Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τα λέγαμε από την Δευτέρα πως αυτή την εβδομάδα αποκλείεται να βαρεθούμε. Έρχεται λοιπόν σήμερα, σε λίγες ώρες, η συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν θα είναι όμως το τέλος. Αλλά μόνο η αρχή. Το τι θα ακούσουμε δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ουτε να... προειπωθεί. Σίγουρα όμως αξίζει κατά τις 12 να είσαστε όλοι συντονισμένοι.

@ Ο Μαρινάκης μίλησε χθες στον εισαγγελέα και αφού δήλωσε μετά πως κατέθεσε ότι είχε πει στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον κανένα λόγος καθυστέρησης της μήνυσης. Θα γίνει και πράγματι θα έχει ενδιαφέρον το ποιος τελικά θα καθίσει στο σκαμνί. Ενδιαφέρον έχει και το τι δήλωσε ο εχθρός της αλήθειας, η προεδράρα της ΕΠΟ ντε... Που με τα φτωχά Αγγλικά του, όπως διευκρίνισε χθες, μπέρδεψε τη... βούρτσα, και κατήγγειλε πως ο Ντάλας δέχτηκε απειλές ενώ ο Σκοτσέζος δεν είχε ενοχληθεί από κανέναν. Έξυπνο από τον Γιώργο. Ιδίως την ημέρα που επιτέλους κατέθεσε ενόρκως και όχι ανωμοτί στον εισαγγελέα είναι σίγουρα προτιμότερο να ομολογήσει ότι είναι αγράμματος παρά... ψεύτης. Πολλοί όροι πάντως στην επιστήμη του είναι στα  Αγγλικά και ως γιατρός πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα καλό... λεξικό. Γιατί αν ένας ιατρός κάνει λάθος η ανάληψη της ευθύνης δεν αρκεί.

@ Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα γίνουν τα πρωταθλήματα αλλά σίγουρα η σχεδόν ομοφωνία των ομάδων Α και Β Εθνικής κόντρα στην απόφαση της ΕΠΟ που ξεκίνησε, μην το ξεχνάμε, από μια πρόταση του Μαρινάκη, μετά το σοκ που υπέστη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκεπτόμενος στο νοσοκομείο τον άτυχο Ζωγράφο, είναι ένα μήνυμα. Πως πλέον δεν αποφασίζει και διατάζει ένας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και ο αρχιταλιμπάν ο Βούρβαχης που δήλωνε χθες το πρωί πως οι αγώνες δεν θα γίνουν, το βράδυ το γύρισε το έργο. Και πως να μην το γυρίσει όταν σχεδόν όλες οι ομάδες αλλά και οι τρεις εταιρίες που συντηρούν το ποδόσφαιρο (ΟΠΑΠ, Nova, OTE TV) ήταν κάθετα αντίθετες στην αναβολή που κακά τα ψέματα ήταν μόνο για λόγους εντυπώσεων επειδή κάποιοι θέλανε να περάσουν προς τα έξω πως το περιστατικό με τον άτυχο Ζωγράφο ήταν το μόνο κακό που έχει γίνει τα τελευταία 18 χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαφώς και ήταν πολύ κακό. Αλλά έγιναν και άλλα κακά και οι "Μαγδαληνές" που κλαίνε για τον Ζωγράφο δεν ασχολήθηκαν καν. Για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ε, αυτή την φορά η υποκρισία δεν πέρασε. Και ο τσαμπουκάς έσπασε. Κι αν θέλουν τώρα που ησύχασαν κι από τον Ντάλας να κάνουν τα γνωστά τους κόλπα που τα είδαμε στην σκληρή τους μορφή στην Τρίπολη ας τα κάνουν. Αν προλάβουν... Αλλά δεν τους πέρασε να τα κάνουν με ευνουχισμένα τα υποψήφια θύματα και μουγγά τα ΜΜΕ. Υπάρχει κι ένα όριο θράσους κι αυτοί έσπασαν όλα τα ρεκόρ ξεπερνώντας το. του. Να πάνε να βγουν τώρα κι από πάνω πάει πολύ και κυρίως προσπαθώντας να εμπλέξουν και να παρουσιάσουν σαν τον καταστροφέα του ποδοσφαίρου κάποιον που δεν έχει καν ανταγωνισμό. Ακόμη... Θα δουμε αν θα έχει του χρόνου ή θα έχει γίνει της... Κόρεας. Κλείνοντας να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον Αλέξη στην προσπάθεια του να τιμήσει τον Μπάγεβιτς. Αν δεν κάτσει και τα Χριστούγεννα Αλέξιε υπάρχει και το Πασχα...
Αφιερωμένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002