής όσο ελάχιστοι στην ΑΕΚ. Είναι βασικός επιθετικός στην ΑΕΚ, οι ακραίοι σε αυτό το σύστημα είναι επιθετικοί, και έχει μόνο ένα γκολ σε μέρα που η ομάδα έβαλε εφτά. Επίσης έχει ελάχιστες τελικές . Χθες είχε πάλι μία κακή τελική εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, μια επικίνδυνη σέντρα συρτή αφού απέφυγε πανέμορφα έναν αντίπαλο και... αυτό ήταν. Οι απαιτήσεις από έναν παίκτη που φοράει στην πλάτη το 10 της ΑΕΚ είναι πολύ πολύ μεγαλύτερες. Καλά τα μεγάλα λόγια, όχι του ίδιου βέβαια που είναι πολύ σεμνό παιδι, καλό ίσως να θεωρεί κι αυτός το πρόμο που του γίνεται γιατί είναι κάτι που θέλουν όλοι πάρα πολύ το να βγάλει η ΑΕΚ έστω ένα δικό της παιδί κατάλληλο για την Γ ΕΘνική όταν η... νεολαία Παναθηναϊκού είναι ο κορμός της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ και πάει και καλά αλλά όλα είναι θέμα έργων.  Αλλά ξέχασα. Στις ακαδημίες της ΑΕΚ οι προπονητές πέρυσι δεν πληρώνονταν. Και τα προηγούμενα χρόνια που πληρώνονταν όμως δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά για τα... γήπεδα προπόνησης δεν ήταν δικά μας. Αν ρωτήσεις θα ειπωθούν κι άλλες δικαιολογίες. Ονόματα παικτών που παίζουν στην πρώτη ομάδα ή σε άλλες ομάδες της Λίγκας δεν θα ειπωθούν και πολλά αλλά τέλος πάντων. Κι εκεί τα πράγματα δείχνουν να διορθώνονται. Και ο Τίγρης με την γενναία επένδυση με την κατασκευή του τρίτου γηπέδου, σε χώρο που δεν ανήκει ούτε σε αυτόν ούτε στην ΑΕΚ, αφαίρεσε και την τελευταία δικαιολογία. Είμαι αισιόδοξος...
@  Ασχολήθηκα πιο πολύ με τους μικρούς γιατί πρέπει και η ΑΕΚ να να δει τι θα κάνει μαζί τους κι αν μπορεί να αξιοποιήσει κάποιους και για του χρόνου όπου θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Οποιος μπορεί θα μείνει μόνο. Κι πρέπει να ξέρουν όλα αυτά τα παιδιά πως αν χάσουν τώρα την ευκαιρία δεν θα την ξαναβρουν ΠΟΤΕ. Και κάτι για τον Δέλλα. Και οι δύο αλλαγές, μαζι με τις  εσωτερικές που τις συνόδευσαν ήταν ψαγμένες, βγαλμένες από ποδοσφαιρική σκέψη και τον δικαίωσαν. Τα άσχημα ξέρει ποια είναι αλλά με τις κινήσεις αυτές έδειξε πως «μεγαλώνει» και σαν κόουτς. Από εκεί και πέρα απλά δεν καταλαβαίνω που αισθάνεται πίεση η ομάδα, που είπε πάλι ο Δέλλας.  Ολη την εβδομάδα που πέρασε τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την ομάδα μόνο όταν πήγε στο ίδρυμα και τα ΕΛΤΑ. Τους πίεσε κάποιος εκεί;  Και στο κάτω κάτω έχουμε πει από το καλοκαίρι πως αυτή η ομάδα από εδώ και πέρα και για χρόνια μπροστά θα παίζει ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ για την νίκη. Οποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτή την πραγματικότητα  απλά δεν μπορεί να είναι σε αυτή την ΑΕΚ. Κατά την άποψη μου το πρόβλημα δεν είναι η πίεση. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία και δεν είναι τυχαίο το πως η ομάδα παίρνει τα πάνω της αφού πρώτα τα έχει... θαλασώσει. Αλλες φορές προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα και άλλες όχι. Ακόμη και χθες με το καλύτερο ξεκίνημα απέναντι στην καλύτερη αντίπαλο που είχαμε οι παίκτες κατάφεραν αντί για ένα γρήγορ 2 ή και 3-0 να μείνουν πίσω με τα αστεία γκολ επειδή ήταν ασόβαροι. Τέλος πάντων. Οσο περνάει ο καιρός η ομαδα φωνάζει πως θέλει πολύ μεγάλη ενίσχυση για την Β Εθνική με την αρχή να γίνεται από την άμυνα της όπου βέβαια ήταν η μοναδική γραμμή που δεν έπεσε μεγάλο βάρος το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν πειράζει. Ο Ιούνιος πλησιάζει. Και για τον Γενάρη θα μάθουμε σύντομα αν θα κριθεί αναγκαία η ενίσχυση από τώρα. Δύσκολο το βλέπω αλλά... Πάμε παρακάτω. Στο άλλο άθλημα που εξευτέλισαν για να νικήσουν. Απίστευτα πράγματα στο γυναικείο βόλεϊ με 8 ολόκληρους πόντους να δίνοντε στον Ολυμπιακό με μία απόφαση. Εσπασαν όλα τα ρεκόρ ξεφτίλας και αηδίας. Αυτή είναι η ολυμπιακή μαγκιά. Οταν γυρίσει ο τροχός το κλάμα θα είναι μεγάλο. Γιατί θα γυρίσει. Δεν είναι ευχή. Είναι προδιαγεγραμένη αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002