Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
«3 ακόμα άλματα προς την Αγιά Σοφιά», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει συγκεκριμένα: «Κάθε μέρα, όλη μέρα, ασχολείται με το μεγάλο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης» και συνεχίζει σχετικά με τα 2 βήματα: «1. Πανέτοιμη μεγάλη καμπάνια για την Α.Μ.Κ των μικροκαταθετών που ξεκινά των Γενάρη. 2. Αγοράζει τα οικόπεδα μέχρι τέλος του μήνα η ΑΕΚ και στέλνει αμέσως συμβόλαια στην Περιφέρεια. 3. Μεγάλο πακέτο για όλα φέρνει Sportfive».
Επίσης η ΩΡΑ αναφέρεται και στην νομοθετική ρύθμιση με την οποία το χρέος του Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ εκχωρείται στο Δημόσιο.
SportDay: Ο Ιανουάριο είναι καθοριστικός μήνας για το πότε θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Κι αν για ό,τι αφορά την πλευρά της «Ένωσης» οι διαδικασίες κινούνται τάχιστα και χωρίς να χάνεται ούτε... δευτερόλεπτο, δεν είναι αντίστοιχα γρήγορη η κινητοποίηση των άλλων φορέων που πρέπει να συνδράμουν για να μπουν μπουλντόζες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο μεγάλος στόχος της έναρξης των εργασιών το Μάρτιο φαίνεται πως είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Κι αυτό όχι με ευθύνη της ΑΕΚ, αλλά λόγω... γραφειοκρατίας. Η έγκριση της προμελέτης για το έργο, αλλά και η μεταφορά των σκουπιδιών από το χώρο που σχεδιάζεται να γίνει το γήπεδο είναι δύο βασικοί λόγοι καθυστέρησης.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο αργές μπορεί να είναι οι διαδικασίες στο ελληνικό Δημόσιο, κάνει ό,τι μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του για να πιέσει καταστάσεις και θέλει από την πλευρά της ΑΕΚ να είναι όλα πανέτοιμα και οργανωμένα, ώστε να μην προκύψει ούτε μία μέρα επιπλέον καθυστέρησης. Μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η αγορά των οικοπέδων που είναι στο σχέδιο για το γήπεδο, προκειμένου να συμπεριληφθούν και αυτοί οι τίτλοι στο φάκελο που θα κατατεθεί στην Περιφέρεια για την έγκριση του σχεδίου και φυσικά την εκταμίευση των 20 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευτεί αυτή να καταβάλει για το έργο. Επίσης θα γίνει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς, υπουργεία, Δήμο και Περιφέρεια, από τις πρώτες μέρες του 2014.

Goal

«Ψάχνει πολυφωνία" γράφει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα και αναφέρεται στους παίκτες από τους οποίους περιμένει λύσεις ο Δέλλας. Οσον αφορά θέμα του γηπέδου: «Μέχρι τον Ιανουάριο οι οριστικές μελέτες για το γήπεδο, από τον Φεβρουάριο οικοδομική άδεια και έναρξη των έργων». Αναλυτικά αναφέρει ότι: Παρά τα εμπόδια που έχουν προκύψει στην ΑΕΚ αναφορικά με το γήπεδο, τα πάντα προχωρούν κανονικά, καθώς μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν τελειώσει οι οριστικές μελέτες όπως και το θέμα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Συνεπώς, τον Φεβρουάριο θα υποβληθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο υπουργείο για να εκδοθεί οικοδομική άδεια, με την πεποίθηση ότι ακόμα και τον ίδιο μήνα θα μπουν και οι μπουλντόζες.
Ταχυδρομούν τον φάκελο
Ετοιμες να σταλούν στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας είναι οι δύο μελέτες που αφορούν το νέο γήπεδο. Αναφερόμστε στην κυκλοφοριακή και την περιβαλλοντική, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί και είναι εναρμονισμένες με αυτές της δημοτικής αρχής ούτως ώστε να μην προκύψουν διαφορές και κατ' επέκταση να εγκριθούν από το ΔΣ που θα συγκληθεί. Το πλάνο θα είναι άρτιο για να ψηφιστεί και να προχωρήσει το έργο στο επόμενο βήμα.

LiveSport:Με την τροπολογία με την οποία το Δημόσιο δέχεται την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη έναντι των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002