Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ..

Συνέντευξη στον OTE TV παραχώρησε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. Από την διοικητική σταθερότητα και τη σιγουριά που δημιουργούν οι συνθήκες εργασίας των Κιτρινόμαυρων, μέχρι την επόμενη μέρα της ομάδας, για την οποία παρουσιάστηκε βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστεί...
Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:
Για το αν αισθάνεται πίεση και τη συνεργασία του με Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς: «Σίγουρα η προσπάθεια που ξεκινήσαμε να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει δεν είναι εύκολη, χρειάζεται υπομονή, έχουμε πλάνο και καλή συνεργασία με τον κύριο Μπάγεβιτς αλλά και τον πρόεδρο και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλοι από τον τομέα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για την φιλοσοφία του: «Προσπαθώ να περάσω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Καθημερινά προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου τα στοιχεία που θέλω να έχει η ομάδα, με βασικότερο το να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας, γιατί είναι καλύτερα να την έχεις εσύ παρά να την κυνηγάς. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πάνω σε αυτή την βάση δουλεύουμε».
Για τους προπονητές που συνεργάστηκε στην καριέρα του: «Έχω πάρει πολλά πράγματα από τους προπονητές που συνεργάστηκα αλλά προσπαθώ να τα κάνω δικά μου και να τα εξελίξω. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά που έχουμε δουλεύουν πολύ και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, έχουμε κώδικα επικοινωνίας».
Για Παναχαϊκή: «Προετοιμαζόμαστε κανονικά για το ματς και από εκεί και πέρα το τι θα κάνει η Αστυνομία και τι θα αποφασιστεί είναι άλλο θέμα. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε άλλη μία νίκη που χρειαζόμαστε».
Για Μάνταλο-Μπακάκη: «Είναι πολύ ευχάριστο που δύο παιδιά παίζουν στην Εθνική από την Football League και πιστεύω ότι το αξίζουν. Από εκεί πέρα εμείς πρέπει να βρούμε λύσεις και πιστεύω έχουμε τους παίκτες για να καλύψουμε τα κενά τους».
Για την ελληνική βάση της ΑΕΚ: «Είναι στόχος να φέρουμε όσο περισσότερα νεαρά ταλαντούχα παιδιά και να τα βάλουμε στη φιλοσοφία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα γίνει και πάλι η ομάδα που ήταν παλιά».
Για το ότι πριν από δύο χρόνια ο Μπακάκης είχε απορριφθεί από την ΑΕΚ: «Αυτά συμβαίνουν. Ο κάθε παίκτης μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τη δουλειά και αυτό φάνηκε στο συγκεκριμένο παιδί, γιατί δούλεψε πολύ και έφτασε στο επίπεδο που είναι σήμερα».
Για τις συνθήκες στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω με τις συνθήκες που υπάρχουν στην ΑΕΚ. Έχουμε υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο και ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα υπερβολικά και είναι συνεχώς πάνω της. Η οργάνωση είναι άρτια, δεν λείπει τίποτα από κανέναν. Έχουμε την τύχη να έχουμε έναν άνθρωπο τόσο συγκεντρωτικό όπως ο κύριος ο Μελισσανίδης, δίνουμε μεγάλο βάρος στις ακαδημίες που είναι πολύ σημαντικό και είμαστε όλοι ενωμένοι, γύρω από τον ίδιο στόχο».
Αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να βελτιώσει: «Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσεις. Σε κάποια παιχνίδια έχω διαπιστώσει πως δεν μπαίνουμε όπως πρέπει και εκεί νομίζω πως θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάρος και να προσπαθούμε να δυναμώνουμε τα καλά μας σημεία, όπως την κατοχή της μπάλας».
Για τις στημένες φάσεις: «Τα στημένα είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σου δώσει βαθμούς και νίκες και γι' αυτό και δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο προτιμώ να κάνουμε ευκαιρίες και γκολ από κανονική ροή παιχνιδιού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002