Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ !! ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ..


Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του «Δικέφαλου», ωστόσο παραδέχθηκε ότι περιμένει βελτίωση στα επόπμενα παιχνίδια. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του Πλιάτσικα, ενώ υπογράμμισε ότι με την προσθήκη του Τζιμπούρ, το σύστημα θα αλλάξει σε 4-4-2 και ο Γαλλοαλγερινός θα τοποθετηθεί δίπλα στον Μπλάνκο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη έχουν ως εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που μετά από καιρό έρχομαι σε συνέντευξη Τύπου χαρούμενος. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από μας, με πολύ καλή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να κάνει ευκαιρίες και αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Το σημαντικό ότι από το πρώτο σφύριγμα μπήκαμε δυνατά και αποφασισμένα και αυτό είχε ως συνέπεια να ξεσηκώσουμε τον κόσμο που είδε ομάδα με εγωισμό έτοιμη να παλέψει ως το τέλος. Δημιουργικά δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαστε μακριά ακόμη αφού περιμένω καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη».

Σχετικά με την εμφάνιση του Βασίλη Πλιάτσικα, ο Δώνης ήταν φανερά ικανοποιημένος: «Από την στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ έπρεπε να αξιολογήσω το υλικό σε ένα διάστημα και η αλήθεια είναι ότι από την τηλεόραση είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση να δουλεύεις καθημερινά με έναν παίκτη. Ήταν εκτός πλάνων αρχικά καθώς τον είχα παρακολουθήσει ως δεξί μπακ και είχα αποφασίσει να συνεχίσει αλλού. Του δώσαμε την ευκαιρία στην προετοιμασία και όσο περνούσε ο καιρός με κέρδιζε με την παρουσία του. Μου αρέσει ότι είναι πολύ σκληρός και παίζει ενεργητική άμυνα». Ακολούθως ο Δώνης μίλησε και για την κριτική που έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ: «Είναι λογικό όταν παρουσιάζεις κάτι άσχημο θα υπάρχει και ανάλογη κριτική. Δεν νομίζω ότι ήθελε κάποιος να μας αδικήσει με την κριτική του. Πρέπει να τονίσω όμως ότι δεν είναι εύκολο όταν μια ομάδα αλλάζει όλο τον κορμό, προσπαθεί να αποκτήσει άλλη φιλοσοφία και έχει κάνει 12 μεταγραφές να παρουσιαστεί έτοιμη τόσο σύντομα. Όσον αφορά το 4-3-3 δεν υπάρχει εμμονή στο σύστημα απλά θεωρώ ότι ανασταλτικά όταν προηγείσαι είναι το πιο γεμάτο σύστημα για να πάρεις το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν έπαιξαν ρόλο τα υποτιμητικά σχόλια για τους «κιτρινόμαυρους» από τη μεριά του Παναθηναϊκού, ο Δώνης ήταν απόλυτος: «Δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα και αυτό που φτιάχνουμε και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με τον Τύπο και τους αντιπάλους. Ήταν ένα άσχημο το προηγούμενο διάστημα γιατί δεν παίζαμε καλά στα φιλικά και στο πρώτο παιχνίδι με Ομόνοια. Στο ματς της Κύπρου ήμασταν καλύτεροι παρά τα όσα γράφατε. Η απογοήτευση αυτή κράτησε πολύ λίγο».

«Καταπληκτικό γκολ ο Εντίνιο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για το γκολ του Εντίνιο, αλλά και για τον κόσμο: «Ήταν ένα καταπληκτικό γκολ. Όσο για το πρώτο σκέλος, είχα πει στους παίκτες ότι από το πρώτο σφύριγμα έπρεπε να περάσουμε στον κόσμο ότι είμαστε αποφασιστικοί πολύ δυνατοί και θα τα δώσουμε όλα. Τον κόσμο τον θέλουμε να ενωμένο και κοντά μας». Πλέον ο Δώνης έχει στα πλάνα του την αλλαγή συστήματος σε 4-4-2 με ρόμβο: «Τώρα το πιο σοβαρό κομμάτι είναι να δουλέψουμε με ρόμβο με δυο επιθετικούς και έναν από πίσω. Ευελπιστούμε να είμαστε δουλεμένοι και στα δυο συστήματα. Τις επόμενες εβδομάδες θα δουλέψουμε πάνω στον ρόμβο. Στην προετοιμασία κατά διαστήματα προσπάθησα να περάσω και το 4-4-2 σε ρόμβο. Το είδατε και στο δεύτερο ημίχρονο με Ομόνοια στο πρώτο ματς αλλά και στην Κύπρο μετά από την αποβολή». Όσο για το αν θα έπρεπε να αποκτηθεί νωρίτερα ο επιθετικός, σχολίασε: «Οι μεταγραφές όπως ξέρετε δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα. Πριν από την φυγή του Ριβάλντο είχαμε κλείσει άλλο επιθετικό, αλλά μετά άλλαξαν τα δεδομένα». Τέλος, μίλησε και για την αποτυχία του ΟΥΕΦΑ: «Θα ήθελα να έχουμε πάρει την πρόκριση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είναι και δική μου αποτυχία που δεν συνεχίσαμε. Ήθελα να είμαστε στην διοργάνωση και τον χειμώνα. Στο πρωτάθλημα πάντως για να το κατακτήσεις οι βαθμοί είναι σημαντικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002