Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Είχε πολλά νέα η χθεσινή μέρα αλλά εμένα όλη την ημέρα γύρναγε στο μυαλό μου μια απάντηση από την πολύ ωραία συνέντευξη του Κολοβέτσιου στον Αλέξη και τον Γιάννη. Διαβάστε πρώτα την ερώτηση και την απάντηση:
Όνειρό σου να πας στο εξωτερικό να παίξεις ή εφόσον οι συνθήκες στην Ελλάδα φτιάξουν, θα έκλεινες την καριέρα σου εδώ, με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, που όπως λες σε καλύπτει σε όλα;
«Αν είσαι σε μία ομάδα που είναι τόσο οργανωμένη όπως η ΑΕΚ, πιστεύω ότι αυτό καλύπτει τον ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχει λόγος να φύγει στο εξωτερικό. Εφόσον λοιπόν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, ο ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται να κοιτάζει το εξωτερικό».

@ Επιτέλους. Ένα παιδί 23 χρονών που ζει το όνειρο της ΑΕΚ έχοντας παίξει ήδη τόσα ματς υψηλού επιπέδου που άλλοι δεν τα έχουν παίξει στα 28 τους έκανε τη διαφορά. Έχοντας συνηθίσει να ακούω τόσα χρόνια παιδάκια και ατάλαντους μετά από 2-3 απλές εμφανίσεις να δηλώνουν πως το μεγάλο τους όνειρο είναι να παίξουν στο εξωτερικό, ακόμη και αν οι πιο πολλοί καταλήγουν σε καμιά... Γκρότινγκ σαν τον Ταξιάρχη Φούντα, η απάντηση του Κολοβέτσιου είναι μια όαση. Και βέβαια δείχνει δύο πράγματα. Το πρώτο που έχουμε βέβαια καταλάβει από νωρίς είναι πως ο Κολοβέτσιος είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί με ωριμότητα εντυπωσιακή για την ηλικία του. Το δεύτερο και κυριότερο είναι το πόσο σιγουριά αλλά και έμπνευση δίνει η ΑΕΚ του Μελισσανίδη σε αυτά τα παιδιά. Γράφω η ΑΕΚ του Μελισσανίδη γιατί ΑΕΚ ήταν όταν ακόμη κι ο... Σιαλμάς ζήταγε να φύγει μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα για να πάει στο... Αζερμπαϊτζάν. Σαφώς και το μεγαλείο της ΑΕΚ είναι η ιστορία και ο λαός της όμως τος συνθήκες που θα εμπνεύσουν ή θα τρέψουν σε... φυγή ακόμη και παίκτες σαν τον Σιαλμά τις καθορίζουν οι εκάστοτε διοικήσεις. Και ευτυχώς η ΑΕΚ έχει πλέον διοίκηση που εγγυάται πως η ομάδα θα είναι στο ύψος που της αρμόζει. Και στο ποδόσφαιρο και πλέον και στο μπάσκετ όπου τα αποτελέσματα θα φανούν αρκετά σύντομα, πρώτα ο Θεός πάντα.

@ Σε αυτό τον δρόμο είναι πλέον και η Βασίλισσα όπως κατάλαβαν σίγουρα όσοι άκουσαν χθες τον Ντράγκαν Σάκοτα. Μπορεί να μην αποκάλυψε με λεπτομέρειες το πλάνο που έχει αποφασιστεί αφού θα πρέπει να υπάρξει μια προεργασία για αυτό αλλά σίγουρα έβαλε στο νόημα όποιον θέλει να... μπει και βέβαια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάκη Αγγελόπουλο τον άνθρωπο που συμφώνησε για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ. Σε γενικές γραμμές ήταν μια πραγματικά απολαυστική συνέντευξη τύπου που αν επιβεβαίωσε κάτι είναι το υψηλό επίπεδο του νέου προπονητή της ΑΕΚ που με τα χρόνια γίνεται... σοφία πραγματική. Σε ένα άθλημα σαν το μπάσκετ οπου η επιρροή του προπονητή είναι μεγάλη και βέβαια καθοριστική είναι πολύ σημαντικό το πόσο εμπνέει ο άνθρωπος που κάθεται στην... ηλεκτρική καρέκλα. Εκεί λοιπόν η ΑΕΚ μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Και θα φανεί μέσα στο χρόνο. Σύντομα. Την Κυριακή αρχίζουμε ξανά. Μετά την αναβολή του αγώνα της Πάτρας είναι η μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ρεκόρ του λαού μας στο ΟΑΚΑ και για μια νέα αρχή. Όσο για την αναβολή είπαμε από χθες. Όταν ζητάει κάτι η αστυνομία απλά... γίνεται. Εφτά αγώνες αναβλήθηκαν. Ο υπουργός δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Άλλη μια εβδομάδα στέρησης. Δεν πειράζει. Έχουμε την Βασίλισσα. Ίσως μας χρειάζεται περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002