Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2012

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..

Στην απόφαση να μην αποσυρθεί η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο κατέληξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ως αντίδραση για το πρόβλημα της καθυστέρησης των πληρωμών. Όπως είχε αποκαλύψει το aek365, την περασμένη Παρασκευή οι αρχηγοί της ομάδας είχαν συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο και του είχαν μεταφέρει ότι η υπομονή των παικτών έχει εξαντληθεί. Την Τετάρτη, οι Κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα, προχωρώντας σε... δυναμική αντίδραση.
Πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης οι αρχηγοί συζήτησαν μια ιδέα που υπήρχε από την περασμένη εβδομάδα: Να μην αποσυρθεί η ομάδα στο ξενοδοχείο και τα χρήματα που θα γλιτώσει η ΠΑΕ να μοιραστούν στους χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η συγκεκριμένη πρόταση τέθηκε προς συζήτηση πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης και έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία. Οι Κιτρινόμαυροι έκριναν ότι το καλύτερο θα ήταν να μεταφερθεί αυτή η απόφαση στη διοίκηση από μια επιτροπή αποτελούμενη από τους «παλιούς» της ομάδας, οι οποίοι εξουσιοδοτήθηκαν να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Αυτή την επιτροπή την αποτελούσαν οι Γιάννης Κοντοές, Γιάννης Αραμπατζής, Παναγιώτης Λαγός, Αντώνης Ρίκκα, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Ρότζερ Γκερέιρο.
«Δεν θα ήταν καλό αυτή τη στιγμή»
Οι έξι «παλιοί» της ομάδας συναντήθηκαν αμέσως μετά με τον Ανδρέα Δημητρέλο, στον οποίο μετέφεραν τον τρόπο αντίδρασης που αποφάσισαν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους τόνισε πως: «Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό να γίνει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Είμαστε στα πρόθυρα να γίνει μια αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα γίνει, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες.
Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι θετικά. Όμως, σε κάθε περίπτωση, στις 15 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει δεδομένα και εκ των πραγμάτων αν θα μπουν τα χρήματα που περιμένουμε στην ομάδα ή όχι. Γι' αυτό πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή μέχρι τότε. Δεν θα ήταν κάλο για την εικόνα της ομάδας να δημιουργηθεί θέμα αυτή τη στιγμή και πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η άποψή μου, αλλά η απόφαση ανήκει σε εσάς».
Η συζήτηση διοίκησης-παικτών συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και ειπώθηκαν πολλά. Εκφράστηκαν αρκετές θέσεις και απόψεις, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, καθώς αυτό που επισημάνθηκε στον Δημητρέλο ήταν ότι η απόφαση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών είχε παρθεί παρουσία όλων στα αποδυτήρια και επί της ουσίας η... εξαμελής επιτροπή είχε την «αποστολή» απλώς να την μεταφέρει στη διοίκηση.
Περίπου 1.000 ευρώ το... όφελος
Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τις αμέσως επόμενες ημέρες, η αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα δοθούν στις χαμηλόμισθους παίκτες. Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα, καθώς το ποσό που θα έχει ως όφελος η ομάδα από αυτή είναι πολύ μικρό.
Το συνολικό κόστος της διαμονής της ομάδας στο ξενοδοχείο στα εντός έδρας παιχνίδια είναι 2.200 ευρώ. Ωστόσο, με δεδομένο ότι επιθυμία του Έβαλντ Λίνεν είναι να δειπνίσουν όλοι μαζί οι Κιτρινόμαυροι παραμονές του αγώνα και να συγκεντρωθούν και πάλι στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής (δηλαδή, θα πάρουν πρωινό και γεύμα) τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν είναι περίπου 1.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002