Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Παιδική χαρά", χαρακτηρίζει την εικόνα της μπασκετικής ΑΕΚ χθες στην Ελευσίνα στο πρώτο της θέμα: "Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος που έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του Τζίμη Κουστένη στην άμυνα και στην επίθεση παίζει "ό,τι να' ναι". Έξω στο μισό πρώτο ημίχρονο ο κορυφαίος χθες της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, έξω και στο κρίσιμο σημείο που ο Πανελευσινιακός ξέφευγε στο σκορ. Την αποτελείωσαν οι διαιτητές με την αποβολή - ανακάλυψη του Ίνγκλις σε καθοριστικό σημείο". Σχετικά με το ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές η εφημερίδα γράφει:
"Είδε Νίκολιτς ο Μπράνκο, θα δει κι άλλους...".

SPORTDAY
"Eίδε Νίκολιτς", γράφει με τη σειρά της, για τον Μιλοβάνοβιτς και η SD και προσθέτει: "Τον Ούγγρο φορ τσέκαρε ο Μιλοβάνοβιτς. Σήμερα βλέπει Βάργκας και όχι μόνο".

LIVE SPORT
Για "βόμβα από τη Βραζιλία", κάνει λόγο η LS: "Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε χθες το μεσημέρι τον 27χρονο Ουγγροσέρβο Νεμάνια Νίκολιτς, που κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά... Βραζιλιάνος φορ είναι ο πολύ μεγάλος στόχος της ΑΕΚ. Ταξίδι τις προσεχείς μέρες στη Νότια Αμερική για τον Βραζιλιάνο γκολτζή".

GOAL

Το Goal γράφει με τη σειρά του:
"Δεν έγινε πιο σοφός ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κατά τη χθεσινή του παρουσία στην Ουγγαρία και μετά το παιχνίδι της Βιντεότον με την Κεσκεμέτι. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Φιλίποβιτς, τον μάνατζερ του Νίκολιτς, και σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Ούγγρου φορ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, όπως σχεδόν οι περισσότεροι συμπαίκτες του και γενικά δεν έδειξε τα καλά του στοιχεία.
Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε 0-0 είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιους ποδοσφαιριστές. Παρ' όλα αυτά, ο «Μίλο» κράτησε στο μυαλό του δύο ονόματα που μπορεί να απασχολήσουν την Ενωση στο μέλλον. Ο ένας είναι ο Ρόλαντ Γιουχάς. Ο 31χρονος στόπερ ήταν βράχος στην άμυνα, είχε καλές προωθήσεις και μία τεράστια ευκαιρία για γκολ, ενώ εκτέλεσε πολύ καλά και ένα φάουλ από μακριά. Γενικά είχε θετική παρουσία.
Ο δεύτερος είναι ο Ζολτ Λάτσκο. Ο 27χρονος Ούγγρος είναι γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό το 2007, όταν, μετά από εισήγηση του Ιλια Ιβιτς, είχε υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά δεν ακούμπησε μπάλα. Εν συνεχεία, όμως, έκανε εξαιρετική πορεία, με τη Σαμπντόρια να δαπανά 850.000 ευρώ για να τον αγοράσει και να του δίνει χρόνο συμμετοχής (36 ματς στο καμπιονάτο). Επέστρεψε στη Φερεντσβάρος και, πλέον, αγωνίζεται στην Κεσκεμέτι. Οσον αφορά στη χθεσινή του παρουσία, ο Λάτσκο ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ είχε και 2-3 καλές προωθήσεις.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο Μιλοβάνοβιτς δεν έμεινε έκπληκτος από την παρουσία κάποιου ποδοσφαιριστή, αλλά σχημάτισε μία γνώμη εκ του σύνεγγυς. Από πλευράς ΑΕΚ δεν πρόκειται, βέβαια, να γίνει οποιαδήποτε κίνηση από τώρα, αφού ο Σέρβος θα συνεχίσει τα ταξίδια του προκειμένου να δει και άλλους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, είναι νωρίς να προχωρήσει η Ενωση σε μεταγραφή, εκτός και αν πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό. Επόμενος σταθμός του τεχνικού διευθυντή είναι η λατινική Αμερική, με πρώτη χώρα τη Βραζιλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002