Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ενας φίλος έστειλε στα χθεσινά Σφηνάκια στο aek365 το παρακάτω σχόλιο και υποσχέθηκα πωςθα απαντήσω με ολόκληρο άρθρο. Πάμε λοιπόν. Πρώτα το σχόλιο του φίλου: «Συμφωνώ με όλα μαζί σου Κέτσε αλλά έχω μια μικρή ένσταση στο θέμα του Δέλλα. Θεωρώ πολύ ριψοκίνδυνη επιλογή να κάνει την πρακτική του στην ΑΕΚ ως προπονητής. Μπορεί να είναι δικό μας παιδί αλλά θεωρώ την ΑΕΚ τεράστιο μέγεθος για να την εμπιστευόμαστε σε άπειρα χέρια.Ακόμα και στην Γ' Εθνική. Δεν φταίει αυτός βέβαια που επελέγη αλλά με τις ως τώρα μη πειστικές εμφανίσεις και αποτελέσματα χάνεται η εμπιστοσύνη μας προς αυτόν(η δική μου τουλάχιστον που είμαι όμως πολύ απαιτητικός για την Αγάπη μου). Μακάρι να βρει το κουμπί της ομάδας και να πετύχει".
@ Ημουν υπέρ της επιλογής Δέλλα από το καλοκαίρι του 2012 όταν τα πράγματα ήταν πολύδύσκολα αλλά ούτε ο χειρότερος εχθρός μας δεν φανταζόταν πόσο άσχημα θα εξελιχθούν. Πίστευω και το πιστεύω ακόμη όσο κι αν ομολογώ πως έχω λίγο κλονιστεί, με πράγματα που έχω γράψει κυρίως χθες, πως είναι ο μοναδικός Ελληνας που μπορεί να γίνει προπονητής επιπέδου μεγάληςομάδας. Γιατί έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, έχει δουλέψει με μεγάλους προπονητές αλλά κυρίως επειδή έχει κάνει μια τεράστια καριέρα με θριάμβους παρότι πολλές φορές φαινόταν πως τον έχει πάρει από κάτω. Πάντα έβρισκε τον τρόπο όχι απλά να σηκωθείαλλά να πάει ακόμη ψηλότερα από εκεί που ήταν πριν πέσει. Επίσης ήταν πάντα ο αγαπημένος των προπονητών, ο άνθρωπος τους μέσα στο γήπεδο, αγαπημένος των συμπαικτών πο τον έβγαζαν αρχηγό με ποσοστά... Βορείου Κορέας και παίκτης που έπαιζε πάρα πολύ με το μυαλό. Τέλος έχει αυθεντική μαγκιά και δυνατότητα επιβολής λόγω παρουσιαστικού. Ολα αυτά δεν τα γράφω τώρα. Ταέχω γράψει από πέρυσι αλλα΄και το καλοκαίρι όταν τον επέλεξε ο Μελισσανίδης για προπονητή στην νέα μεγάλη ΑΕΚ που επιστρέφει. Θεωρώ πως η επιλογή ακόμη κι αν τελικά δεν πετύχει και ο Δέλλαςδεν είναι προπονητής στην Α ακόμη και στην Β Εθνική ήταν απόλυτα σωστή και δεν είχε καν το ρίσκο του καλοκαιριού του 2012. Για την ακρίβεια θεωρώ πως ήταν μονόδρομος. Γιατί αν είναι μια φοράδύσκολο να φέρεις πολλούς παίκτες επιπέδου ΑΕΚ που θα μπορούσαν να παίξουν Α Εθνική(Κορδέρο π.χ) είναι ακόμη πιο δύσκολο να φέρεις προπονητή επιπέδου ΑΕΚ στην Γ Εθνική. Γιατίπροπονητής επιπέδου ΑΕΚ του Μελισσανίδη είναι ο Βαλβέρδε, ο Μίτσελ, ο Στέφενς...

