Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Εδώ είμαστε πάλι λοιπόν και την Κυριακή λένε πως επιτέλους θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Και αν όντως γίνει ο αγώνας της Πάτρας ο Αλέξιος μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να βραβεύσει τον Μπάγεβιτς, αν και οι γιορτές πλησιάζουν οπότε εκεί θα γίνει η δεύτερη προσπάθεια, όμως θα έχει την ευκαιρία η ομάδα του που όπως ο ίδιος εκτίμησε είναι η καλύτερη της Β Εθνικής να νικήσει την... δεύτερη καλύτερη αφού ελπίζω σε μια ένδειξη μεγαλοψυχίας να παραδεχτεί πως μετά την ομαδάρα που έχει φτιάξει ο προπονητής Δημήτρης Σπανός και το επιτελείο του ακολουθεί, έστω και από απόσταση, η ΑΕΚ. Θα επαναλάβω την πρόβλεψη, στα σοβαρά, πως αυτή θα είναι για την AEK η πιο εύκολη νίκη της χρονιάς απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά διεκδικούν είσοδο στα πλέι οφ. Και πιθανότατα χωρίς τον Μάνταλο στην εντεκάδα εκτός αν το παιδί προλάβει να είναι καλά στο 100% πράγμα πολύ δύσκολο.

@ Σε ότι αφορά τα δικαστικά θέματα το πιθανότερο είναι πως ο Σιμιτζόγλου θα καλέσει τον Μελισσανίδη να καταθέσει ανωμοτί για την υπόθεση Ζωγράφου. Φυσιολογικό θα είναι και θα γινόταν για τον καθένα που δύο άνθρωποι θα κατέθεταν εναντίον του. Ο εισαγγελέας υποχρεούται να ερευνήσει. Από εκεί και πέρα βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει η αξιοπιστία των μαρτύρων. Ο Ζωγράφος για παράδειγμα στην αστυνομία δήλωσε ότι απειλήθηκε από άγνωστο που του... υποσχέθηκε πως θα τον πετάξει στην θάλασσα. Στον Σιμιτζόγλου όμως είπε πως τον απείλησε ο Μελισσανίδης όπως μάθαμε από το αποκλειστικό των εφημερίδων του... Ολυμπιακού, αφού ΒΗΜΑ, Καθημερινή, ΣΚΑΪ και άλλα ΜΜΕ με παράδοση στο δικαστικό ρεπορτάζ δεν κατάφεραν να μάθουν λέξη από τις καταθέσεις. Σαν να έβγαζε το θέμα του Λούκα για την ΑΕΚ η εφημερίδα... Επένδυση. Δεν ήταν έκπληξη βέβαια. Από την προηγούμενη μέρα ήξεραν στην ΑΕΚ για τις πιέσεις που δεχόταν ο Ζωγράφος να αλλάξει την κατάσταση του και τελικά πείστηκε αν ισχύει βέβαια αυτό που αποκάλυψαν ο... Γαύρος και ο Πρωταθλητής. Και μια που μιλάμε για αλλαγή κατάθεσης θυμήθηκα κάτι παραπλήσιο. Κατά σατανική σύμπτωση είναι πάλι μέσα ο Σαρρής που ο Κούγιας τον είπε Φιλιπινέζα των παραγόντων. Στην εκπομπή ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ είχε αποκαλυφθεί μια ένορκη κατάθεση ενός παράγοντα που κατήγγειλε πως του ζήτησαν να... αλλάξει κατάθεση. Αντιγράφω από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ. Διαβάστε με προσοχή:

¨Επίσης αποκαλύφθηκε ένορκη κατάθεση του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστου Σάββα, στην οποία αναφέρει τα εξής: "Δέχτηκα πιέσεις από τον Γιώργο Σαρρή να αναιρέσω τις καταγγελίες μου για τους στημένους πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα μου έδωσε έτοιμη δακτυλογραφημένη δήλωση, την οποία προσκομίζω στον κύριο εισαγγελέα. Στην αρχή θεωρούσα ότι ο Σαρρής ήταν θύμα της εγκληματικής ομάδας των παραγόντων της ΕΠΟ και περίμενα και ο ίδιος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μου. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι και ο Σαρρής συμμετείχε στην εγκληματική ομάδα ως ενεργό μέλος και όχι ως απλός θιασώτης και παρατηρητής. Στις 9 Μαρτίου 2013 ο Σαρρής, με αφορμή το μνημόσυνο του πεθερού του, επισκέφθηκε την Κοζάνη και προσκάλεσε σε γεύμα τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γεώργιο Μαργαρίτη, στον οποίο ανέφερε τα εξής: "Οσο είναι πρόεδρος της Ενωσης Κοζάνης ο Σάββας, η Ενωση είναι καταδικασμένη. Δεν πρόκειται να πάρετε μία. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει διαιτητής της Ενωσης και δεν πρόκειται να μπει παρατηρητής αγώνων της Ενωσης σας".
Οταν ο κ. Μαργαρίτης τον ρώτησε τι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, ο Σαρρής του απάντησε ότι "ή πρέπει να διώξετε τον Σάββα από πρόεδρο" ή "πρέπει ο ίδιος να πάει ξανά στον εισαγγελέα και να πει ότι την ημέρα που έδωσε την κατάθεση ήταν ζαλισμένος".

@ Αυτά είχε καταθέσει ΕΝΟΡΚΩΣ ο κ. Σάββας για μία από τις αρκετές περιπέτειες με την δικαιοσύνη του, κατά πολλούς, χειρότερου προέδρου στην ιστορία της ΕΠΟ. Και κατά σύμπτωση το "ζαλισμένος" το άκουσα κι από έναν μυστικοσύμβουλο του Σαρρή που είχε σχεδόν προαναγγείλει πως θα είναι διαφορετική η δεύτερη κατάθεση του Ζωγράφου λέγοντας πως όταν μίλαγε στην αστυνομία ήταν... ζαλισμένος. Για να δούμε. Ποιος θα ζαλιστεί στο τέλος από αυτή την ιστορία; Ενα είναι το βέβαιο πάντως. Κάποιοι από τους βασικούς μάρτυρες αυτής της στημένης ιστορίας θα καταθέσουν όντας... κατηγορούμενοι και όχι από πράγματα που κάποιος είπε σε κάποιον και άκουσε από Κάπου αλλά συγκεκριμένα και καταγεγραμμένα. Ραντεβού στο... Πακιστάν. Καλή σας μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002