Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η ομάδα πάλεψε. Πραγματικά. Όταν είσαι με τον Ολυμπιακό 55-50 στην τρίτη Περίοδο και σηκώνεται ο Ινγκλις για τρίποντο, που δεν μπήκε γιατί μετά θα βλέπαμε άλλο ματς, σημαίνει ότι η Βασίλισσα επέστρεψε. Δεν αρκεί βέβαια μόνο αυτό. Γιατί όπως είπε κι ο Παπαντωνίου που του βγάζω το καπέλο για την απόδοση του, μετά από βαρύ διάστρεμμα και ουσιαστικά με μία προπόνηση, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Και αρχίζει με μια ομάδα που πλέον δεν είναι αυτή που έπαιξε στο κύπελλο και με τον Κόροιβο. Είναι μια ομάδα που αρχικά και πάνω από όλα έχει αφεντικό. Τον Μάκη Αγγελόπουλο που σε χρόνο ρεκόρ έκανε ότι μπορούσε για να την κάνει ΑΕΚ. Με τον Ντελινινκάιτις, τον Ίνγκλις και τον σέντερ που έρχεται διπλασιάστηκε ουσιαστικά το μπάτζετ. Τρεις αλλαγές μπορούσε να κάνει η ΑΕΚ στο ρόστερ από την ημέρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και τις έκανε. Με παίκτες κλάσης, εμπειρίας και βέβαια ακριβούς γιατί στο μπάσκετ όπως και παντού συνήθως παίρνεις ότι πληρώνεις. Και θα κάνει και τον Γενάρη και άλλες τρεις μεταγραφές που δικαιούται. Έκλεισε το ΟΑΚΑ για αγώνες αλλά και για προπονήσεις και έχει δικαιωθεί. Εκλεισε δυνατές εμπορικές συμφωνίες με ΟΠΑΠ και ΟΤΕ και έπεται συνέχεια σε αυτό το κομμάτι. Αλλά το κύριοτερο έδωσε στην ομάδα ξανά σοβαρότητα και κύρος που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια του Φιλίππου και βέβαια στις χαμηλότερες κατηγορίες που βρέθηκε πλήρως εγκαταλειμμένη η Βασίλισσα του Ελληνικού μπάσκετ.
@ Η ΑΕΚ λοιπόν είναι και πάλι η ΑΕΚ και οι απαιτήσεις είναι επιπέδου ΑΕΚ. Τρεις φορές το όνομα ΑΕΚ σε μα πρόταση για να εμπεδωθεί. Και μάλιστα μιας ομάδας που όλοι πλέον είναι πληρωμένοι πριν την... ώρα τους. Από τον αγώνα με την Ελευσίνα λοιπόν θα έχει δύο σίγουρα και ίσως και τρεις ξένους καινούργιους και πολύ καλύτερους από αυτούς που είχε, οι Έλληνες (Σάκοτα, Κασελάκης, Παπαντωνίου, Σαρικόπουλος) έχουν δικαιώσει και κάποιοι ξεπεράσει τις προσδοκίες και βέβαια όλα αυτά σε ένα υγιές περιβάλλον όπου όλοι το μόνο που έχουν να σκεφτούν είναι η δουλειά τους. Αυτοί οι εφτά λοιπόν είναι παίκτες που μπορούν να τα βγάλουν πέρα κι από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι, ο ξένος που θα μείνει, οι κοινοτικοί, οι μικροί κι οι δυο παραμένοντες πρέπει να δίνουν ότι μπορούν. Παρεμπιπτόντως δεν είναι όλοι ι παίκτες ίδιοι. Το ότι η ΑΕΚ έπαιξε το δεύτερο δεκάλεπτο σχεδόν ολόκληρο χωρίς τον Σάκοτα, τον Ινγκλις, τον Κασελάκη ακόμη και τον Παπαντωνίου και από ένα πόντο μπροστά πήγε 14 πίσω μάλλον δεν δικαιώνει το τόσο εκτεταμένο ροτέισον. Καλό είναι και πραγματικά το θεωρώ κλειδί για μια ομάδα το να είναι και οι 12 παίκτες χρήσιμοι αλλά κάποιοι είναι για 2-3 λεπτά και για ειδικές αποστολές. Δεν είναι όλοι ίδιοι και πρέπει οι ξεχωριστοί να το νιώθουν ότι είναι ξεχωριστοί γιατί αυτοί θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.
@ Τώρα λοιπόν αρχίζει το πρωτάθλημα με την Ελευσίνα έξω και μετά την Πάτρα μέσα για αρχή. Δύο ματς που δεν το συζητάμε πως η ΑΕΚ πρέπει να τα πάρει. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες παρά μόνο απαιτήσεις και καλό θα είναι η ομάδα να ψάχνει μόνο για νίκες και όχι για δικαιολογίες. Κάποιοι θεώρησαν την ήττα της Φενέρ του Ομπράντοβιτς σαν μια απάντηση σε όσους έκαναν κριτική για την βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟ και κυρίως για τον τρόπο που ήρθε. Δεν είναι λογική αυτή όπως δεν έχει λογική να πει κάποιος ότι η ΑΕΚ έχασε 19 πόντους από την ομάδα που έχασε από την... Κηφισιά. Αυτά είναι βλακείες. Η ουσία είναι η ομάδα να αρχίσει τις νίκες πάνω από όλα για αυτό τον υπέροχο λαό που ειναι μακράν ο πρώτος στην Α1 και χθες έδωσε συγκλονιστικό παρόν σε ένα παιχνίδι θεωρητικά χαμένο πριν αρχίσει. Αυτός ο κόσμος ειναι η μεγάλη ευθύνη της διοίκησης και της ομάδας. Πρέπει να κρατηθεί κοντά. Και βέβαια το χθεσινό ήταν ένα μάθημα και για όλους εμάς. Όταν θέλουμε δεν γίνεται τίποτα. Και με τον Ολυμπιακό απέναντι και με εκνευριστική διαιτησία. Ουτε μία διακοπή, ούτε ένα αντικείμενο. Ακόμη και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν να λένε για την ατμόσφαιρα. Μπορούμε να ειμαστε ΠΑΝΤΑ έτσι. Αυτά. Μακάρι σήμερα να έχουμε ένα διασκεδαστικό βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002