Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Χιλιάδες κόσμος στην Ριζούπολη για αγώνα με τον Αχαρναϊκό, χιλιάδες κόσμος Δευτέρα βράδυ στο ΟΑΚΑ για ένα παιχνίδι μπάσκετ χαμένο, κακά τα ψέματα, πριν αρχίσει. Αυτός ο κόσμος είναι η μεγάλη περιουσία και μαζί η μεγάλη ευθύνη. Για αυτούς που κατάφεραν πάλι να τον ξεσηκώσουν και να τον φέρουν κοντά. Αυτή η μεγάλη περιουσία της τεράστιας αυτής ομάδας, ο κόσμος, που για να τον μαζέψουν κάποιοι έχυσαν αίμα και ιδρώτα και άλλοι έμειναν φτωχοί και πήγαν να χάσουν το σπίτι τους. Κάποιοι πήγαν μια νύχτα με φεγγάρι και σε χώρο που θα μπορούσαν να φτιαχτούν παράγκες, τίμιες και περήφανες όχι σαν αυτή που 18 χρόνια μας μαυρίζει την ζωή, οριοθέτησαν το οικόπεδο της ΑΕΚ που έγινε ο ΝΑΟΣ μας οπού εκεί  χτίστηκε μαζί με το γήπεδο και η αυτοκρατορία της ΑΕΚ. Γιατί η ΑΕΚ είναι αυτοκρατορία. Ηταν, είναι και θα είναι. Γιατί το κάστρο μας δεν θα ξαναπέσει ποτέ. Και πουθενά. Τι με έπιασε; Τίποτα. Aπλά είδα πάλι τα βίντεο από το βράδυ της Δευτέρας και φτιάχτηκα. Για τα καλύτερα που έρχονται.

@ Πάμε παρακάτω. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη και σαν γεγονός και σαν περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την γνώμη που έχει ο καθένας κι εγώ προσωπικά για το εν λόγω δημοσιογράφο και τις πολιτικές απόψεις και τοποθετήσεις του, το άρθρο του για την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου είναι αν μη τι άλλο σημαντικό. Μιλάμε για έναν πολύ προβεβλημένο δημοσιογράφο με πολύ υψηλές επαφές που σπάνια γράφει κάτι τυχαία. Και το γεγονός πως κατηγορεί ευθέως στο κλείσιμο του άρθρου την κυβέρνηση ότι κάνει την πάπια είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είναι δεδομένο πως όλη η... κυβέρνηση θα το διαβάσει. Και δεν γράφτηκε βέβαια στην ΩΡΑ ή το aek365 αλλά στα ΝΕΑ. Μπορεί να μην μιλάει για όλα αλλά σίγουρα μιλάει για πάρα πολλά, που δεν τολμούν να πουν άλλοι που υποτίθεται πως ζουν γράφοντας για ποδόσφαιρο, και στο τέλος στέλνει ευθύ μήνυμα στην δικαιοσύνη και την κυβέρνηση. Στη δικαιοσύνη ότι καθυστερεί, να απαγγείλει κατηγορίες για την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, και στην κυβέρνηση επειδή δεν κάνει τίποτα. Φυσικά δεν αναφέρει πουθενά την ομάδα που έχει ευνοηθεί εδώ και... 18 χρόνια από την σαπίλα του ποδοσφαίρου. Γιατί μπορεί να έχουν γεράσει ή απλά να έχουν αλλάξει πολλά από τα εκτελεστικά όργανα που έχτισαν την πιο σάπια αυτοκρατορία αλλά ένα πράγμα δεν άλλαξε ΠΟΤΕ. Ο ευνοημένος αυτής της ιστορίας. Ο Ολυμπιακός.

@ Αλλά τι να περιμένεις από τον Πρετεντέρη όταν το τελευταίο θύμα ο σφαγμένος Αστέρας Τρίπολης δεν ανέφερε πουθενά το όνομα της ομάδας που για χάρη της σφάχτηκε. Τελείωσε γρήγορα κι η επανάσταση στην Τρίπολη. Που τώρα θα είχε ένα κυπελλάκι που του το κλέψανε μέσα από τα χέρια. Η ομάδα που δεν κατονόμασε στην ανακοίνωση για τον Σπάθα. Που παρεμπιπτόντως ξεπέρασε και τον. Δημητρόπουλο που είχε εκμυστηρευτεί στο... περιβάλλον του, και κατά σύμπτωση κρυφάκουγε ο... Πρωταθλητής, πως τότε στο 0-2 της Φιλαδέλφειας  είχε αδικήσει τον Ολυμπιακό(!!!) επειδή δεν έδωσε χέρι φάουλ στον Μαλαδένη πριν το απίστευτο πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ της ΑΕΚ. Ένα χέρι που δεν είδε κανείς εκτός από τον ίδιο στην... τηλεόραση. Ο Σπάθας το πήγε στο... συναίσθημα. Ότι χτυπάνε τον ίδιο για να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό!!! Φωνάζει το παιδί για προστασία. Βαγγέλη και Σάββα. Μην τον αφήνετε να νιώθει τόσο μόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002