Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει σε λίγες ώρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τα όσα κατέθεσαν Μαρινάκης, Σαρρής και Ζωγράφος είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο αθλητικό Τύπο. Ας δούμε τι γράφουν αναλυτικά.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετείται σήμερα και τα βγάζει όλα στη φόρα" τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω και να ξεμπροστιάσει όσους έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνουν βρώμικο πόλεμο στην ΑΕΚ, τρέμοντας την επιστροφή της". Σε άλλο σημείο μιλάει για το "σχέδιο" να συσχετίσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη με την επίθεση στον Ζωγράφο. "Ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ έδωσε το πρόσταγμα με όσα έχει πει και στο Γουδή ακολουθούν πιστά" αναφέρει η "Ώρα". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στην Ουρουγουάη όπου θα παρακολουθήσει το ματς της Νασιονάλ Μοντεβιδέο με την Χουβεντούδ.

SPORTDAY
"Μιλάει για όλα" αναφέρει η εφημερίδα για τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως τονίζει τόσο ο Ζωγράφος όσο και ο Σαρρής "έδειξαν" τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ με τα όσα είπαν. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι η Ένωση ανακοίνωσε πως δεν θα αποδεχθεί την βράβευση που είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Παναχαϊκής. "Δεν θα πάρει" τονίζει η εφημερίδα.
GOAL NEWS
"Τον έδειξαν, τους απαντά" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που αναφέρει: "Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατονόμασε στον εισαγγελέα τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως ηθικό αυτουργό του ξυλοδαρμού του Ζωγράφου ο οποίος, όπως και ο Σαρρής, φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τις καταγγελίες του. Περνάει στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Μελισσανίδης που το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να καταγγείλει με δικά του στοιχεία το σημερινό σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου". Από εκεί και πέρα το "Goal" γράφει πως στη μήνυση που κατέθεσε ο Ζωγράφος αναφέρεται πως δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που συστήθηκε ως ο Δημήτρης Μελισσανίδης και του είπε "Θα σε πετάξω στη θάλασσα, ξέρω που μένεις". Προσθέτει πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναμένεται να αποκαλύψει άγνωστα γεγονότα για τα όσα έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
LIVE SPORT
"Τα λέει όλα ο Τίγρης" γράφει η εφημερίδα και τονίζει πως θα απαντήσει σε Μαρινάκη και Σαρρή. Σε άρθρο της η Live Sport αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι έτοιμος να ανατρέψει το σημερινό σκηνικό στην ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα για την κατάθεση Μαρινάκη αναφέρει: "Επιμένει στις αιτιάσεις κατά του αφεντικού της ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, τον επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην Ευελπίδων. Φέρεται να είπε ονόματα στον εισαγγελέα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ για τον ξυλοδαρμό του και να ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου".
*Πρώτο θέμα και στις εφημερίδες του Ολυμπιακού τα όσα κατέθεσαν Μαρινάκης, Σαρρής και Ζωγράφος. Ο "Πρωταθλητής" αναφέρει πως ο Ζωγράφος κατονόμασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ τον "έδειξαν" Μαρινάκης και Σαρρής ενώ το "Φως" γράφει πως ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ είπε όλα όσα είχε πει στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Τέλος ο "Γαύρος" αναφέρει πως ο Ζωγράφος "έδειξε" Μελισσανίδη και δήλωσε μάλιστα πως δεν θα του κλείσουν το στόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002