Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 

Αγωνιστική ανάλυση του αγώνα της Τετάρτης και την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ επιχειρεί η εφημερίδα: Παγκρήτιο: Από το δράμα, στη λύτρωση και τώρα βελτίωση", τονίζει η ΩΡΑ και προσθέτει:" Η ΑΕΚ έφτασε στο... τσακ από το να μπει σε μεγάλες περιπέτειες γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση όσων αναπάντεχων έγιναν στο Μενίδι και μέχρι και το 93', με τον Ηρόδοτο. Το γκολ του Πλατέλλα έδιωξε τα σύννεφα και βάζει τις καλύτερες βάσεις για επαναφορά στην ηρεμία. Ευκαιρία πλέον για τον Δέλλα και τους παίκτες να βρουν τα βήματά τους και να κλείσουν το 2013 σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τρόπο που θα ικανοποιήσει τον κόσμο". 

SPORTDAY Για συνάντηση του Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του για το γήπεδο, γράφει η εφημερίδα, η οποία για τα αγωνιστικά αναφέρει: "Η εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλή, κάτι που συνειδητοποιούν και οι παίκτες της ομάδας. Αυτό φαίνεται και από όσα έλεγαν μεταξύ του χθες στο προπονητικό κέντρο. 
«Ξέρουμε πού παίζουμε. Ξέρουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ. Οτι ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με πολλά γκολ. Υπάρχει πίεση, αλλά έτσι είναι η ΑΕΚ. Θα βελτιωθούμε, από τη στιγμή που μας πιστεύει τόσο πολύ και ο προπονητής μας», ειπώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». 

LIVE SPORT Για "ηλεκτροσόκ" γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και αναφέρεται στα αγωνιστικά: "Ο Γενάρης είναι κοντά, αλλά το καλοκαίρι αναμένεται... επικό ξεσκαρτάρισμα", γράφει η LS. 

GOAL Mε τα αγωνιστικά ασχολείται και το Goal τονίζοντας : "Αναζητώντας την κανονική ΑΕΚ". Πιο χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της αναφέρει: "Οταν το καλοκαίρι η ΑΕΚ «βυθιζόταν» στη δίνη της Γ' Εθνικής, όλοι περίμεναν μια μαρτυρική αλλά εύκολη χρονιά. «Ακόμα και εγώ να παίξω θα πάρω την άνοδο» είχε πει με το χαρακτηριστικό του (και με σαφή δόση υπερβολής) στυλ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός για την ΑΕΚ η άνοδος. Και αργότερα ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης είχε ζητήσει από τον Τραϊανό Δέλλα να... λύσει την ομάδα και να φιλοδωρεί με τέσσερα και πέντε γκολ κάθε αντίπαλο. Τι βλέπει ως τώρα; Μια ομάδα που μετρά ήδη δύο γκέλες, νίκησε ένα ματς στις καθυστερήσεις, μόνο με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα (την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου) έδειχνε να «ξεμπουκώνει».
Αναζητώντας την «κανονική» ΑΕΚ, αυτή που επιθυμούν ο Μελισσανίδης και οι φίλοι της, διαπιστώνονται αρρυθμίες και ζητήματα που την κρατούν εγκλωβισμένη. Συνοψίζοντας τα ζητήματα, καταλήγει κάποιος σε τρεις γενεσιουργές αιτίες, οι οποίες είναι:1) Καλοκαιρινές μεταγραφές: Η ΑΕΚ έχασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και του σχηματισμού ομάδας δίχως ξεκάθαρο προσανατολισμό. Αποτάθηκε σε παίκτες που δεν έρχονταν στη Γ' Εθνική, άργησε να κλείσει θέσεις-κλειδιά. Και όταν έτρεξε άρον άρον στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, συσσωρεύθηκαν στο ρόστερ παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και άργησαν να γίνουν ομοιογενές σύνολο.
2) Απειρία: Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Δέλλα θέλει να φτιάξει έναν δικό της προπονητή. Πιστεύουν πολύ στις γνώσεις και στην προσωπικότητά του, εκτιμούν πως με τις κατάλληλες εμπειρίες μπορεί να γίνει ο κουμανταδόρος στον πάγκο της. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, η Ενωση ταλανίζεται από την έλλειψη εμπειριών που έχει ο προπονητής της.
3) Νοοτροπία: Η ΑΕΚ αντιμετώπισε με λάθος νοοτροπία τα παιχνίδια της. Δεν σκόρπισε τρόμο στους αντιπάλους της, δεν έβαλε πολλά γκολ, τους έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν πως θα πάρουν αποτέλεσμα και αυτό της στέρησε το αίσθημα ανωτερότητας που έπρεπε να έχει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002