Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δεν έχει και διακοπή για να πούμε πως μετά την διακοπή θα εμφανιστεί καλύτερη η ομάδα. Πολύ κλισέ πέφτει φέτος ούτως ή άλλως οπότε αυτό σίγουρα θα έπαιζε πολύ. Γενικά αυτά τα κλισέ μας έχουν φάει μαζί με πάρα πολλά άλλα βέβαια τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που ο Φερέρ και ο Χιμένεθ είχαν δηλώσει πως οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι σωστές γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος της έχει απαιτήσεις. Οι μόνοι ήταν. Γιατί έρχονται από μια άλλη χώρα, από άλλη ποδοσφαιρική κουλτούρα που όταν οι οπαδοί βγάζουν άσπρα μαντίλια για τον προπονητή δεν τους ζητάνε να έχουν δίπλωμα... προπονητή για να έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Κι εδώ δεν μιλάμε για άσπρο μαντήλι, ούτε για προσωπικές αποδοκιμασίες σε κάποιον προπονητή ή παίκτη.
@ Ούτε εμένα μου αρέσουν οι αποδοκιμασίες. Δεν μου αρέσει βέβαια και το άλλο άκρο που έμαθα πως έγινε το Σάββατο στον ΠΑΟ. Που τραγούδαγαν μισή ώρα οι οπαδοί μετά την εντός έδρας ήττα με τον Ατρόμητο και στο τέλος βγήκαν και οι παίκτες για να χειροκροτηθούν και να χειροκροτήσουν! Αλλά, για να γυρίσω στις αποδοκιμασίες, ιδίως στην ΑΕΚ που σχεδόν ποτέ δεν έχω ακούσει αποδοκιμασίες που να είναι άδικες προς την ομάδα, τις θεωρώ απλά ανθρώπινες αντιδράσεις αγανάκτησης. Ετσι έγινε και χθες στο ημίχρονο του αγώνα με την Βάρη και όχι από όλο το κοινό βέβαια. Μια αυθόρμητη αντίδραση ηρωικών φιλάθλων που με κρύο... αλά ΟΑΚΑ έδωσαν το παρόν δίπλα στην καψούρα τους και είδαν σε ένα ημίχρονο μιάμιση φάση. Και που νωρίτερα επί ώρα τραγουδούσαν εναλάξ με το πέταλο συνθήματα εμψύχωσης και στήριξης. Πραγματικά αν κάποιος έχει παράπονο από τον κόσμο της ΑΕΚ ιδίως φέτος καλό θα είναι να ασχοληθεί με κανένα άλλο... άθλημα.
@ Ανθρώπινες ήταν οι αποδοκιμασίες γιατί για τρίτο παιχνίδι σερί η ομάδα στα πρώτα τουλάχιστον 60 λεπτά δεν τράβηξε. Προσπάθησε πάλι να παίξει, δεν έκανε γιόμες και άναρχες επιθέσεις όμως έλειπε η αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια, η φαντασία στην τελική πάσα και βέβαια κάποιο εύκολο γκολ απο στημένη φάση. Το πείραμα με τον Γροντή δεκάρι πίσω από τον Ντακόλ δεν έπιασε καθόλου και είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη κάθετη της ΑΕΚ βγήκε από τον... Πλατέλλα, που πέρασε πίσω από τον φορ πρώτη φορά φέτος, στον Γροντή που έκανε αρκετά καλή τελική προσπάθεια αλλά δεν το έβαλε γιατί νικήθηκε από τον τερματοφύλακα. Κι αυτή του Πόποβιτς η διαγώνια με το εξωτερικό φάλτσο ήταν καλή η μπαλιά απέναντι στον Πλατέλλα αλλά το σουτ ήταν τόσο ακίνδυνο που σβήνει από την μνήμη. Παρεμπιπτόντως ο Πόποβιτς με τέτοιες εμφανίσεις δεν βλέπω να ξαναβλέπει εντεκάδα και προσωπικά το θεωρώ κρίμα γιατί είναι παίκτης που στα καλά του μπορεί να κάνει διαφορά. Δεν τον πήραν και τα χρόνια ακόμη.
@ Αυτή ήταν η ΑΕΚ μέχρι να μπει ο Μπρέσεβιτς και δεν μπήκε και... νωρίς ε;  Το γκολ πάντως ήταν ποίημα, ο συνδυασμός ήταν υπέροχος και εκτός από τους παίκτες που το έκαναν αξίζει εύσημο και στον Δέλλα που είναι φανερό πως επιμένει στο πάσινγκ γκέιμ και το έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια αυτό να δουλεύει και να δίνει ωραία γκολ. Δεν είναι κακό όμως να βάζουμε κανένα γκολ και νωρίτερα από καμιά στημένη φάση. Υπομονή ζήτησε ο Τράι και να κάνουμε όσο γίνεται. Πρέπει όμως και η ομάδα να δείξει πως η υπομονή αξίζει τον κόπο. Το ότι όλοι παίζουν κλειστά και μας περιμένουν το ξέρουμε. Πλέον το ξέρουν ΟΛΕΣ οι ομάδες πως έτσι μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα αφού το ομολογούμε και οι ίδιοι με δηλώσεις κτλ. Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα γιατί είναι δικό της και όχι των άλλων που ευνοούνται από αυτό. Με σκληρή δουλειά και υπομονή το αποτέλεσμα θα έρθει. Πάμε παρακάτω τώρα. Κηφισιά και μετά Εύοσμος. Εχω δει εκεί μέσα ήττα με 1-0 σε... ημιτελικό κυπέλλου. Με 3-0 από το πρώτο ματς πήγαμε τελικό. Στην Κρήτη. Ωραία περάσαμε, φοβερό λαό είχαμε. Το σκορ δεν θυμάμαι. Δεν θα ήταν... ωραίο ματς για να το ξέχασα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002