Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΖΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μία εβδομάδα πίσω πήγε τελικά ο αγώνας της Πάτρας. Έγινε το αυτονόητο δηλαδή. Aναβλήθηκε όλη η αγωνιστική αφού δεν θα γίνονταν τα μισά ματς και πήγαν όλα μια εβδομάδα πίσω. Η Σούπερ Λιγκ σε παρόμοια περίπτωση όταν αναβλήθηκε όλη η αγωνιστική μετά τον θάνατο του άτυχου οπαδού του Εθνικού που έπεσε θύμα των τεράτων στο γήπεδο του Ηροδότου πήγε την αγωνιστική, που κατά σύμπτωση είχε μέσα και τον αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ κάτι... μήνες μετά. Πιο μάγκες δηλαδή στην Β Εθνική. Κατά τα άλλα συνεχίζεται και το τρελό φτιάξιμο του... Μελισσανίδη από χεσμένους, πριν την ώρα τους, δήθεν μονοκράτορες και παλιά και νέα τσιράκια. Αφού για να παίξουν ο Μάνταλος και ο Μπακάκης με την Παναχαϊκή ανέβαλε ο... Μελισσανίδης όλη την ποδοσφαιρική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου φανταστείτε τι τους περιμένει για πιο σοβαρά πράγματα όπως το πρωτάθλημα και τα εγγυημένα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν το γράφω εγώ. Αυτοί το λένε. Και η πλάκα είναι πως το πιστεύουν...
@ Το φιλικό πάντως με τη Νίκη Βόλου μια χαρά είναι για την ομάδα γιατί πέρασε καιρός από τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και πρέπει να παιχτεί και λίγο μπάλα. Θα έλεγα και για εμάς τους τυχερούς που θα το δούμε αλλά δεν θέλω να... ζηλέψετε. Να δούμε και αυτό που ετοίμαζε ο Δέλλας για την Πάτρα χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας που σήμερα θα είναι στο Καραϊσκάκη με την Εθνική. Έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις τι παραπάνω μπορεί να κάνει η ομάδα με λύσεις πως δεν είναι οι συνηθισμένες και ίσως οι πιο λογικές. Γιατί σίγουρα στο μέλλον θα ξαναβρεθεί η ΑΕΚ σε αυτή την θέση μέχρι να τελειώσει αυτή η σεζόν. Παρεμπιπτόντως και τα... Φερόε δεν είναι εύκολα έτσι όπως τα έκαναν τα πράγματα.
@ Η γκαντεμιά στο μπάσκετ με τον σέντερ συνεχίζεται. Το παιδί που επέλεξε λίγο πριν το αντίο του ο Βαγγέλης ήταν αλλού για αλλού και ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα κι ο τραυματισμός του Τσιάκου για να γίνει ο Σαρικόπουλος ο Ήρωας μας. Βέβαια ο Σάκοτα σίγουρα θα το έχει ξαναζήσει αυτό σε τόσο μεγάλη καριέρα οπότε κάποια λύση θα βρεθεί για τον αγώνα της Κυριακής. Και σίγουρα παρά τα στενά περιθώρια χρόνου είναι σίγουρο πως ο Ντράγκαν θα φέρει πολύ καλό σέντερ. Με τα χαρακτηριστικά που αυτός θέλει. Θα είναι πολύ μεγάλο ματς την Κυριακή στις 3. Και επειδή πάλι δεν μας έκαναν την χαρη να γράψουν όλες τις τιμές να ξεκαθαρίσω πως υπάρχουν πολλά εισιτήρια των 5 ευρώ αλλά υπάρχουν και των 10. Πατρα δεν υπάρχει, φιλικό παίζουμε το Σάββατο και χωρίς κόσμο οπότε Κυριακή 3 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ στην πρώτη του προπονητή που μας έφερε το τελευταίο πρωτάθλημα και το πρώτο μετά από 32 χρόνια και σε ένα τόσο κρίσιμο ματς ειναι σίγουρο πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Που είναι έδρα όταν εμείς το κάνουμε. Πατρα δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο λόγω αναβολής, μην μπερδευτεί κανείς. Ο Απόλλων Πάτρας που παίζουμε είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και με πολύ καλούς ξένους. Η Βασίλισσα μας χρειάζεται. Θα ειμαστε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002