Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Πέρυσι ήμουν από αυτούς που από την πρώτη αγωνιστική, παραμονή του αγώνα με την Τρίπολη στο ΟΑΚΑ, είχα γράψει πως μοναδικός στόχος της ΑΕΚ είναι να περάσει δύο ομάδες. To πίστευα μέχρι το τέλος και μάλιστα είχα αφιερώσει και ένα άρθρο ειδικά κατά του σλόγκαν... «ΑΕΚ είσαι δεν πέφτεις». Φέτος για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Η ΑΕΚ έχει ήδη ανέβει. Και πέρυσι και φέτος ήταν και είναι καθαρά αντικειμενική άποψη  βάσει του υλικού και όλων των άλλων παραμέτρων. Και του χρόνου το καλοκαίρι πάλι θα είμαι βέβαιος, το γράφω από τώρα, πως η ΑΕΚ θα ανέβει. Να πω την αλήθεια το ίδιο περίμενα να ακούσω από τον Δέλλα από χθες αν του γινόταν ερώτηση που δεν θα του γινόταν αν δεν την έκανε μόνος του στον εαυτό του για να απαντήσει πως υπάρχει κίνδυνος να μείνει η ομάδα κι άλλη χρονιά (!!) στην Γ Εθνική αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις. Εγώ περίμενα  μια προσωπική δέσμευση του Τραϊανού Δέλλα, του προπονητή της ΑΕΚ, του αγαπημένου του κόσμου, του πρωταθλητή Ευρώπης. Πως ότι και να χρειαστεί να κάνει το βέβαιο θα είναι πως η ομάδα θα ανέβει. Το «δεν ανεβαίνει η ΑΕΚ με τέτοιες εμφανίσεις» δεν λέγεται ούτε για πλάκα κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα προπονητής είναι και θα κριθεί από τα αποτελέσματα του.
@ Σε αυτούς που λένε πως είναι μαθητευόμενος θα απαντήσω πως σίγουρα είναι αλλά αυτό όλοι το ξέραμε και πρώτος ο Μελισσανίδης. Καλό θα είναι λοιπόν να θυμόμαστε και στις στραβές πως ο Δέλλας επιλέχτηκε για να προσπαθήσει η ΑΕΚ μέσα από την καταστροφή των χαμηλών κατηγοριών να βγάλει έναν προπονητή που αν της βγει μπορεί να είναι για 10 χρόνια. Οταν ένας προπονητής μαθαίνει λοιπόν είναι βέβαιο πως θα κάνει λάθη και στα λάθη του είναι που πρέπει να τον στηρίξουμε αν πιστεύουμε πραγματικά πως αξίζει τον κόπο η επένδυση που έγινε στο πρόσωπο του. Αν ήταν ένας προπονητής έμπειρος στην θέση του μπορεί και να έλεγα πως πρέπει να φύγει τώρα. Για τον Δέλλα δεν το πιστεύω με τίποτα πως πρέπει να φύγει. Ομως είναι απόλυτα σίγουρο πως και ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να ρισκάρει σε καμία περίπτωση έστω και το να... αγχωθεί η ομάδα για το υπεραυτονόητο. Αν θεωρήσει πως ο Δέλλας εξελίχτηκε σε κίνδυνο τότε είναι βέβαιο πως θα αλλάξει προπονητή. Ομως καλύτερα να μιλάμε για αυτά που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας που από την εφτάρα μέσα σε μια εβδομάδα πέρασε στη... σφαλιάρα.