@ Από την άλλη πλευρά είναι ακόμη δυσκολότερο επικοινωνιακά και πρακτικά αλλά και πολύ... χειρότερο να φέρει στην Γ Εθνική έναν προπονητή Β - Γ Εθνικής έμπειρο όπως λένε αρκετοί φίλοι απότην αρχή της σαιζόν. Εναν Μπάμπη Τεννέ, έναν Στάθη Σταθόπουλο ακόμη και τον Α Εθνικής Παράσχο π.χ. Εναν προπονητή δηλαδή να σου περάσει τις κατηγορίες ξέροντας πως δεν μπορείς να φτάσειςστην Α και να μπεις στην Αγιά Σοφιά μαζί του. Κι αν το έκανες θα ξεκίναγες το πρωτάθλημα με ντεζαβαντάζ απέναντι στους βασικούς αντιπάλους.
@ Ο Δέλλας λοιπόν ιδίως για την Γ Εθνική ήταν η καλύτερη για να μην πω η μοναδική λύση, γιατί στην Β κι αν ήδη χτίζεται το γήπεδο νομίζω πως ο Μελισσανίδης μπορεί να πείσει, αν θελήσει, έναν προπονητή από το πάνω ράφι να έρθει. Γιατί είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και πολύ αγαπητός στον κόσμο της και βέβαια σε εξιτάρει και η ιδέα ότι μπορείς να βγάλεις έναν δικό σου προπονητή που να μπορέσει να σταθεί ακόμη και στον πιο υψηλό επίπεδο, στον πιο σκληρόανταγωνισμό.  Το αν θα τα καταφέρει βέβαια είναι κυρίως δικό του θέμα. Και όπως έχω γράψει πολλέςφορές επειδή είναι μια στρατηγική επιλογή της ΑΕΚ δεν είναι και το πλέον λογικό να κριθεί αν κάνει ήδεν κάνει σε μόλις 10-15 ματς που έχει κάστει σε πάγκο. Αν βέβαια χθες το ματς δεν γύρναγε κανείςδεν ξέρει τι θα γινόταν. Τώρα το στοίχημα είναι ανοικτό. Και νομίζω ακόμη πως μπορεί να κερδηθεί. Σίγουρα όμως πρέπει να το πάρει αλλιώς σε κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι.

ΥΓ: Επειδή ένα παιδί που σέβομαι την γνώμη του μάλλον παρανόησε αυτό που έγραψα χθες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πανηγυρίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ τα γκολ που πετυχαίνουν. Αν είναι δυνατόν. Και ιδίως αν το πετυχαίνουν στο 93 και δίνει μια κρίσιμη νίκη που έμοιαζε χαμένη υπόθεση. Αυτό πουέγραψα χθες ήταν το εξής: «Και θεωρώ ασεβές κιόλας το ότι ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως... δεν θα γίνουμε σαν αυτούς. Γιατί όταν τους νικάς στο 93 και όλη η ομάδα γίνεται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας μπροστά στα αδέρφια μας κι εσύ στο τέλος μιλάς για απαντήσεις τότε σαν κι αυτούς είσαι. Οχι βέβαια η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΚ αλλά αυτοί που την εκπροσώπησαν χθες το απόγευμα ή την προηγούμεηη Κυριακή στο Μενίδι." Εχει να κάνει μόνο με αυτό που είπε ο Δέλλας πως δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι αντίπαλοι γιατί δεν θέλει να γίνει η ομάδα σαν κι αυτούς. Γίνεσαι όμως, κατά την γνώμη μου, σαν κι αυτούς αν τους νικάς στο 93 πανηγυρίζοντας έξαλλα και μετά λες πως έδωσες απαντήσεις. Αυτά. Δεν έχω καθόλου τέτοια κολήματα. Γουστάρω πανηγυρισμούς, μπάλα παίζουμε όπου κι αν παίζουμε. Βέβαια δεν θα ήθελα να δω τελευταία αγωνιστική ή όταν πάρουμε το κύπελο... γύρο θριάμβου. Αλλά στα γκολ των παιχνιδιών ένας ήταν ο... Σαβέφσκι. Και μερικές φορές, όπως στην Τεργέστη, νόμιζα πως το είχε... ακυρώσει. Καλημέρα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002