Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Παίρνεις από το πουθενά μια βαθιά ανάσα, ζητάς συγνώμη από τον... εαυτό σου και, κυρίως, από τις αναμνήσεις σου επειδή σήκωσες έτσι προκλητικά την σφιγμένη γροθιά σου επειδή στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πλατέλλας έβαλε την γκολάρα και... προσπέρασες τον Ηρόδοτο και πάνω που λές να ηρεμήσεις και να πας σε μια ήσυχη βραδιά έρχονται οι... δηλώσεις.
@ Μπορώ λοιπόν σήμερα να γράψω με σιγουριά πως το προπονητικό πουλέν μου ο Δέλλας, από το καλοκαίρι του 2012 και όχι 2013, με έχει απογοητεύσει. Οχι με την δουλειά του, γιατί δουλεύει και πρσπαθεί να χτίσει κάτι, ούτε τόσο με την εικόνα της ομάδας, παρότι την περίμενα πολύ καλύτερη... αντέχω ακόμη να περιμένω... Η απογοήτευση είναι από τις δηλώσεις του. Τι να θυμηθείς... Από το ικανοποιημένος  από την προσπάθεια μετά το 0-0 με το Περιστέρι μέχρι το ότι η ΑΕΚ με τέτοιες εμφανίσεις, σαν του Μενιδίου, δεν ανεβαίνει.  Ειλικρινά πιστεύω πως αν έβρισκε έναν τρόπο να μην έχει μιλήσει καθόλου από την αρχή της σαιζόν η εικόνα του θα ήταν πολύ καλύτερη και οι ελπίδες ότι μπορεί να βγει στην ΑΕΚ και να είναι ο προπονητής που θα μπει στην Αγιά Σοφιά πολλές περισσότερες.
@ Οταν ακούς λοιπόν μετά από θρίλερ με τον Ηρόδοτο, που ακολούθησε άλλη γκέλα της ομάδας με την Βάρη, κι ενώ έχεις κινδυνεύσει να... εδραιωθείς στην δεύτερη θέση του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής, τον Δέλλα να δηλώνει "ευχαριστημένος πως όλα τα παιδιά έδωσαν απαντήσεις σε φίλους και επικριτές" τότε πραγματικά σε λούζει κρύος ιδρώτας. Το ότι είπε ότι η άνοδος είναι σίγουρη τρεις μέρες μετά που είπε πως με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα δεν ανεβαίνει το θεωρώ φυσιολογικό γιατί κατάλαβε το λάθος του και καλά έκανε και το διόρθωσε. Το να στέλνει όμως μήνυμα στους επαγγελματίες παίκτες της ΑΕΚ, που όλοι δηλώνουν φιλόδοξοι να μπουν στην... Αγιά Σοφιά, ότι έδωσαν απαντήσεις (!!!) επειδή ο Πλατέλλας, από τους λίγους που παίζει σαν ΑΕΚ, έβαλε την γκολάρα στο τελευταίο σουτ του αγώνα κι ενώ είχαμε δει τον... Χριστό φαντάρο απέναντι σε μια Ερασιτεχνική ομάδα που μας είχε προειδοποιήσει κιόλας μέσω του αχώνευτου το θεωρώ τραγικό. Πολύ χειρότερο κι από το ότι η ΑΕΚ μέχρι να φάει πρώτη γκολ και να βρεθεί τέσσερις (!) βαθμούς πίσω από την ομάδα των 1000 οπαδών, που είπε κι ο Τράι, δεν είχε κάνει ούτε φάση. Σε 55 λεπτά μισή ευκαιρία που δεν προκάλεσε ούτε... αχ με τον Μπρέσεβιτς. Θεωρώ τις δηλώσεις χειρότερες κι από την... εμφάνιση γιατί η προσέγγιση αυτή δείχνει και ίσως και να εξηγεί την νοοτροπία που δυστυχώς την βλέπουμε και στο χορτάρι σε πολλά παιχνίδια και σε διαστήματα παιχνιδιών ακόμη κι αν έχουν πάει καλά από σκορ. Εμφανίζεται συνήθως μετά από καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, και χαλάει τις εντυπώσεις και την όποια καλή διάθεση μπορεί να υπάρχει όταν η ΑΕΚ παίζει σε αυτή την κατηγορία με αυτούς τους αντιπάλους. Αυτή την φορά εμφανίστηκε δεύτερη σερί φορά, πάλι σε παιχνίδι εκτός ΟΑΚΑ, και παραλίγο να προκαλέσει καταστροφή.