@ Προσωπικά βλέπω έναν προπονητή που προσπαθεί να μάθει την ομάδα του να παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και να μην βασίζεται μόνο στην ατομική ανωτερότητα που αναμφίβολα έχουν πολλοί παίκτες της ΑΕΚ απέναντι στους Ερασιτέχνες αντιπάλους τους. Και αυτό μου αρέσει. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει μια σταθερή ομάδα που να είναι σε όλα τα ματς ανώτερη και να τα παίρνει και με διαφορά. Αυτός είναι ο στόχος της ΑΕΚ στην Γ Εθνική ιδίως όταν έχει πρόεδρο τον Μελισσανίδη. Αυτός ο στόχος δεν έχει επιτευχθεί και οι 28 νίκες που ήταν ο αυτονόητος στόχος έχει ήδη χαθεί. Χθες χάθηκε για πρώτη φορά και η πρώτη θέση και η ΑΕΚ θα πάει να παίξει την Τετάρτη μετά από 9 αγωνιστικές, 8 για την Ενωση αφού έχει κάνει ρεπό σε αντίθεση με τον Ηρόδοτο, παιχνίδι με ομάδα που την περνάει στην βαθμολογία. Δηλαδή μια ομάδα με παιδιά που έχουν άλλες βασικές δουλειές για να ζουν είναι πάνω από την ΑΕΚ της οποίας οι παίκτες έχουν συνθήκες Α Εθνικής υψηλότατου επιπέδου και πολλοί από αυτούς συμβόλαια Α Εθνικής.
@ Περισσότερο πάντως σε ότι αφορά τον Δέλλα με έχουν χαλάσει κάποιες δηλώσεις του στιλ ευχαριστημένος από τους παίκτες μετά το Περιστέρι ή η χθεσινή παρά η ομάδα που παρουσιάζει για την οποία εγώ μπορώ να περιμένω. Χωρίς να κάνω τον ψυχολόγο πιστεύω πως έχει αργήσει πολύ να «σκοτώσει» τον ποδοσφαιριστή μέσα του. Πρέπει να το κάνει επειγόντως, έχει ήδη αργήσει. Καλώς ή κακώς είναι το αφεντικό και οι ποδοσφαιριστές έχουν μοναδική τους υποχρέωση να κάνουν ότι ζητάει. Αυτό δεν γίνεται και εμμέσως το παραδέχτηκε χθες κι ο ίδιος.  Ας κινηθεί γρήγορα κι ας κόψει κανένα... κώλο πριν είναι αργά. Για τον ίδιο, γιατί η ΑΕΚ ότι κι αν γίνει θα πάει εκεί που την προστάζει το πεπρωμένο της.
@ Επίσης για κάποιους που παραπονούνται πως την μία είναι θεοί και την άλλη άσχετοι να κάνω μια διόρθωση. Θεοί δεν είναι ποτέ. Το αυτονόητο κάνουν όταν νικάνε με 3-0 και πάνω όπως θα έκανε κάθε επαγγελματική ομάδα σε ένα πρωτάθλημα Ερασιτεχνών ακόμη κι αν δεν είχε την φανέλα και την ιστορία της ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη αφεντικό. Γενικά για τους παίκτες δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά. Τους ξεφτύλισαν παιδιά που, την ώρα οι δικοί μας θα κάνουν μασάζ και αποθεραπεία στα Σπάτα, αυτά θα τρέχουν για το μεροκάματο, για οκτάωρο μπορεί και δεκάωρο σε διάφορες δουλειές που καμιά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είνα να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ και αντί να δίνει το 100% να περιμένεις πως θα νικήσει αυτή από μόνη της. Για μένα ντροπή είναι και να πετάς μπουκαλάκια, έστω κι αν τα νεύρα είναι τεντωμένα, έστω κι αν κανείς δεν κατάλαβε πως το παιδί ήθελε να μας υποκλιθεί, σε έναν παίκτη που ζει εκείνη την ώρα την  μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του γιατί αυτό συμβαίνει με όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να τα βάζουμε με παίκτες του Αστέρα Βάρης και του Κρουσώνα ξέρω εγώ. Μόνο αυτοί δεν φταίνε στην ΑΕΚ. Μόνο αυτοί. Κρίμα πάντως γιατί την είχα καταβρεί στο γήπεδο. Σε μια πόλη κατακίτρινη σαν το Μενίδι, με την τσίκνα από τα σουβλάκια και τα λουκάνικα και τον ήλιο να σε βαράει 90 λεπτά στο κεφάλι. Το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως και η εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα να ήταν το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε. Κι ας "πεθάναμε". Αυτά. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Που θα έχουμε. Η ομάδα της πουστιάς παντού ομάδα της πουστιάς θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002