Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Είδατε που ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό. Στα ύψη ανέβασε τον πήχη αυτός ο Γερμανός διαιτητής ο Σταρκ με την Αντερλεχτ και ο Αρετόπουλος πήρε το μήνυμα και έκανε κι αυτός την δική του προσπάθεια. Δεν έφτασε βέβαια στο απόλυτο γιατί δεν του... έκατσαν και οι φάσεις. Περιορίστηκε στα δύο πέναλτι, το ένα καραμαϊμού, και μία αποβολή μόνο ενώ για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που ήταν οφσάιντ... δυστυχώς παίρνει τα εύσημα ο επόπτης κυρίως. Ατυχο το παιδί, που θα έλεγε κι ο Δουκάκος.
Δεν είναι μόνο ότι δεν έγιναν άλλες φάσεις έστω για υποψία πέναλτι αλλά είναι ότι μπήκαν και τα δύο που έδωσε. Ετσι έμεινε μόνο με δύο με μία μόνο αποβολή.
@ Παρότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο για να μην κουράσει τα παιδιά να παίζουν εναντίον 10, και να τρώνε και γκολ, στο θέμα των αποβολών  πιστεύω ακράδαντα πως ήταν απλά άτυχος και νομίζω πως πρέπει στο λιμάνι να τον δουν με επιείκια.  Μην ξεχνάτε πως και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι παλικάρια και μετά το 3-1 δεν πέφτουν τόσο εύκολα οπότε τι να κάνει ο άνθρωπος. Να είχε μπει τουλάχιστον νωρίτερα το 3-2 αλλά μετά ούτε στην περιοχή δεν πρόλαβε να μπει η ομάδα που επενδύει και γεύεται τους καρπούς των... επενδύσεων. Τέλος πάντων για να μην αδικήσουμε κανένα νομίζω πως ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια του λαμπρού και ταλαντούχου αυτού διαιτητή που και για του χρόνου θα είναι... εξασφαλισμένος. Μετά βλέπουμε. Οπως στρώσει ο καθένας θα κοιμηθεί. Δεν θα είναι κάθε μέρα του... Βούρβαχη.
@  Αραγε αν του έδιναν αυτά τα πέναλτι, την αποβολή και του μέτραγαν το πρώτο γκολ που ήταν οφσάιντ στην... Ευρώπη τι θα γινόταν; Ελα μου ντε; Ισως το ακούσουμε κι αυτό τις επόμενες μέρες. Που ξέρεις; Αυτό που δεν θα ακούσουμε όπως φαίνεται ποτέ ξανά τουλάχιστον σε Ελληνικό πρωτάθλημα είναι η φράση "γεμάτο Καραϊσκάκη." Αυτό ήταν. Στο τέλος και οι τυφλοί είδαν. Και θα δουν κι άλλοι.
@ Καλή είναι η πλάκα που κάνουμε, για να μην... τρελαθούμε με αυτά που βλέπουμε, αλλά το Σάββατο χρειάζεται προσοχή. Ελπίζω η αστυνομιά να έχει οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται και από εκεί και πέρα να κυλήσουν όλα ήρεμα και όσοι πάνε στο ΟΑΚΑ αλλά και στην Ριζούπολη το Σαββάτο να περάσουν καλά και να γυρίσουν σπίτια τους ήρεμα και απλά. Αγιες μέρες έρχονται, να περάσουμε όλοι όσο καλύτερα μπορούμε. Αν ήταν βέβαια στο χέρι μου για να είμαι ειλικρινής θα έστελνα την Καλλονή σε άλλο γήπεδο και θα έκανα τον αγώνα της ΑΕΚ Κυριακή. Οχι επειδή φοβάμαι για το Σαββάτο, πιστεύω να κυλήσουν όλα ομαλά, αλλά έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν χρειάζονται σκουτούρες Χριστουγεννιάτικα. Παρεμπιπτόντως το Σάββατο παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, μια ομάδα που όλοι την είχαν φαβορί για την δεύτερη θέση, η πρώτη ήταν τελειωμένη από την ώρα που μπήκε μπροστά ο Μελισσανίδης, την Κηφισιά. Και είναι η ώρα να δείξει η ομάδα πως έκανε απλά μια κοιλιά όπως όλες και να πετύχει πολλά γκολ με ωραία μπάλα. Το περίμενα ότι θα το δω την προηγούμενη Κυριακή. Ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να μην μας γίνουν συνήθεια οι μίζερες νίκες. Η στήλη είναι αφιερωμένη στο αντίθετο της μιζέριας. Στα αδέρφια από το Σίδνεϊ που δημιουργούν νέα μικρά ΑΕΚάκια σαν κι αυτά της φωτογραφίας. Την αγάπη μου παιδιά και όσο πιο μακριά τόσο πιο ψηλά η σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002