@ Κατά τα άλλα του Τράι του φταίει που μαθαίνει ο κόσμος τι δουλειά κάνουν τα παιδιά που παίζουν στις άλλες ομάδες. Δεν πρέπει δηλαδή να ξέρει ο κόσμος πως απέναντι στον Ρόβα π.χ που έχει συμβόλαιο Α Εθνικής, που προπονείται σε υπερσύγχρονο προπονητικό, που πριν τα ματς κοιμάται σε ξενοδοχείο, που έχει από 5.000 εώς 25.000 οπαδούς κοντά του σε κάθε αγώνα και αφεντικό τον Μελισσανίδη παίζουν παιδιά που δουλεύουν, και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, Delivery, σερβιτόροι ή, στην καλύτερη, στην δουλειά του πατέρα τους και το 95% δεν θα γίνουν ποτέ επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Και θεωρώ ασεβές κιόλας το ότι ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως... δεν θα γίνουμε σαν αυτούς. Γιατί όταν τους νικάς στο 93 και όλη η ομάδα γίνεται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας μπροστά στα αδέρφια μας κι εσύ στο τέλος μιλάς για απαντήσεις τότε σαν κι αυτούς είσαι. Οχι βέβαια η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΚ αλλά αυτοί που την εκπροσώπησαν χθες το απόγευμα ή την προηγούμεηη Κυριακή στο Μενίδι.
@ Αυτά. Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά ούτε για ατομική απόδοση, ούτε για ομαδική λειτουργία, γιατί μου το περιέγραψαν και δεν το είδα με τα μάτια μου. Οι δηλώσεις όμως που δείχνουν κάποια πράγματα έγιναν έτσι ακριβώς και κρίνονται. Με ότι έγινε την Κυριακή στο Μενίδι και με όσα έλεγε ο αχώνευτος εδώ και 10 μέρες, που παραδέχομαι ότι δικαιώθηκε αγωνιστικά αλλά πόνεσε... ηδονικά πολύ στο 93, θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει βάλει πάνω από τρία χθες και με περίπατο αν είχανσυνειδητοποιήσει οι παίκτες και ο προπονητής τι παιζόταν. Και τελικά όσοι το είδαν μιλούν για άγριο ντέρμπι που όπως όλοι παρακολουθήσαμε ή μάθαμε κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Φάνηκε άλλωστε κι από την εξέλιξη του αλλά και από τα στατιστικά του. Αλλά ποιος ξέρει. Μπορεί στα επόμενα ματς οι αντίπαλοι να έχουν... συμορφωθεί και να μην μας παίξουν κλειστά ούτε να κλωτσάνε τους παίκτες μας. Ακούς εκεί να παίζουν όπως μπορούν για να πάρουν ότι μπορούν από μια ομάδα με το... 20πλασιο μπάτζετ και τον 1000πλασιο κόσμο. Να μην επαναληφθεί. Κατά τα άλλα η ομάδα ανέβηκε από χθες. Οπότε ίσως χωρίς άγχος πλέον θα μπορέσει να δείξει το καλό της πρόσωπο. Ελπίζω ο Δέλλας να μην απογοητεύσει αυτούς που τον πίστεψαν και τον εμπιστεύτηκαν. Και να τονίσω για άλλη μια φορά κάτι. Μην κρίνετε τον Δέλλα επειδή είναι μαθητευόμενος. Για αυτό ήρθε στην ΑΕΚ της Γ Εθνικής. Για να μάθει, να εξελιχθεί και να αποτελέσει ένα κέρδος από όλη αυτή την καταστροφή της επανεκίννησης από τον πάτο. Το ότι δεν είναι προπονητής δεν στέκει σαν κατηγορία σε βάρος του. Η ΑΕΚ τον πήρε για να τον κάνει προπονητή. Είναι, ακόμη, στο χέρι του αν θα τα καταφέρει. Αν κοιτάξει λίγο γύρω του θα καταλάβει όμως πως πρέπει να το πάρει λίγο αλλιώς.  Αντε να δούμε. Καλή μας μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002