Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ακόμη και την πιο τυπική υπόθεση την βλέπουμε να γίνεται θέμα στην ΑΕΚ. Αυτό το χθεσινό είναι πραγματικά ανεξήγητο και μιλάω φυσικά για την απόφαση του Νοτιά να απουσιάσει, μη στέλνοντας εκπρόσωπο, από την ιστορική Γενική Συνέλευση που αποφάσισε με ποσοστό 53% την οριστική διάλυση της χρεοκωπημένης ΠΑΕ.
@ Να τονίσω εδώ πως αναφέρομαι ΜΟΝΟ στο Νοτιά και όχι σε έναν τύπο με μούσι που ψήφισε όχι και εκπροσωπούσε κι άλλον έναν αρνητή που και οι δύο μαζί συγκέντρωναν ποσοστό μετοχών λίγο μικρότερο από το ποσοστό ψήφων που έλαβε στην Επικράτεια στις εκλογές του 2012 το κόμμα ΚΕΑΝ( ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ). Κάθε οργανισμός έχει έτσι περιθωριακούς, γραφικούς τύπους με εμμονές και συμπτώματα Δελαπατρίδη αλλά ο ρόλος τους είναι περισσότερο ψυχαγωγικός.
@ Ο Νοτιάς όμως ήταν μέχρι χθες το απόγευμα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος ο οποίος γράφτηκε στην ιστορία της ΑΕΚ με τα πιο μελανά χρώματα αφού για πρώτη φορά στην ιστορία η ομάδα υποβιβάστηκε και εν συνεχεία κατέρρευσε και έπεσε στην Γ Εθνική μπαίνοντας σε καθεστώς εκκαθάρισης. Αυτή την εκκαθάριση λοιπόν δεν πήγε να την ψηφίσει ο Νοτιάς. Αυτή την εκκαθάριση που αν κόλλαγε και δεν ολοκληρωνόταν θα μπορούσε να αποτελέσει την οριστική ταφόπλακα της ΑΕΚ. Ο Νοτιάς θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος που θα στήριζε όλες αυτές τις διαδικασίες δείχνοντας αν μη τι άλλο πως κατάλαβε την ζημιά που έκανε στην μεγάλη ΑΕΚ σαν μεγαλομέτοχος και στην ουσία αφεντικό της. Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ υποψία συμφέροντος της ΑΕΚ στο να μην προχώραγε η εκκαθάριση. Εκτός του Οικονομόπουλου που περισσότερο πιστεύω πως βρήκε την δικαιολογία που έψαχνε παρά του ότι κάνει ότι κάνει επειδή πιστεύει πως αν η ΠΑΕ έμενε ζωντανή θα έπαιρνε λεφτά, κανείς δεν μπορεί να πει ένα σοβαρό επιχείρημα για να καθυστερήσει η εκκαθάριση της χρεοκωπημένης ΠΑΕ από την στιγμή που η ΑΕΚ παίζει στην Γ Εθνική.
@ Κίνητρο βέβαια για κάποια καρτούν είναι το να μείνει η ΠΑΕ ανοικτή για να μπορούν να είναι μικρομέτοχοι της και με μια μετοχή να κάνουν το κομμάτι τους στις Γενικές Συνελεύσεις. Αλλά αυτά είπαμε είναι τα διασκεδαστικά και ανούσια. Ο Νοτιάς τι σκοπό είχε; Εχει κάποιο πλάνο; Κι αν κόλλαγε η εκκαθάριση και αύριο το πρωί έλεγε ο Μελισσανίδης ότι σταματάει να ασχολείται αφού η ΠΑΕ θα έμενε ζωντανή μαζί με τα χρέη της τότε τι θα έκανε ο Νοτιάς; Θα χρηματοδοτούσε ή θα έψαχνε τον αγοραστή που δεν βρήκε όταν η ομάδα ήταν στην Α Εθνική; Θα έβαζε και 10.000.000 ευρώ για το γήπεδο όπως βάζει ο Μελισσανίδης και θα έμπαινε μπροστά για να μαζευτούν τα υπόλοιπα; Ερωτήματα στα οποία δεν μπορεί να απαντήσει κανείς. Αβυσος η ψυχή του Αμερικάνου.
@ Με κάτι τέτοια βλέπω το προπονητήριο σε 2-3 χρόνια να καταλήγει... μποστάνι που λέμε και στην Κρήτη. Στην Κρήτη που αύριο η ΑΕΚ θα παίξει το πρώτο και, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για τους παίκτες και τον Δέλλα, τελευταίο παιχνίδι της φετινής σαιζόν που θα είναι σε οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από την πρώτη. Χθες είχαμε ομιλίες, πρόστιμα, φωνές και επιτέλους μια ατμόσφαιρα μεγάλη πίεσης στην ομάδα. Εκτιμώ πως ότι έγινε την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα θα κάνει καλό στην ομάδα. Τετάρτη... κοντή γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002