Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ..

Έχουν… τρελαθεί στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετά το περσινό «μαρτύριο» της Γ’ Εθνικής, που πέρασε μια για πάντα, ήθελε να «ξεμπερδέψει» όσο το δυνατόν ταχύτερα και με τη Football League, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην θέση της. Το θέμα είναι ότι η διαδικασία της εξασφάλισης της ανόδου προχωράει αργά και βασανιστικά για παίκτες, οπαδούς και διοίκηση. 

Γράφει ο Γιάννης Σταυρόπουλος 



Οι κινήσεις του τεχνικού τιμ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία γύρισαν «μπούμερανγκ», καθώς οι συνεχείς καθυστερήσεις στην έναρξη του πρωταθλήματος και οι μετέπειτα αναβολές των αγωνιστικών έβαλαν τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του από νωρίς στα βάσανα. 

Έτσι, χωρίς φυσικά να φέρουν ευθύνη, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν να κάνουν καλοκαιρινή προετοιμασία σχεδόν τρεις μήνες! Η ομάδα ξεκίνησε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου τις προπονήσεις για να κάνει την πρεμιέρα της στην Football League στις 12 Οκτωβρίου στο Αίγιο (1-0 τον Παναιγιάλειο). Πλέον, καλείται να αντιμετωπίσει και πάλι τον χρόνο, αφού σε λίγο συμπληρώνει ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. 

Η αποστολή του Δέλλα σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς τα φιλικά -όπως είθισται το καλοκαίρι- δεν αποτελούν την καλύτερη λύση για τέτοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού οι παίκτες δεν βγάζουν πάθος, προσέχουν περισσότερο τα πόδια τους και γενικότερα τους λείπει το κίνητρο. Στην ΑΕΚ πάντως αυτό δεν ισχύει. Το φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ λειτούργησε ευεργετικά για την «Ένωση», που είχε μόνο κέρδη. 

Αρχικά, οι παίκτες της αλλά και ο προπονητής της δεν το αντιμετώπισαν σαν φιλικό. Τόσο στα πρόσωπα -και στον τρόπο που αυτά χρησιμοποιήθηκαν- όσο και στο πάθος, την δύναμη και την όρεξη που βγήκαν στο γήπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκε πως παίζουν περισσότερο ένα ντέρμπι, παρά μια δυνατή προπόνηση. Το τεστ λοιπόν απέναντι σε ένα μεγαθήριο ήταν πετυχημένο εξ αρχής. 

Στη συνέχεια, ήταν υπόθεση των παικτών να ξεχωρίσουν. Η ΑΕΚ με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκε τα δύο γκολ και κινδύνεψε αρκετά, είχε καλό πρόσωπο και απ’ το παιχνίδι της απουσίασαν τα κακά στοιχεία ενός φιλικού ματς. Η «Ένωση» έπαιξε, όχι μόνο για να τεστάρει δυνάμεις ενόψει της επιστροφής της αλλά για να το κερδίσει. Αυτό φάνηκε τόσο μετά το 2-0, όπου χάθηκαν ευκαιρίες για να ξεφύγει το σκορ, όσο και μετά την «ψυχρολουσία» της ισοφάρισης, όπου παρότι σε εκείνο το σημείο δεν πατούσε καλά η ΑΕΚ έβαλε κάτω τη μπάλα και πέτυχε το τρίτο τέρμα. 

Έτσι, η ομάδα του Δέλλα σε ένα σημείο όπου δεν είχε υποχρεώσεις έκανε σημαντικό crash test στον χαρακτήρα της, τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για την επόμενη αλλά όσο είναι «stand by» για επίσημο ματς θα μένει με την όρεξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002